Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatanbilgisayar faturası kayıp ürünün garantisi

Xenus

Öne çıkan mesajlar

3 aylık harddisk arızalandı. garantiye vermek istiyorum ancak faturası kayıp, garanti belgesi var kutusunda ancak faturayı evin altını üstüne getirmeme rağmen bulamadım. internetten almıştım yani kayıtlarında vardır. sanırım mağazaya gidince müşteri hizmetlerine gidip, yeni fatura çıkarılıyormuş sonra garanti işlemi yapılıyormuş var mı böyle birşey?
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Hdd nin markası ne ? Seagate in sitesinden hdd nin barkodunu yazınca garanti durumu zaten gözüküyor, evrağa gerek kalmadan. Diğerlerinde de aynı sistem vardır herhalde.

WD. sorguladım zaten garantisi çıkıyor evet ama mağazaya bırakayım onlar ilgilensin, tatile çıkacağım için acelem yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bugüne kadar vatana 6-7 tane ürün verdim garantiye. Hepsinde sadece kimlik bakıp aldılar. Hatta kimlik bile bakmıyorlar direk isim soruyorlar kimin adıyla aldıysan ürünü söylüyorsun alıyorlar.

Bir tanesinde fatura sordular. Dedim yok direk bakmadan alıyordunuz noldu? Adam sitem etti valla içerde sıkıntı oluyo ondan napalım artık dedi ve yine aldı.

İzmir/Bornova vatan bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

fatura garanti belgesi yerine geçmez. basit oem ürünlerinde belge istemeyebilirler ama distributorune göre değişir belge istenir.

hdd'de garanti belgesi ile git fatura'yı malı onlardan mı almışsın kontrol için istiyorlar, zaten isim soyad verirsen sistemde görürlerse hiç problem olmaz. en kötü ihtimalle muhasebeden faturanı alırlar ama internetten alışveriş yaptığına göre gittiğin mağazanın muhasebesinde faturan olmayabilir vs vs.

kısaca proıblem olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...