Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeşil pasaport ile ilgili

pnoise

Öne çıkan mesajlar

Şu 25 yaş ve iş olayı çok saçma, hele kadınlara evlenene kadar olması ama erkeklere olmaması iki misli saçma, nedir yani kadın olunca ne oluyor? Madem veriyorsun ya ikisini de evlenene kadar de iş miş şartı koyma, ya da ikisini de 25 yaşa kadar yap. Seksistlik yapınca kadınların avantajına hiç sesleri çıkmıo bu arada işlerine gelince, ama olumsuz birşey olsa hemen başlarlar söylenmeye.

Not: bu arada ne yeşil pasaportum var ve de 25 yaş üzeriyim yani beni ilgilendiren bir durum değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

Şu 25 yaş ve iş olayı çok saçma, hele kadınlara evlenene kadar olması ama erkeklere olmaması iki misli saçma, nedir yani kadın olunca ne oluyor? Madem veriyorsun ya ikisini de evlenene kadar de iş miş şartı koyma, ya da ikisini de 25 yaşa kadar yap. Seksistlik yapınca kadınların avantajına hiç sesleri çıkmıo bu arada işlerine gelince, ama olumsuz birşey olsa hemen başlarlar söylenmeye.

Not: bu arada ne yeşil pasaportum var ve de 25 yaş üzeriyim yani beni ilgilendiren bir durum değil.

değişti o

said:
- Hizmet (gri) ve Hususi (yeşil) pasaportlarda erkek çocuklar için yaş sınırı 18 iken, kız çocukları için çalışmama ve bekar olmak şartı ile sınırsızdı. Yeni uygulama ile hem erkek ve hem de kız çocukları için yaş sınırı 25 olarak belirlendi. 18 yaşından büyük erkek ve kız çocukları anne veya babalarının yeşil yada gri pasaport haklarından bekar olmaları, gelir getiren bir işte çalışmamaları, hak sahibi anne babalarıyla birlikte ikamet etmeleri ve öğrenci olduklarını belgelemeleri halinde 25 yaşına kadar faydalanabilecekler. Bu durum açık öğretim ve açık lise öğrencilerini de kapsamaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...