Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha abi o nasıl bir saldırı. böle bilincsizce saldırı olurmu

malcir hele naapmıs öle. nasıl choke'a takılırımd iye otutup hesaplayıp ölemi saldırmıs?
Mesaj tarihi:
Cuce said:

ahaha abi o nasıl bir saldırı. böle bilincsizce saldırı olurmu

malcir hele naapmıs öle. nasıl choke'a takılırımd iye otutup hesaplayıp ölemi saldırmıs?

ya coğrafi olarak o kadar ters bir yerdeki, biz adamın yanına gidene kadar çağlar geçiyor. arada da dağ sırası. alttan ve üstten, 1 tile lık yollardan hacı kafilesi gibi ilerleyebildik.

ama güzel oyundu, tebrik etmek lazım agzedisi.
Mesaj tarihi:
olm hiçbir mazeretiniz yok konuşmayın bir de. 3 kişi tek adama karşı. ben böyle bir sefalet görmedim. civfanatics'e atsan sayfalarca makara yaparlar sizle.
Mesaj tarihi:
geçicen sen bu hedef gösterme işlerini agzedis, bundan sonraki ahçı uşağa, uşak şöföre, sonra herkes bahçıvana artık.

evet, bahçıvan sensin.
Mesaj tarihi:
Ben aşçı olayım uşağa da şöföre de takayım, o saflar da bahçıvana taktık diye sevinsinler diyorsun? Bi nevi komutanla mulgearı aptal yerine koyuyorsun? Hmm hadi bakalım
Mesaj tarihi:
axe 2. ve 3. şehri aşa atmış fakat mulgear hala 2.yi atmamış çok belli oluyo mapten. hepsi mulgear yüzünden.

mulgear son 10 turn 3. şehri atmasa da olurmuş gerçi.
Mesaj tarihi:
Seru said:

axe 2. ve 3. şehri aşa atmış fakat mulgear hala 2.yi atmamış çok belli oluyo mapten. hepsi mulgear yüzünden.

mulgear son 10 turn 3. şehri atmasa da olurmuş gerçi.

ya yukarda ibiza'yı denizden kuşatıyodum da benim şehirlerden gemiyle oraya gitmek 6-7 tur sürüyodu o yüzden orayı field repair şehri yaptım

adama caravel galleasla geliyorum frigate salıyo
frigate getiriyorum ironclad salıyo

yapıcagım bişey yoktu

göt korkusundan oyun başında direk great wall rushladım o yüzden baya geri kaldım
Mesaj tarihi:
evet mulgear, bu bakteriyi komşusu olarak senin dengelemen gerekiyordu. semirdikçe semirdi. gerçi ispanya sağolsun peniskıran kenti barcelona ile de beni sıkıştırdı.
Mesaj tarihi:
> Devasa vücut
> Üstün akıl
> 3 zayıf saldırgana karşı bağışıklık
> Bakteri olmak
> ....

Bence sen komplex organizma vs. basit organizma olayını tam anlamamışsın...
  • Yeni Oluştur...