khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Merhaba arkadaşlar Aranıza yeni katılmanın veremediği heyecanı şiddetle yaşıyorum. Baya uzun zaman önce üye olmuştum ama mailine kadar her şeyini unuttum. Neyse. Adım Onur. Yolun yarısına yaklaşmakta olan yaş sınırlarındayım. Eskişehirde ikamet ediyorum ve aentenin bana tekrar hatırlatmasıyla yeniden kayıt oldum. Özel bir şirkette front end olarak çalışıyorum. Yazacak birşey bulamadım daha sonra devam ederiz :d Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 muhabbetin .... goruk bülent başgaaaan o zaman :) hoşgeldin. Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 front end ne yaa tey allahim Alıntıla
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hoşgeldin, bende yeniyim. Nemiiiş!!?? Yeni yeniye muhtaçmış :)-D :feysplem: Alıntıla
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hoş buldum Madcat. Evet adamın oradaki samimiyeti bitiriyor beni. Sizler içinde işimin tanımı CSS'ci oluyor Seele. Bu şekilde düşünebilirsin sorun yok. Ayrıca hoş buldum teşekkürler. Seni de en içten dileklerimle selamlıyorum kintakao hoş buldum. Teşekkürler. Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 cs en güzeli ya. 1.6 gibisi yok. Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Counter Strike Server yaşasın cahilliğimi ulu orta utanmadan paylaşıyorum. hoşgeldin bro. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.