Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V #2

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
~ iki kişi harita ve büyüklük farmekteksizin, 10. turn den sonra, turn başlarında lag yiyoruz. böyle her turn başı bir 5 saniye. ping 15-45 ms arası. iki tarafta da host la oyun açmayı denedik.

daha önce tecrübe eden var mı? çözüm namına önerisi olan?

google dan bulduklarımdan, oynamayın siz birbirinizle karşim sonucu çıktı.
Mesaj tarihi:
Aynı oyundan devam ediyorsanız önceki savelerden birini açın. Yok yeni kurulan farklı oyunlarda da oluyorsa deneme için üçüncü bi kişiye oyun açtırın sonra o çıksın ikiniz kalın, otomatik biriniz host olacaktır bide öyle bakın.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Aynı oyundan devam ediyorsanız önceki savelerden birini açın. Yok yeni kurulan farklı oyunlarda da oluyorsa deneme için üçüncü bi kişiye oyun açtırın sonra o çıksın ikiniz kalın, otomatik biriniz host olacaktır bide öyle bakın.

~ 3. kişi olarak seni kurban seçsek, nasıl?
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
su geri kalma gelisememe olayini sadece osmanlilarda gormustum 2 3 kez. bir civ bu kadar mi ezik olur.

gerci burda herhalde japonyanin onu kapanmis sehir alamamis alan da dar kapanmis oyle.

benim oyunlarda osmanlinin etrafi bombos 2 sehir atip 2 cag geriden takip ediyor oyunu.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Üstte biri daha yazmış. Çok oyunculu kısmı bok gibi işliyor. Gecikmeler, hatalar, donmalar vs. çok kez denemiştik ama oynanabilir değildi. Port da açmıştık yine yememişti. Bir de bunu kendi aramızda denemiştik. Başkasının oyununa katılmak tam bir işkence.
Mesaj tarihi:
bir bu bir de ck2 gonul rahatlıgıyla ah koptu ah dustu demeden oynayamadıgımız multisi acayip keyifli oyunlar. bi de uzun suruyo namussuzlar kesin problem cıkıyo.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
~ oyunu mac te oynayan var mı?

renkle bozuk, sepia tonlarında oynamaktan duygusala bağladım artık. her kıtada sonbaharı yaşatıyor bana. bir çözüm?
Mesaj tarihi:
Seru said:

yazsana olm google'a.

~ ben bunu nasıl düşünemedim ya. 8-)

yok olm gogılde birşey, çıkmıyor. mac kullananlar çok elit heralde civ falan oynamıyorlar.
Mesaj tarihi:
Civ 5 hangi ek paket ile adam oluyor, brave new world mü ? Yoksa gods of kigs mi ?

Hangisini almak lazım iki seçenek içinde ?

Ve bu ek paketler ile bir civ IV oldumu oyun.
  • Yeni Oluştur...