Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her gün bir fotoğraf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Her gün bir fotoğraf paylaşmak istiyorum. Bu fotoğrafları kendim çekmeyeceğim, sağdan soldan, manavdan bakkal necmiden derleyip sizle paylaşacağım. Tüm resimleride birinci mesajda toplayacağım.

Açılış olsun.

Patili

Mesaj tarihi:
vaperon said:

birinci mesaj olmaz da bu konu içinde devam edersin. 30dk sonra edit kalkıyor.

Bildiğim iyi oldu teşekkürler.

bingildak said:

tamam ninja.

Niye herkes baan ninca diyor yav.
  • Admin
Mesaj tarihi:
her yeni gelene fake mualemesi yapmayın. fake ise eğer forum kurallarına uydugu sürece kimseye zararı yok zaten. gerekirse banlenir ve buna forum yönetimi karar veriyor. fake değilse ama gelen insanları durduk yere küstürüp üzüyorsunuz.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

her yeni gelene fake mualemesi yapmayın. fake ise eğer forum kurallarına uydugu sürece kimseye zararı yok zaten. gerekirse banlenir ve buna forum yönetimi karar veriyor. fake değilse ama gelen insanları durduk yere küstürüp üzüyorsunuz.

Ninja eski bir üyemiydi? Allah Allah şimdi anlamadım :S
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

ama adam bizden acımasızca intikam alıyor. sonra geceleri uyuyamıyoruz üzüntüden. buna nasıl tepkisiz kalalım!
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...