kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Her gün bir fotoğraf paylaşmak istiyorum. Bu fotoğrafları kendim çekmeyeceğim, sağdan soldan, manavdan bakkal necmiden derleyip sizle paylaşacağım. Tüm resimleride birinci mesajda toplayacağım. Açılış olsun. Patili
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 birinci mesaj olmaz da bu konu içinde devam edersin. 30dk sonra edit kalkıyor.
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 vaperon said: birinci mesaj olmaz da bu konu içinde devam edersin. 30dk sonra edit kalkıyor. Bildiğim iyi oldu teşekkürler. bingildak said: tamam ninja. Niye herkes baan ninca diyor yav.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 her yeni gelene fake mualemesi yapmayın. fake ise eğer forum kurallarına uydugu sürece kimseye zararı yok zaten. gerekirse banlenir ve buna forum yönetimi karar veriyor. fake değilse ama gelen insanları durduk yere küstürüp üzüyorsunuz.
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 DynamicK said: her yeni gelene fake mualemesi yapmayın. fake ise eğer forum kurallarına uydugu sürece kimseye zararı yok zaten. gerekirse banlenir ve buna forum yönetimi karar veriyor. fake değilse ama gelen insanları durduk yere küstürüp üzüyorsunuz. Ninja eski bir üyemiydi? Allah Allah şimdi anlamadım :S
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fede said: bence bunu sen çekmedin Zaten benim çekmeyeceğim ilk mesajda yazıyor..
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 DynamicK said: her yeni gelene fake mualemesi yapmayın. fake ise eğer forum kurallarına uydugu sürece kimseye zararı yok zaten. gerekirse banlenir ve buna forum yönetimi karar veriyor. fake değilse ama gelen insanları durduk yere küstürüp üzüyorsunuz. ama adam bizden acımasızca intikam alıyor. sonra geceleri uyuyamıyoruz üzüntüden. buna nasıl tepkisiz kalalım!
KirikagureSaizou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Taklitler asillarini yasatirlar Okuru sama ^-^
Öne çıkan mesajlar