forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kaskoya ara verince kaldığı yerden devam ediyor mu yarısında araç değiştirirsek ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 2 yil ara verirsen 0dan basliyordu sanirsam net hatirlayamiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 şirketten şirkete değişiyor o mesela axa bana 6 ay süre tanımadı kasko için liberty den yaptırttım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Normalde benim kasko 6 ay süreniz var ama siz gelin bir şeyler yaparız demişti sanki ona bakarak adamına göre muamele olabilir. ben 10-12 yıl falan boşa para ödedim tek kazamız yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Şirketten şirkete değişiyor, Çoğusu 2 ay içinde yenilemezseniz sıfırdan başlatıyor, 6 ay olanda var ak sigorta mesela bende ordan yaptırmıştım araba satma ve yeni araç alma işlemi Doğuş otonun sayesinde 3 ayı bulduğundan... 6 ayın üzerinde bekleyeni görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sordum acentaya araç değiştirirsen sigorta kasko transferi yapılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ya bir de ruhsat sahibine yazılıyormuş bu indirim çok uğraştırcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 forgiver said: yarısında araç değiştirirsek ne olur plaka degisti, yeni arac bu diyorsunuz, hasarsızlığınız yeni araca taşınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 evt öyle oluyormuş ama ruhsat sahibi ya da eşi için geçerliymiş taşınma bir de ruhsat sahibinin ikametgahına veriliyormuş plaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 önceki araba babanın üstüneydide şimdi seninüstüne mi geçiyor? eğer öyle ise direk babanın üstüne al yaş çok sorun oluyor kasko ücreti belirlenirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 babamın üstüne de onun da yaşı fazla :) ama hasarsızlık indirimi var ordan farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 80 değildir herhalde. 24-25 yaşında ilk arabasını alan gencolara çok kazık fiyatlar çıkarabiliyorlar... babana çok daha ucuza yaparlar. babanada mı güvenmiyon al onun üstüne geç nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 öyle yapcam inş. yaş fazla olunca da arttıyorlar kaskoyu ondan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kaskoyu iptal edebiliyormuşuz, yenisine aktarıyorlar tarik sigortası biraz daha uğraştırıyor ama onun da hasarsızlığı aktarılıyor, bu iptal etmeden satışla birlikte taşınıyormuş babamın ehliyeti bile yok kimse de sormuyor ne yapıyor bu arabaları dsfsdf il çok farkediyor, sigorta ve kaskoda yalnız deiştirmek için ikametgahı da taşımak lazım bir de sıfır araç alım işlemlerini yazayım da tam olsun her sene dğeişiyor tabi bunlar bayi size evrakları eksiksiz teslim ettiyse sorun yok, sadece fotokopi çektirin lazım oluyor illa bir yerde (fatura dan 2 tane alıyor emniyet) önce sigorta acentasından geçici zorunlu sigortayı yapıyorsun şöförler odasından ek1 belgesi alıyorsun, onlar dolduruyor (17 tL) hepsini birleştirip emniyet (trafik tescil), orda ruhsata 155.5 ödeyip, plaka fişi kestiriyorsun, bir kaç evrak dolduruyorsun sonra şöförler odasına gidip plaka fişiyle, plaka bastırma fişi kestiriyorsun (22 tll) sonra seni plaka basılcak yer gönderiyorlar, plakayı bastırıp trafik tescile bastırma fişiyle gidip ruhsatını alıyorsun, bittiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Hasarsızlık indirimi için basamak belirlenirken kusur oranları dikkate alınıyor mu? Atıyorum trafikte giderken adam arkadan çarptı. İnceleme sonrası %100 kusur ona verildi. Normalde basamağım artıp daha az ödeme yapacakken hasarsızlık indiriminden yararlanma hakkı gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 olmaması lazım trafik sigortası karşıyı , kasko kendini karşılıyor normalde. Sana çarpanın trafik sigortası şirketi senin kasko şirketine hasar bedelini ödüyor. Senin sigorta şirketinden bir bedel çıkmayınca bozulan bir şeyin olmuyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 elesso, 10.07.2013 00:01 tarihinde dedi ki: önceki araba babanın üstüneydide şimdi seninüstüne mi geçiyor? eğer öyle ise direk babanın üstüne al yaş çok sorun oluyor kasko ücreti belirlenirken. böyle bir mallık yapmayın sdfsd bu sefer sizin hasarsızlık indirimi işlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2024 Yüzde yüz karşı taraf kusurlu çıktıysa hasarsızlık indirimin devam ediyor. Sana hiçbir olumsuz etkisi olmuyor. Ayrıca karşı taraftan değer kaybı almayı ihmal etme. Karşı tarafın sigorta şirketinden talep edeceksin. Formları oluypr sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar