Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
prince yada king bi oyun açıcamda ne açsam aceba
karar veremedim ya
roma yada mısırla expansionit bişi mi oynasam
yada japon veya zulu ile warmonger mı yapsam
2 defa kültür zorladım yetemedim sinir etti venedikle
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

o kadar kastim 370te aldım cultural victory shoshone'la immortalda. şehirler 45-34-35, science 1k falandı sonlarda da geç kaldım yine de. internet geldikten sonra bitiyor zaten oyun, kasamadım yeterince science.

biraz daha faith abansam heralde 20-30 tur önce biterdi faithle alınan müzisyenlerle, 2 tane patlattım sadece ikisi de farklı ülkeyeydi bide, 3 tane yüksek kültürlü ibiş vardı.

shoshone'la 3 sehirmi oynadın?
nsıl 45 34 35 nufus tutturdun ya
Mesaj tarihi:
oha şimdi sen söleyince fark ettim. bütün spyların great personların falan ismi var dimi.. sanırmı bitek great engi olarak sinan dikkatimi cekti benim
Mesaj tarihi:
bnw'den önce ben alıyordum steamden ss ya, değiştiriliyor mu acaba, daha önce değiştirdiysem hatrılamıyorum sdf

Cuce said:

shoshone'la 3 sehirmi oynadın?
nsıl 45 34 35 nufus tutturdun ya

nehir/grassland falan varsa farm spamle oluyor ya, ama oyun boyunca zorladım kendimi gereksiz wonder falan yapmamak için, sürekli food veren tileları çalıştırdım production kasmadan.
Mesaj tarihi:
Asur?

"We are the Assyrians. Your technological and biological diversity will be added to ours. You will be assimilated. Lower your pikes, drop your bows. Resistance against siege towers is futile"
  • Yeni Oluştur...