Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 https://www.complyfoam.com/products/comply-foam-plugs/ Bunlari kullanan var mi? Calisiyor mu dendigi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 çalışır yalnız o -15db olayı göreceli hani gidip 100db olan yerdeki verimiyle 60db olan yerdeki verimi aynı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Denemek lazim, kac para yaziyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Telefondan bakiyorum gormemisim 20$ dio 2 de T100 veriyor. Shure uyumlu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 P-100 kullaniyorum ben Shure ile ama T-100'de uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 çok gürültülü ortamda ses iletimi etinden kafatasından falan da oluyor. mükemmel yalıtım yok insan kulağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 15 NRR yetmeyebilir bence. Bana yetmediği için inşaat kulaklığı takıyorum şehirde. Kulakiçi kulaklık da takınca müzik volümünü coşturmadan güzel bir izolasyon sağlanıyor. 30 NRR olanları (Peltor Optime 3, Bilson T3 vb. ) mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ecaznede satılan 2m luk tıkaçları kullanıyorum babamın 150db lik horultusu+ caddenin dibinde oturduğumdan 7/24 gelen araba sesi + üst komşunun köpeğinin ulumasını resist ediyor askerde alıştım o günden beride kulağımda. silikonlar çok daha iyi hiç geçirmiyor sesi fakat hava almadığı için zararlı diyorlar onuda söleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 6-7 saaten fazla takmak zararlı,denge&işitme kaybı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Kulaklik ucu alirken alirim diye soruyordum. Oyle bazen metal konserine gitmek, cok gurultulu bara girmek gerekiyor, o anlar icin. Kendim muzik dinlemek icin gittigimde degil. Bir de tabii Ankara ve sokak dugunu olayi var. Sezonu da basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar