aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben kanser oldum galiba zaten, bu saatten sonra zengin olsam da farketmez artik.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Cons said: spesifik olmak gerekirse tahta yedi DFJHGJD sunta.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 genc zengin erkeklerle birlikte olmak zorunda kaldi.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ikisi de yanlış değil doğruda değil. doğrulamıyorum da kabul de etmiyorum.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 olm ben zengin olsam, var ya uffff, farkli hicbisey yapmazdim.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ve ellidört mesaj geçmiş. vay anasını. 8 senede aldım madalyayı. demek ki 2 direniş daha olsa şükrüyü geçerim
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Vingthor said: allah analı babalı ferrarili büyütsün amin. amin
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Allah analı babalı vicdanlı büyütsün.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kinotakao said: Allah analı babalı vicdanlı, görgülü büyütsün.
copry Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mr_Hand said: kinotakao said: Allah analı babalı vicdanlı, görgülü büyütsün. Dinimiz amin
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu direk kaynatmışlar , bu adam ne iş yapar bilen yok mu harbiden? Atıyorum eğitimse şu okul şu dershane veya internetse şu site , sağlıksa şu hastane veya bilmemne falan hani bi iş belirtin be :D Ona göre bizde yapalım :D
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Arastirin beni panpalarim annem hep acibadem hastanesinde disci olmami isterdi ama ben zengin oldum lanet olsun
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ya herif internetten illegal para yapıyo işte
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yakışıklı olacak belli. Umarım tatlı yüzü hep güler, her zaman mutlu olur.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 aquatik said: Yakışıklı olacak belli. Umarım tatlı yüzü hep güler, her zaman mutlu olur. teeekkur ederim
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sequo diye mı araştırcam lan :D İsim cisim verin araştıralım. Bide harbiden illegal iş yapıyor sanar insan amma sakladınız
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sequo said: Arastirin beni panpalarim annem hep acibadem hastanesinde disci olmami isterdi ama ben zengin oldum lanet olsun adam olabildin mi mühim olan o abi, para mara geliyor gidiyor belli olmuyor ne olacağı da karakter oturduktan sonra sıkıntı olmuyor fakir olmak disci olmak falan ^_^
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sözleşmeni iyi okusaydin şükrü kardeş, öpücükle ödeme yapmazlardi o zaman = bu arada ufaklik pek tatliymis gülümsemesi solmasin insallak ^_^
Öne çıkan mesajlar