mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 oyun olursa gece ses edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 oyundayken biri düşerse tekrar bağlanabiliyor mu nasıl multi olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Komutan said: Grego said: • yok, oyunun kendi hızı iyi aslında. yeterince dolap çeviremiyoruz. son oyunda adam çin e daldıktan sonra biri de demedi ki bundan sonra sıra bende, suna arkadan atlayalım (: Oyle deme, gecenlerde oynadigimiz oyunda Quixef ile saatlerce plan yaptik Kaede'ye es zamanli saldirmak icin. http://i.imgur.com/e9lQe37.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 •scrambled nations yada continents durumlarınız nasıl, türkiye haritasinda ovada seru kovalamak gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 türkiye haritasında bi ayarsizlik var bu arada. 12 kişilik açtım 9'u anadolunun doğusunda çıkarke diğer 3 kişi batida beleş takılıyor. her türlü aksiyonu denedim hep aynı bi oransızlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Türkiye nin doğusunda nüfus yoğunluğu potansiyeline gönderme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 • barbarlarda it gibi ürüyorlar normal haritalara göre. bir gönderme(de) orda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bu akşam takım oyunu civ atsak kimler gelebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Dün çok saçma bi bug fark ettik, multide biri sana trade attığında modify edip gönderdiğin counter offerı, sanki karşı taraf sana göndermiş gibi aynı tur içinde kabul edebiliyorsun. Misal elimizde 1 adet qquix var, seni explore edemediği için embassy istiyor olsun. Sonra sen kabul etmeyince de şehirlerini ve bütün lükslerini ver diye kendince komiklikler şakalıklar yapmaya çalışıyor olsun. İşte bu quix kişisine hadi lan ordan diyip modifyla gönderdiğin bütün lüksler ve bütün şehirlerini sen ver asıl! isimli anlaşmayı gabledebiliyoruz. İlk iki defada bugu oldu sandım ama üçüncüsünde rage kesinliği kazandı. YIH YIH YIH YIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yazdım onu geçen sayfa, şehir trade'i yapıyo millet o şekilde hoop yani tnaımadığın adamla oynamak sakat şu an oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 varsa şekliniz earth'e bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 artizliğin manası ne? earth'ün ne özelliği var? yeni dünyaya gemi ile gitmek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 • haftasonuna bir oyun olabilir. bir rus, bir fransız, bir seru var elde. fıkra gibi bir oyun düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bu gece oyun var gençler. Benim eve gidip yemek yemem 11i bulur, o saatlerde başlayalım diyorum. Şöyle takımlı makımlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 • skype`a da varım artık. siziginizbenteg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Boşuna direnme grego, er geç takımlı oynamanın cazibesine sen de kendini kaptıracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 senin 11 benim 3 reis. horozlar ötmeye başlar burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Boratistana taşın diye ben mi dedim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 boratistan dediğiniz yerde internet 50 mbit(hakiki)50 lira, benzin litre 1 lira, sigara 2,5 lira malbuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ve hala komşunun internetini kullanıyorsun... Bıragh şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tamam akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 axedice said: Bu gece oyun var gençler. Benim eve gidip yemek yemem 11i bulur, o saatlerde başlayalım diyorum. Şöyle takımlı makımlı. I am Quixef and I approve this message. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 15dk yarım saat içinde civ5 treni kalkıyor. All hands on battle stations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dün hayatımda ilk defa diplomatik cockblock yedim. Quixef isimli burada sıfatlarını yazmak istemediğim sayın şahıs bana trade embargo koydurarak (ki kimse kabul etmez diye hayır oyu bile kullanmadım asd) warmonger oyunumda -60 golt -30 happiness gibi çılgın statlarla kalakaldım. Ha bu beni yıldırdı mı? Hayır. Keshiklerimin rotasını pocatelloya çevirip başkentinin sokaklarında kızılderili kadınlarına sahip olup ateş dansı yaptım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar