Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 iki expansionı ve mappackleri dışındaki diğer dlcleri alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ~ iki kişi harita ve büyüklük farmekteksizin, 10. turn den sonra, turn başlarında lag yiyoruz. böyle her turn başı bir 5 saniye. ping 15-45 ms arası. iki tarafta da host la oyun açmayı denedik. daha önce tecrübe eden var mı? çözüm namına önerisi olan? google dan bulduklarımdan, oynamayın siz birbirinizle karşim sonucu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Aynı oyundan devam ediyorsanız önceki savelerden birini açın. Yok yeni kurulan farklı oyunlarda da oluyorsa deneme için üçüncü bi kişiye oyun açtırın sonra o çıksın ikiniz kalın, otomatik biriniz host olacaktır bide öyle bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 axedice said: Aynı oyundan devam ediyorsanız önceki savelerden birini açın. Yok yeni kurulan farklı oyunlarda da oluyorsa deneme için üçüncü bi kişiye oyun açtırın sonra o çıksın ikiniz kalın, otomatik biriniz host olacaktır bide öyle bakın. ~ 3. kişi olarak seni kurban seçsek, nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 http://i.imgur.com/UxK5qI6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Japonların kafası iyi herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 o değilde bu oyunda deniz altı ile gemi avlamak ne kada güzel bir şeymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 su geri kalma gelisememe olayini sadece osmanlilarda gormustum 2 3 kez. bir civ bu kadar mi ezik olur. gerci burda herhalde japonyanin onu kapanmis sehir alamamis alan da dar kapanmis oyle. benim oyunlarda osmanlinin etrafi bombos 2 sehir atip 2 cag geriden takip ediyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 abi bu oyunun sesinde bir sorun mu var nedir anlamadim. acayip kısık herşey 100de ama var mı bilginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 sıkıntı yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 şöyle diyim mesala o ses bar'ı var ya windowsta youtube'dan video açinca yarisi dolu gözüküyor, ama civ 5 açinca yüzde 10 falan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Oyunla değil de windowsla ilgili olabilir. Systraydeki ses ikonuna sağ tıkla, open volume mixer de. Civin sesi ordan kısılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 genel sesi bilmem de müzikler kısık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 multi var mı hala ? ona göre bnw alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Üstte biri daha yazmış. Çok oyunculu kısmı bok gibi işliyor. Gecikmeler, hatalar, donmalar vs. çok kez denemiştik ama oynanabilir değildi. Port da açmıştık yine yememişti. Bir de bunu kendi aramızda denemiştik. Başkasının oyununa katılmak tam bir işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bir bu bir de ck2 gonul rahatlıgıyla ah koptu ah dustu demeden oynayamadıgımız multisi acayip keyifli oyunlar. bi de uzun suruyo namussuzlar kesin problem cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Valla 4 kişi oynuyoruz her hafta birinin neti kopması dışında hiç sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 BNW çıktığından beri nadiren desync oluyor, kopma hiç yaşamadık. Nerdeyse her hafta düzenli oyun atıyoruz. Eskisi gibi değil şu anda, ama çok geç düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bende çok az multi oynadım ama yağ gibi aktı oyun bir sorun olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 var mı mp atabilecek olan bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ~ oyunu mac te oynayan var mı? renkle bozuk, sepia tonlarında oynamaktan duygusala bağladım artık. her kıtada sonbaharı yaşatıyor bana. bir çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yazsana olm google'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Seru said: yazsana olm google'a. ~ ben bunu nasıl düşünemedim ya. 8-) yok olm gogılde birşey, çıkmıyor. mac kullananlar çok elit heralde civ falan oynamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 oyunsuzluktan civ filan oynuyolardır diye düşünüyodum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Civ 5 hangi ek paket ile adam oluyor, brave new world mü ? Yoksa gods of kigs mi ? Hangisini almak lazım iki seçenek içinde ? Ve bu ek paketler ile bir civ IV oldumu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar