Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 dworgian en doğrusunu söylemiş zaten de, SekerPembe said: herkesin nefsi aç kalmakla terbiye olmuyor ama. benim gibi yemek yemenin eziyet olduğu iştahsız tipler için o zaman orucun manası ne? sadece aç kalmak değil olay işte, pekçok başka aktiviteden de kendini mahrum etmek dahil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 mesela ne gibi bir aktivite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://oruc.nedir.com/ Orucu bozan haller nelerdir? Hem kaza, hem de kefareti gerektiren haller: 1- Gıda sayılabilecek şeyleri yemek, içmek, sigara, afyon gibi keyif veren maddeleri kullanmak, ağza giren yağmuru kasten yutmak, kar ve dolu gibi maddeleri bilerek yemek. 2- Cinsi münasebette bulunmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 SekerPembe said: mesela ne gibi bir aktivite? içli dışlı aktiviteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Aket-Atum said: SekerPembe said: mesela ne gibi bir aktivite? içli dışlı aktiviteler ruzgarli calkantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 elma sen değişik bir adamsın. kaçtır dikkat ediyorum. değişik adamsın sen. seksi bol yapan bilimadamından hep tırsmışımdır ben. bilimadamı dediğin yat gezisine çıkıp humping yapmaz abi. bir de kalkmış bana teori anlatıyorsun sonra. tüylerim diken diken oluyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Ramazanın en sevimsiz yeri burası ya. Ekşiden beter oluyor. İlla bi' "tutanı taciz etmek hakkımcılar" illa bi' "mantığınızı kullanıncılar" la bi gidin artık bırak ister tutsun ister tutmasın. Her başlıkta olay nasıl bu noktaya çekiliyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar