Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ama sonra koparmasınlar o kabaran şeylerin ucunu? Epey can yakar sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ahaha abi o nasıl bir saldırı. böle bilincsizce saldırı olurmu malcir hele naapmıs öle. nasıl choke'a takılırımd iye otutup hesaplayıp ölemi saldırmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Uuu komutan ağır konuştu. Grego bence bi SSle cevap verir buna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Cuce said: ahaha abi o nasıl bir saldırı. böle bilincsizce saldırı olurmu malcir hele naapmıs öle. nasıl choke'a takılırımd iye otutup hesaplayıp ölemi saldırmıs? ya coğrafi olarak o kadar ters bir yerdeki, biz adamın yanına gidene kadar çağlar geçiyor. arada da dağ sırası. alttan ve üstten, 1 tile lık yollardan hacı kafilesi gibi ilerleyebildik. ama güzel oyundu, tebrik etmek lazım agzedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 olm hiçbir mazeretiniz yok konuşmayın bir de. 3 kişi tek adama karşı. ben böyle bir sefalet görmedim. civfanatics'e atsan sayfalarca makara yaparlar sizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 çok biliyosan gel tadına bi bak ..rr....m. ne zaman gel desem, ih, mih. vurucam suratına suratına, biliyosun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Yalnız gregonun girişli resmi de baya sert olmuş. Bakalım komutan buna kafa koparmalı sslerle cevap verebilecek mi?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 geçicen sen bu hedef gösterme işlerini agzedis, bundan sonraki ahçı uşağa, uşak şöföre, sonra herkes bahçıvana artık. evet, bahçıvan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ben aşçı olayım uşağa da şöföre de takayım, o saflar da bahçıvana taktık diye sevinsinler diyorsun? Bi nevi komutanla mulgearı aptal yerine koyuyorsun? Hmm hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 o yüzden mi müttefik olduk adamlarla. takip ettiysen, burağa girelim diye karar verme süreci baya hızlı gelişip, kısa sürdü jlhsfgb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 adama 4 vuruyodum tur başına 1 uniti 10 dmg filan yiyodu totalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 buraga o 5. sehiri vererek malciyir kaybettirmis oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 axe 2. ve 3. şehri aşa atmış fakat mulgear hala 2.yi atmamış çok belli oluyo mapten. hepsi mulgear yüzünden. mulgear son 10 turn 3. şehri atmasa da olurmuş gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 agzedis, akşam gel tırıvırı yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 baya baya benim yüzümden ya yukarı ataydım 2. şehri iyi olurdu önce alta attım zaten burak 3-4 olarak attı galiba benim üstümdeki şehirleri üstümüzden geçti :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Seru said: axe 2. ve 3. şehri aşa atmış fakat mulgear hala 2.yi atmamış çok belli oluyo mapten. hepsi mulgear yüzünden. mulgear son 10 turn 3. şehri atmasa da olurmuş gerçi. ya yukarda ibiza'yı denizden kuşatıyodum da benim şehirlerden gemiyle oraya gitmek 6-7 tur sürüyodu o yüzden orayı field repair şehri yaptım adama caravel galleasla geliyorum frigate salıyo frigate getiriyorum ironclad salıyo yapıcagım bişey yoktu göt korkusundan oyun başında direk great wall rushladım o yüzden baya geri kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 evet mulgear, bu bakteriyi komşusu olarak senin dengelemen gerekiyordu. semirdikçe semirdi. gerçi ispanya sağolsun peniskıran kenti barcelona ile de beni sıkıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 > Devasa vücut > Üstün akıl > 3 zayıf saldırgana karşı bağışıklık > Bakteri olmak > .... Bence sen komplex organizma vs. basit organizma olayını tam anlamamışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ya bi sus. vıtvıtvıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Grego said: Bu da sonrası: İspanyol toprağına uzanan pipiler kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 off canim nasıl cekti anlatamam son exp.'i alsam mi ya... İndirim varken kaçırmıştım. Bu arada cıkıcak olan yeni mod (alpha centauri) son civ. exp'i istiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mod değil, tamamen bağımsız bir oyun ve ismi Civilization: Beyond Earth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ama sen mod varsayabilirsin. nitekim aynı oyunu yağlayığ cilalamak dışında pek bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 oha ben de dlc sanıyordum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar