Komutan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 İkisini de almak lazım. Ben zaten baştan beri Civilization 4'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ek paketler oyuna çok şey katıyor ama oyunu hiç beğenmeyenler ek paketlerle de beğenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 brave new world, gods and kings olmadan aktif olmuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Tabii her şeyin başı iman. Önce Gods and Kings i kuracaksın ki, oyunun imana gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Seru said: brave new world, gods and kings olmadan aktif olmuyor diye biliyorum. oluyor olması lazım. Bir oynadığım grupta BNW olup G&K olmayan biri var. G&K ırklarını seçemiyoruz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Şu haliyle ikisi 60 dolares ediyor. İndirim beklemek lazım artık. Space victory öncesi dünyanın geri kalanını nukeleyip oyunu tamamlamak bambaşka. Civ 3 den beri vazgeçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bayadır paticik-civ den uzak kaldık. hafta içi düşünen varsa ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 olabilitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 tamam kaede yi yazdık, agzedis te gelir. o gelirse quixef durur mu o da gelir. bende ek olarak seru yu çekerim. kafadan 5 kişi hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Komutanın da itiraz etme şansı olmadığına göre ettik 6. Örümcek hislerim 3v3 diyor, ama Q_Q ları öngörüp ffa ya da göz kırptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bana da ffa gibi geldi. takım olunca dedikodununz zevki çıkmıyor. ayrıca ben seru ya dalacam. wonder temalı, sim city tarzı oynayışımı çok aşşağıladı pis fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Grego said: wonder temalı, sim city tarzı oynayışım http://a.deviantart.net/avatars/h/u/hurrhurrplz.png?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 alın benide sömürmeye adam olsun bi takımda bahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 benim gelmem zor haftasonu tasinma falan olabilir, kimligi ayarladim ozbekistana geciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hiç iddalı olmadım genşler. şehrin etrafında peysaj namına birşeyler olmalı diye orman bırakan adamım. yolları ormanların içinden geçirince huzur bulan insanım, şehri dağa yaslayınca yayla frp si yapıyorum. ama bu sefer, rape modunda oynayacağım. ha çok beceremiyorum o ayrı. ek olarak, oynamaya şununla başlayıp hala becerememek herkese nasip olmaz. wonder bizim işimiz. all types of victories are irrelevant.axedice, kaede, grego, grimnax, mulgear6 ok.komutan ve quixef den onay bekliyoruz.seru yan çizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 beni sayma la toplasan 3 oyun atmısımdır beceremem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 gel gel birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 RAKI BALIK OKE ben de varım steamden dürtersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 akşama alayınızı dürterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 axedice said: Grego said: wonder temalı, sim city tarzı oynayışım http://a.deviantart.net/avatars/h/u/hurrhurrplz.png?1 sen şuna bi yardım etsene; http://forum.paticik.com/read.php?6,7751464 gruptan kimseye yazamıyorum, sonra kız gibi trip atıyolar bana, oo silmişsin bizi diye. ksjdfv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bugün yarın falansa gelebilirim, yoksa vizem çıkar çıkmaz İngiltere yolcusuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yarına olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 beyler, akşam ki kınaya kimler geliyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 varım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bnw lazım mı, ona göre gelebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar