Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 izmir'de var mı krispi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 IRISPİ gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bonec nerde, ramazan ayının klasiği "en sevdiğiniz yemekler?" diye bir konu açması gerekiyordu aslında. tepki verince de, karı gibi kıvırıyordu güzel oluyordu. anahtar kelimeler: bone, bonecrusher, bonec, boneC şimdi biliyorum foruma girmiyorum triplerinde de, eminim günde 3 defa kendi ismini aratıyordur hakkında konuşulan var mı yok mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 asdsafdsg bonek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Theridone said: izmir'de var mı krispi abi aranmayın şöyle şeyler. un şeker ve yağ sırf şu zımbırtı. bi de ek olarak katkı maddesi... yılda bi kere yesen belki zararı dokunmaz. ama elmalısı çok güzel şerefsizlerin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ramazan bayramınızı kutlarım, hayırlar getirsin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cuce said: her gün gelip saldırıyo polis burda insanlara. saldırı altında oruc tutmanın sart olduğunu sanmıyorum ben. simdi tomadan su gelir agzina girerse orucun bozulur. ama gaz orucu bozar mi Diyanet ne diyor bu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kek said: alayımızın ramazanı mûbarek olsun sevgili din kardeşlerim. bir ay daha aç kalarak yiyemeyenin halini anlayıp kendi halimize şükretmemiz için bir fırsat geldi. iyi değerlendirelim imanımızı arttıralım. amin. şu oruç tutmanın asıl amacı değil ya. fakir olupda oruç tutanlar kimin halinden anlıyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Masticore said: Tori said: Laorx said: kafir krispy kreme'in attığı mail'e bak, insanlara oruç bozdurcaklar. http://i1.cmail5.com/ei/r/CF/10D/A5D/csimport/RamazanPoster.093834.jpg abaw ben şuna bayılıyorum krispy'de efsaneee http://www.krispykreme.com.tr/images/firin/kruffin_yabanmersinli.jpg bir de şunlar güzel yazın iyi gidiyor http://cdn.foodbeast.com.s3.amazonaws.com/content/wp-content/uploads/2012/04/krispy-kreme-donut-drink-fruit-stand.jpg aynen o kruffinler çok iyi. içecekler de güzel baya. ama cinnamon glazed yapmıyorlar artık o kötü oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 amerikan poğaçasını nasıl abarttınız be öf random polis yiyeceği, piz işe giderken simit yesek fakır oluyoruz bir de. ya bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sana mı soracaz yahu sevip sevmeyeceğimizi. kruffin donattan baya farklı bişey bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bana sorcaksın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kruffin süfer. ama fındıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Glaze'ler benim en buyuk uzuntum ya. Niye uretmezain artik, tr de yok sadece diger ulkeler yapiyor hala... 10 cesit cilekli yapicagina , 8 tane koy 2 de glaze koy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Abi savaş zamanı oruç yok diye biliyorum ben, tamamen yanlış hatırlıyor olabilirim. Hatta haram falan diye hatırlıyorum. Kafaya cop yerken oruc mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 izmir dandik bi şehir olup direniş bittiği için oruca döndük xunn, haklısın aslında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Seferi isen muafsın mesela. 90km'lik yol alman gerekiyorse 3 günde bu seferilik oluyor. Mesela ben şimdi çeşmeye tatile gideceğim, oruçtan muafım. Ama yürüyerek gitmem lazım. Yoksa günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 her sene şakalar yapıp kendi kendinize gülmeniz güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Araba yok tabi o zamanlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: Seferi isen muafsın mesela. 90km'lik yol alman gerekiyorse 3 günde bu seferilik oluyor. Mesela ben şimdi çeşmeye tatile gideceğim, oruçtan muafım. Ama yürüyerek gitmem lazım. Yoksa günah. üfff çok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Masticore said: Glaze'ler benim en buyuk uzuntum ya. Niye uretmezain artik, tr de yok sadece diger ulkeler yapiyor hala... 10 cesit cilekli yapicagina , 8 tane koy 2 de glaze koy :( diğerleri gibi değil ya üretimi biraz daha zahmetliymiş onun. ekstra eleman falan gerekiyor sanırım o yüzden üretilmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar