Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Kuran deme olm başka birşey de kullanma bizim kutsal isimlerimizi
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: chrome said: Vinghtor viktorun cakmasi gibi gelmiyor mu size de ya. Buyuk ateist kucuk ateist gibi. çok ayıb ettin gerçekten. seni artık sevmiyorum. Ayni sehirdeyiz 10 kere dedim bi cay kahve yapalim diye 1 defa he dedin mi. Esas ben seni sevmiyrem. Seni burada oteldeki hostesli ortamimiza da sokardim belki ama sen gelmedin.. Sonra neymis kirilmismis. Esas ben kirildim.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 mekkemiz manchester biyoloji bölümleri camimizdir çipet. darwin türlerin orjini ayetinde bütün sorulara cevap vermiştir.
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben kendi kendime aydınlanıyordum sizi de mahrum bırakmayayım dedim http://www.ist-pro-kil-vak.info/
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben yeezus çuyum http://www.2dopeboyz.com/wp-content/uploads/2013/05/kanye-west-rolling-stone.jpg
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sonrada niye sinirleniyorsun arkadaş
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 chrome said: Vingthor said: chrome said: Vinghtor viktorun cakmasi gibi gelmiyor mu size de ya. Buyuk ateist kucuk ateist gibi. çok ayıb ettin gerçekten. seni artık sevmiyorum. Ayni sehirdeyiz 10 kere dedim bi cay kahve yapalim diye 1 defa he dedin mi. Esas ben seni sevmiyrem. Seni burada oteldeki hostesli ortamimiza da sokardim belki ama sen gelmedin.. Sonra neymis kirilmismis. Esas ben kirildim. direnişe gelmeyen izmirlilerle görüşmüyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gelenlerle görüşüyor musun ben iş yerinden çıkarken tomanın üstünden atlamak zorunda kalıyordum, havalandırmadan biber gazı yedik seni görmedim
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 içki içerseniz koyu katolikler saldırır
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Viktor said: ortaçağda camilerin spor ve kultur merkezi olduğunu bilmeden " napıyolarmış spor olarak camide gülle mi atıyolarmış ortaçağda? ha bide o itusozlukteki hikaye çok başarısız bir senaryo olmuş
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kafası kesilen bi tip vardı onla futbol oynamışlar.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Peygamber efendimiz de çok iyi bir sağ açıkmış zaten
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://www.hristiyanforum.com/forum/showthread.php?t=7846 Ben yarın yaptırıyorum.Oh cizız <3
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 @1 seneye çıkacak kimliklerde zaten din ibaresi görülmeyecek ki? edit: pardon gözükecekmiş, neyse değişim sırasında halledebilirsin. bi da illa vaftiz belgesi gerekmiyor
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 aquila said: sonradan olma hristiyani hristiyanlar da dover. :)
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Abi herşey tamam da bu ne? gife gel...
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben inandim, su an kiliseye kosuyorum.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hakkaten oluyor musunuz lan hepiniz oluyorsa ben de olurum http://i.imgur.com/qgJPSYu.jpg
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: chrome said: Vingthor said: chrome said: Vinghtor viktorun cakmasi gibi gelmiyor mu size de ya. Buyuk ateist kucuk ateist gibi. çok ayıb ettin gerçekten. seni artık sevmiyorum. Ayni sehirdeyiz 10 kere dedim bi cay kahve yapalim diye 1 defa he dedin mi. Esas ben seni sevmiyrem. Seni burada oteldeki hostesli ortamimiza da sokardim belki ama sen gelmedin.. Sonra neymis kirilmismis. Esas ben kirildim. direnişe gelmeyen izmirlilerle görüşmüyorum. ben görüşürüm. otel nerde?
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi adam niye banlandi ben karsiyim birakin insanlar konussunlar. hep bir susturma olayi var.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hakaret etmeden konusmayi ogrendikleri zaman birakicaz soz.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 küfür ettiyse bilememde. yoksa kalsa daha iyi.
Öne çıkan mesajlar