Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 40dk önce yazmışsın ama +1 lazımsa gelebilirim, http://steamcommunity.com/id/Nwalka/ ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://i.imgur.com/MReubQG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/MReubQG.jpg hemen şey yolladın mı lan ona DONT SETTLE CITIES NEAR US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Kafasina koymussa ipne degistiremiyorsun onu kuruyor. Sonraki settler'lar da işe yarar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 prince yada king bi oyun açıcamda ne açsam aceba karar veremedim ya roma yada mısırla expansionit bişi mi oynasam yada japon veya zulu ile warmonger mı yapsam 2 defa kültür zorladım yetemedim sinir etti venedikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 gerçek bir erkek gibi all random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi zorluğundan değilde all random açınca ona göre oynamak lazım attık bakalım ne çıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 pers çıktı hmmmm ne oynanır ki la persle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 tam bir esnafsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi oynadığım ırk değil türk çıksa mesela tiksiniyorum deniz ünitesi üretmeyen adam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 pers iyi ya golden age golden age aban işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 _ILuVaTaR_ said: o kadar kastim 370te aldım cultural victory shoshone'la immortalda. şehirler 45-34-35, science 1k falandı sonlarda da geç kaldım yine de. internet geldikten sonra bitiyor zaten oyun, kasamadım yeterince science. biraz daha faith abansam heralde 20-30 tur önce biterdi faithle alınan müzisyenlerle, 2 tane patlattım sadece ikisi de farklı ülkeyeydi bide, 3 tane yüksek kültürlü ibiş vardı. shoshone'la 3 sehirmi oynadın? nsıl 45 34 35 nufus tutturdun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kaede diye spy spawn oldu. screenshot alırken quickload bastım. hayaldi gerçek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 oha şimdi sen söleyince fark ettim. bütün spyların great personların falan ismi var dimi.. sanırmı bitek great engi olarak sinan dikkatimi cekti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ahah steamin default ss alma tuşu quickload civ5de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bnw'den önce ben alıyordum steamden ss ya, değiştiriliyor mu acaba, daha önce değiştirdiysem hatrılamıyorum sdf Cuce said: shoshone'la 3 sehirmi oynadın? nsıl 45 34 35 nufus tutturdun ya nehir/grassland falan varsa farm spamle oluyor ya, ama oyun boyunca zorladım kendimi gereksiz wonder falan yapmamak için, sürekli food veren tileları çalıştırdım production kasmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 civ5folderAssetsGameplayXMLUnits'te civ5controls.xml'den değiştiriliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bu ispanyaya normalizasyon lazım ya oyun başladı skilldorado = 2 settler lake viktoria = 12 (yazıyla oniki) food tek tile cizıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 çok random, çıkmayınca da bi boka yaramıyo ispanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 noob sorusu: hacı bunu multiplayer oynayabiliyoruz dimi internetten (sadece lan dan değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Hayır ne yazık ki, olsa iyi olurmuş aslında bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 deityde sürekli sciencedan kokbulok yiyorum nasıl olucak bu science işleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Asur? "We are the Assyrians. Your technological and biological diversity will be added to ours. You will be assimilated. Lower your pikes, drop your bows. Resistance against siege towers is futile" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 achieveler düzeldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 http://i.imgur.com/nENBp5E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar