NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 video yogh basgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 şu anda ara verdik. yine başlıyoruz. oyunların özetini de yazacağım kudurun ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 axedice said: İlk oyunu grego kazandı impossibru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Seru seni de sahalarda görmek isteriz. Gerçi bilmiyorum grego üstünden geçer gibi geliyor bana. Hani korktuğundan gelemiyor olabilirsin . . . Dünkü oyunda o kadar batırdım ki kendime kızdım. Bombayı resmen ellerimle komutana teslim etmiş oldum =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 benim her seferinde simcity temalı oyunlarımda kazanmakla kariyer yapan adam daha gelemez oyuna. great library gitmeyip, expansion a versem kendimi rage quit attırırım, öyle bi combat gülü oldum agzedis yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 http://gruntfarter.co.uk/wp-content/uploads/2010/10/darth-sidious-5325.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 he knows, i will rape him for good.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Dün çıkmamış olsan ikimiz beraber çökerdik tepesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 evet aldım haberleri, baya seviş dönmüş. ama o son casus belli olayı üzerinde biraz düşünülürse, biraz da roleplay ile oyunu bambaşka bir hale getirebiliriz. çünkü 2 kişi savaşınca oyun bitti demek, savaştıkları için geri kalıyorlar. oyun uzuyor, kaybeden devam etmek istemiyor vs vs. yani basit bir excel tablosu bile halledebilir tüm bu detayları. örneğin; şehirler için belirli bir tile büyüklüğü belirlenir, a devleti şehrini atarken, b devletinden 3 tile yediyse 3x2 den 6, şehri attığı içinde 3 desek, toplam -9 diplomatic relation alsın. atıyorum, bunun gibi belirlenmiş kurallarla, iki devletten biri -40 a geldiğinde de, savaş hakkı doğsun. ama tabi savaşmak kötü birşey olmalı, aramızda bazı penalty lere karar vermek lazım. -herkese savaş vergisi vermek olabilir. -city state ler ile ticareti yasaklanabilir vs. bu şehir atma kuralı gibi 10 tane kural olsa, savaşmanın da bir anlamı olur. ha derseniz kim uğraşacak bunla, ne gerekvar, oyna abi işte, ulan haftada 12 saat ben mi ayırıyorum oyuna papçık derim bende ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 bence grego haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Onun yerine bir araya gelip CK2 veya EU4 atsak daha kolay olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 tüm bunların yerine, birşeyler üretmeyi de deneyebiliriz. boş beleş ekranın karşısında 12 saat nıçnıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Multi icin kimi ekliyoruz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Twitch'den yayın yaparak bir şeyler üretmiş oluyoruz zaten. İnsanlara benim içinde yer aldığım bir oyunu seyrettirerek önemli bir hizmet veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 harcadığınız emek gücünü belirli bir ücret karşılığında mübadele edebiliyorsanız komutan haklı. ama beleşe oynuyorsanız grego haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Promenader said: Multi icin kimi ekliyoruz simdi Axedice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 twitch varsa izleyek. cok uzun suredir oynamadıgım icin hic multiye girerim yok suan. izleyip eglenem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 yayın olunca buraya haber ediyorum, genelde cuma yada cumartesi akşamları 10 dan sonra oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben gece 12 gibi gelebiliyorum. var mı canı civ çeken. newbies welcomed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sert vurmazsaniz gelirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Beni de ekleyin bu hafta, gerçi civ5'de iddiam yok ama eğleniriz en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 oteki civ e girsenize samatasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 axedice, komutan ve kaede mutlaka steam de olurlar. kadrolu oynak onlar. ben 12de katılabiliyorum ancak. siz öncesinde başlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 biz üçümüz de beyond earthtte oluruz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bişey sorucam oyuna yeni başladım, seriden hiç bir oyunu da oynamadım. osmanlı'yı seçtim, gerçekçi olması için hangi ayarları seçmem gerekiyor biri yazabilir mi? dünya, map size, game pace falan ne yapıyım yani. baya bir oynıcam çünkü single player öğrenmek için. oyuna başladıktan sonra aa keşke şöyle seçseydim demek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar