Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Şarkıcı, Instagram profilinde demirden halkalar ile örülmüş, peçe benzeri bir aksesuarı giydiği fotoğrafını paylaştı. Bazı takipçiler bunu kendi yorumlamalarına göre, Müslümanların kadınlara zorla giydirdikleri peçeye benzetirken, bazıları da Madonna'nın İslam üzerinden kadınlara yapılan baskı ve kısıtlamalar ile homofobi'ye gönderme yaptığını belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 pas yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Su gundeme acilan konu basliklarinin bir filtreden ya da denetimden gecirmeden acilmasina izin verilmesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 forumu haddinden fazla ciddiye almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konunun gündemle ne ilgisi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 madonna kanser falan oldu kesin ölmeden bi müslim olim kafasına girdi , zarflıyo şimdi tepkiyi merak etti kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Madoonna ya boykot başlar gibi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 gereksiz pop kültürünün gereksiz kraliçesinin gereksiz işleri. peki niye gelip başlığını açıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 okuduğunuzu anlamıyormusunuz kadın islamdaki örtünmeyi eleştiriyor. gündem bu işte herkes bunu konuşuyor şu anda sabah akşam tayip sucks diyemi konuşalım yani? retard magnet konu açmışım toplandı yine tipini sevdiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben başka community lere bakıyorum bir jpeg den şahane fikirler çıkıyor burada bir bok atma telaşı var sakin olun olm iki dakika. beğenmiyorsanızda arkanızdan atlılar kovalamıyor. bana hava hoş sabahtan akşama kadar tek tek uğraşırım sizinle hoşuma gidiyor teke tek atışmalar ama küfüre girişip sonra sağlam küfür yiyince kız çocuğu gibi beni yönetime şikayet ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Tarumar delikanlı adammışsın.Bana küfredebilirsin kimseye şikayet etmeyecegime and içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hater konseptine bu kadar uyan başka bir community var mı acaba web konuşmadan tartışmadan herşeye bir tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 madonna akp ye oy vermiş beyler yazılı açıklama geldi kesin bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 60 yaşına geldin nelerle uğraşıyon be bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yakışmış sfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar