pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 üni bitti işe başladım sigortam ödeniyor fakat yeşil pasaportum var. bu pasaportu iade edip kahverengiye geçiş yapmam gerekiyor sanırsam? yoksa bu kural artık geçerli değil sadece 25 yaş sınırı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Geçmiş olsun. Aynen dediğin gibi yapacaksın. Ayrıca kahverengi değil, bordo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ha bu arada eğer kızsan ve bekarsan değişir tabii. Baban/annen(ya da her kim sayesinde yeşili aldıysan işte) seni üzerinden atana kadar ya da evlenene kadar kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Çipliyse çaktırma arkadaşım 2-3 kere çıktı girdi şimdiye kadar. Süresi bitince gidip değiştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Gittiği yede havaalanında kalma riski var. Ondan sonra gelir sana dava açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bilmiyordum der ya nolacak eghuhaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 erkegim ve cipli evet. riske atmayayim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Abi şimdi şöyle bir şey var sana polis arayıp getir pasaportu demedikleri sürece kimse sen çalışıyormuşsun bu pasaportla gezemezsin diyemez çünkü öyle bi sistem yok. Senin çalışıp çalışmadığını bilemezler o indiğin ya da girdiğin noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Pasaport, üzerinde yazan geçerlilik süresine kadar geçerlidir. Süresini uzatman gerektiği zaman zaten yeşili teslim edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bahtsız bedevi gibi o pasaportla yakalanırsa, havalimanında kalması dertlerinin en küçüğü olur. Üstüne dava falan açılıyor, onunla uğraşman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Şu 25 yaş ve iş olayı çok saçma, hele kadınlara evlenene kadar olması ama erkeklere olmaması iki misli saçma, nedir yani kadın olunca ne oluyor? Madem veriyorsun ya ikisini de evlenene kadar de iş miş şartı koyma, ya da ikisini de 25 yaşa kadar yap. Seksistlik yapınca kadınların avantajına hiç sesleri çıkmıo bu arada işlerine gelince, ama olumsuz birşey olsa hemen başlarlar söylenmeye. Not: bu arada ne yeşil pasaportum var ve de 25 yaş üzeriyim yani beni ilgilendiren bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ben de anlamiyorum su pozitif ayrimcilik hedesini. Hele femimistlerin ses etmeden cakal cakal bu ayricaliklardan faydalanmasi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ya nerden bilecekler ki calistigini adamin? Ben su an zorunlu olmayan staj yapiyorum ve sirket normal ise alim surecini uyguladi. Ordaki sisteme baksa beni sigortali gorecek ama ben calismiyorum ve ogrenciligim devam ediyor. Bence bir sey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Spiegel said: Şu 25 yaş ve iş olayı çok saçma, hele kadınlara evlenene kadar olması ama erkeklere olmaması iki misli saçma, nedir yani kadın olunca ne oluyor? Madem veriyorsun ya ikisini de evlenene kadar de iş miş şartı koyma, ya da ikisini de 25 yaşa kadar yap. Seksistlik yapınca kadınların avantajına hiç sesleri çıkmıo bu arada işlerine gelince, ama olumsuz birşey olsa hemen başlarlar söylenmeye. Not: bu arada ne yeşil pasaportum var ve de 25 yaş üzeriyim yani beni ilgilendiren bir durum değil. değişti o said: - Hizmet (gri) ve Hususi (yeşil) pasaportlarda erkek çocuklar için yaş sınırı 18 iken, kız çocukları için çalışmama ve bekar olmak şartı ile sınırsızdı. Yeni uygulama ile hem erkek ve hem de kız çocukları için yaş sınırı 25 olarak belirlendi. 18 yaşından büyük erkek ve kız çocukları anne veya babalarının yeşil yada gri pasaport haklarından bekar olmaları, gelir getiren bir işte çalışmamaları, hak sahibi anne babalarıyla birlikte ikamet etmeleri ve öğrenci olduklarını belgelemeleri halinde 25 yaşına kadar faydalanabilecekler. Bu durum açık öğretim ve açık lise öğrencilerini de kapsamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ha o zaman daha adil olmus en azindan, kimseyi kayirmiyorlar. yani 25 yas da normal. gerci onu evlenmese ve issiz olsa hayat boyu devam ettirmeleri gerekir zaten 40 yasinda bekar ve issiz adamin da birakin da yesil pasaportu olsun bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Abi devlet niye 40 yaşında işsiz, bekar ve hala ailesiyle yaşayan adama destek olsun ki? Ben bu tip bir adama günahımı vermem sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar