Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi nu metal grubu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
VAla tam olarak karar veremiyorum, metalin her türü için diyosan nu metal , melodi metal cart metal curt metal falan için sevdiklerimi sayıyım;
Iron Maiden
Blind Guardian
Nightwish
Rhapsody
Iced Earth dahada dusunsem bulcam ama simdilik bu kadarı aklıma geliyo :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..
forum yeri ; gaz yeri. :D

------------Blind Guardian--------------
Mesaj tarihi:
düşündüm,baba değil.

nüü medıl dinlemesemde sanırım ilk piyasaya çıkan korn die biliorum,onlardır büyük olasılık.
iyi kavramı zaten kişiden kişiye değişen bişey.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
reinforcement, 04 Aralık 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
aslında dusunursen sum 41 baba grup

herhald abi

herifler bir sürü adamla birlikte çaldılar

tommy lee , Halford (Judast priest in vokalisti tam emin deelim ama onu hatırlatıo bana) sonracıma Iggy pop ve daa bir süvü ama diğer gruplara baktığımızda ben pek bu aktiviteleri göremedim
Mesaj tarihi:
3 5 adamın yanında iki sey çaldılar diye baba grup mu olur leyn , hem metal diyoduk en son :D, ama ben saycak olursam bazı grupları söle;
Blink182
Korn
Linkin Park
Slipnot
Rhcp... aslında saymakla bitmiyo ama klıma simdi bunlar geldi. Metaller yukarda yazıyo, simdi sıra ametallerde ehue :D (sanırım duyup duyabilceniz önce iğrenc diyip içinizden ehue diyceniz bomba bi espiriydi :D)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..

Mesaj tarihi:
hayır onu demek istemiyorum yani adamların canlı performansıda baya ii yani hiçbir sorun yok.Blink 182 da 3 kişi gerçekten baya zor iş Hem söyleyip hem çalıp Hemde gaza gelmek falan onlarıda teprik etmek gerek Blink 182 da iyi grup ama Sum yönetir
Mesaj tarihi:
slipknot ın metale kaçmasını engelliyebilecek tek olay çoğu sert metal grubundan daha sert olmasıdır[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
Blink ve Red Hot metal mi? Metal ha ? Ehehe biri punk rock digeri funk rock grubu =) Güzel müzik yaparlar ama severiz kendilerini.

Herkesin metal anlayısı farklı galiba =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Ben adamlara metal demedim zati, yukarda derken yukarki posttan bahsediyorum :), ben onalrı sevdiğim grupların bazıları olarak dedim sumun üstüne :) , bu arada blinki tebrik etmek lazım ama adamların canlı performansları bazen çok kötü oluyo acıkcası :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..

Mesaj tarihi:
-blinke metal diyenin muzik bilgisine kufur ediyim
-korn numetal olayını baslatandır
-hem brutal hem death vokal yapabildigi için slipknot en iyisidir benim için adam 1 cumlenin yarısını brutal yarısını death vokalle soyluyo
-en sevdiginiz diil en iyi numetal grubu dendi
-cumartesi saat 11de rockfm i dinleyin pogo var numetal anlayısınız duzelsin blinke numetal dememmeye baslayın(bazı insanşar onlara punk bile demeye utanıyo school punk yapıyolar diye)[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin
-tamam annecim
(semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?)
Mesaj tarihi:
said:
December_Flower, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
ehue blind ve nightwish power ya naaptınız

way bee[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 05 Aralık 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
said:
December_Flower, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
ehue blind ve nightwish power ya naaptınız

way bee

prdn?[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
Bu arada blinke falan metal demedim sum41 iyi diyince bende onlara karsılık olarak yazdım su konuyu bi basından okusanız anlarsınız :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki:
kız evi ; naz evi..

Mesaj tarihi:
blink'in first date diye bi şarkısını sevmiştim nasıl olduysa. sonra kazaa'dan 10-15 rastgele şarkılarını indirim.

hiç beğenmedim çoğunu. first date'i hala severim ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...