Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Şarkıcı, Instagram profilinde demirden halkalar ile örülmüş, peçe benzeri bir aksesuarı giydiği fotoğrafını paylaştı. Bazı takipçiler bunu kendi yorumlamalarına göre, Müslümanların kadınlara zorla giydirdikleri peçeye benzetirken, bazıları da Madonna'nın İslam üzerinden kadınlara yapılan baskı ve kısıtlamalar ile homofobi'ye gönderme yaptığını belirtti.
Kaliko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Su gundeme acilan konu basliklarinin bir filtreden ya da denetimden gecirmeden acilmasina izin verilmesin bence.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 forumu haddinden fazla ciddiye almak.
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konunun gündemle ne ilgisi var ?
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 madonna kanser falan oldu kesin ölmeden bi müslim olim kafasına girdi , zarflıyo şimdi tepkiyi merak etti kesin
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 gereksiz pop kültürünün gereksiz kraliçesinin gereksiz işleri. peki niye gelip başlığını açıyorsunuz
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 okuduğunuzu anlamıyormusunuz kadın islamdaki örtünmeyi eleştiriyor. gündem bu işte herkes bunu konuşuyor şu anda sabah akşam tayip sucks diyemi konuşalım yani? retard magnet konu açmışım toplandı yine tipini sevdiklerim.
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben başka community lere bakıyorum bir jpeg den şahane fikirler çıkıyor burada bir bok atma telaşı var sakin olun olm iki dakika. beğenmiyorsanızda arkanızdan atlılar kovalamıyor. bana hava hoş sabahtan akşama kadar tek tek uğraşırım sizinle hoşuma gidiyor teke tek atışmalar ama küfüre girişip sonra sağlam küfür yiyince kız çocuğu gibi beni yönetime şikayet ediyorsunuz.
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Tarumar delikanlı adammışsın.Bana küfredebilirsin kimseye şikayet etmeyecegime and içerim.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hater konseptine bu kadar uyan başka bir community var mı acaba web konuşmadan tartışmadan herşeye bir tepki
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 madonna akp ye oy vermiş beyler yazılı açıklama geldi kesin bilgi
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 60 yaşına geldin nelerle uğraşıyon be bacım.
Öne çıkan mesajlar