Trans Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Marshall selamlar bu kulaklık 230 lira civarında mediamarktta,almaya değer mi? bu kadar para eder mi ? kulaklığı profesyonel bir alette kullanmayacağım. telefon(htc one x,beats audio zımbırtısı yüzünden) ve bilgisayarda dinlemek için alıyorum. kulak içi kulaklıklar ağrı yapıyor uzun süre kullandıktan sonra,o yüzden böyle bir model düşünüyorum ama bir kulaklığa da bu kadar para vermek çok istemiyorum. alacaksam da kaliteli bir şey olsun istiyorum. buna 230 lira vereceğine şuna 100-150 lira ver diyeceğiniz başka kulaklıklar varsa da tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 100$ kadarken almistim bunu: http://www.teknosa.com/urunler/110261462/philips-shl5605gy10-citiscape-downtown-kulaklik Epey fiyati dusmus ama 100$ alti kullandigim en iyi kulaklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bende var bu. amsterdamdan beyazini almistim. Tipi guzel, sesi ortalama fiyati da iyi sayilir. Cok saglam oldugunu dusunuyorum. Seste boyle bi karakter yok. Doygunluk hissi vermiyor diyelim. Baslar da cok yeterli degil ama bunun disinda gayet rahat kullanimli, cok sik bi headphone. No name beatslerden her turlu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sağol gerge bugün dediğin kulakligi denemeye calisicam eğer vaktim olursa. Sanırım dediğim kulakligi da alırsam pişman olmam. Kötü bir izlenim yaratmadı bende çünkü. F/p olarak başka bildiğiniz kulakliklar var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oh boy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar