reinforcement Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sizce en iyi nu metal grubu hangisi bence slip_knot ama galıba slip_knot metala kacıo ama boswer sizce kim
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 slipknotın metale falan kaçtığı yok dümdüz hardcore işte.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Metal LÖL hatta blink 182 da Opera bence sum 41 hepsinş yığar [Bu mesaj Erutan tarafından 04 Aralık 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
reinforcement Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 aslında dusunursen sum 41 baba grup
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 VAla tam olarak karar veremiyorum, metalin her türü için diyosan nu metal , melodi metal cart metal curt metal falan için sevdiklerimi sayıyım; Iron Maiden Blind Guardian Nightwish Rhapsody Iced Earth dahada dusunsem bulcam ama simdilik bu kadarı aklıma geliyo :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 düşündüm,baba değil. nüü medıl dinlemesemde sanırım ilk piyasaya çıkan korn die biliorum,onlardır büyük olasılık. iyi kavramı zaten kişiden kişiye değişen bişey.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: reinforcement, 04 Aralık 2004 19:50 tarihinde demiş ki: aslında dusunursen sum 41 baba grup herhald abi herifler bir sürü adamla birlikte çaldılar tommy lee , Halford (Judast priest in vokalisti tam emin deelim ama onu hatırlatıo bana) sonracıma Iggy pop ve daa bir süvü ama diğer gruplara baktığımızda ben pek bu aktiviteleri göremedim
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 3 5 adamın yanında iki sey çaldılar diye baba grup mu olur leyn , hem metal diyoduk en son :D, ama ben saycak olursam bazı grupları söle; Blink182 Korn Linkin Park Slipnot Rhcp... aslında saymakla bitmiyo ama klıma simdi bunlar geldi. Metaller yukarda yazıyo, simdi sıra ametallerde ehue :D (sanırım duyup duyabilceniz önce iğrenc diyip içinizden ehue diyceniz bomba bi espiriydi :D)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hayır onu demek istemiyorum yani adamların canlı performansıda baya ii yani hiçbir sorun yok.Blink 182 da 3 kişi gerçekten baya zor iş Hem söyleyip hem çalıp Hemde gaza gelmek falan onlarıda teprik etmek gerek Blink 182 da iyi grup ama Sum yönetir
Jester Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 3 kişi gerçekten baya zor iş mi.... gitarı bası bateriyi klavyeyi kendisi çalıp üstüne vokal yapanlar var be... edit: http://quietus.metalhordes.com/ [signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 04 Aralık 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 abi konserde yapabilcekmi onu bea? naptın sende
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 slipknot ın metale kaçmasını engelliyebilecek tek olay çoğu sert metal grubundan daha sert olmasıdır[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
Venator Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Blink ve Red Hot metal mi? Metal ha ? Ehehe biri punk rock digeri funk rock grubu =) Güzel müzik yaparlar ama severiz kendilerini. Herkesin metal anlayısı farklı galiba =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Cradle of filth[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Predator Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 cradle of filth = nu metal öylemi ? alakası yok be adamların yaptığı müziğe hakaret direk nu metal yakıştırması[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ben adamlara metal demedim zati, yukarda derken yukarki posttan bahsediyorum :), ben onalrı sevdiğim grupların bazıları olarak dedim sumun üstüne :) , bu arada blinki tebrik etmek lazım ama adamların canlı performansları bazen çok kötü oluyo acıkcası :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
screamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Nu metal deyince aklıma benim Korn geliyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Blink i hiç sevmiyorum! Korn Nightwish ama en iyisi Blind Guardian[signature][hline]tuana...
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ehue blind ve nightwish power ya naaptınız[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
duende Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 -blinke metal diyenin muzik bilgisine kufur ediyim -korn numetal olayını baslatandır -hem brutal hem death vokal yapabildigi için slipknot en iyisidir benim için adam 1 cumlenin yarısını brutal yarısını death vokalle soyluyo -en sevdiginiz diil en iyi numetal grubu dendi -cumartesi saat 11de rockfm i dinleyin pogo var numetal anlayısınız duzelsin blinke numetal dememmeye baslayın(bazı insanşar onlara punk bile demeye utanıyo school punk yapıyolar diye)[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin -tamam annecim (semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?)
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: December_Flower, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: ehue blind ve nightwish power ya naaptınız way bee[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Natural_Jedi, 05 Aralık 2004 00:19 tarihinde demiş ki: said: December_Flower, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: ehue blind ve nightwish power ya naaptınız way bee prdn?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
obacan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bu arada blinke falan metal demedim sum41 iyi diyince bende onlara karsılık olarak yazdım su konuyu bi basından okusanız anlarsınız :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 blink'in first date diye bi şarkısını sevmiştim nasıl olduysa. sonra kazaa'dan 10-15 rastgele şarkılarını indirim. hiç beğenmedim çoğunu. first date'i hala severim ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Öne çıkan mesajlar