chrome Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 belcika ve makedonyaya baktik. Ikisi de makul gorunuyor. Bilgisi tecrubesi olan var mi? Izmirde danisman firma olarak nereyi/kimi onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Lisans okumaya gidiyorsa burada avukatlik gibi seyler yapamaz. Ozel sektorde is bulmasi da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Benim niyetin orada kalip avukatlik yapmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 O da olmaz sanirim, gitti ulkede sormali bir hukukcuya. Yabancilarin avukatlik yapmasi daha farkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Cok da degil ya. Avusturyada bir turk avukatla tanismistim. Normaldi yani. Hatta para fazla gelmis muteahhitlige baslamisti. Dgsfsgddsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 başka bir bölüm için gitsin avrupa'ya ama illa hukuk istiyorsa burada ki iyi bir vakıf üniversitesi'nde lisans yapsın sonra deniz hukuku yüksek lisansı için yurt dışına gitsin döndüğünde sequo'yu hizmetçi olarak tutabilir. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Buradaki hukuklari tutturamadi iste. O yuzden yolluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 vakıflar da mı olmadı? o zaman denklik konusunu çok iyi araştırın dönmek istediğinde burada hiçbir şey yapamaz. kktc falan deneyin orada ki uniler çok puan istemiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Abi kktc avrupadan daha pahali. Kktc rezil bir yer ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bir yil daha calistirin, cok daha faydali olur. Bilkent, Koc seviyesinde olmasalar da gidilebilecek hukuk fakultelerinden Bilgi mesela 94000'den ogrenciyi almis. Kadir Has 122000, Bahcesehir 75000, Baskent 60000. Bunlara gidilirse guzelce egitimini alir, kotu degiller. Bilkent, Koc, Galatasaray uclusunden ve Ankara ile Istanbul'dan sonra en gidilesi okullar bence. Bahcesehir ve Bilgi ozellikle. Otursun calissin bir yil, TM'de yapilamayacak derece degil bunlar. Sifir fen, biraz basit matematik bile rahat aldirir. Hatta yurtdisina gonderecek para varsa calismayan ogrenciler icin dersaneler var 4-5 kisilik gruplarla, kafasina vura vura calistiriyorlar. Onlardan birine yollayin, buyuk ihtimal Bilgi'yi filan kazanir rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bu 2.girisi zaten. Evde cok fazla sey var engel olamiyoruz calistiramiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ozel hoca ozel dershane hepsini denedik. Su an avrupa konusunda da hemfikir olduk. Sadece okul ulke konusunda kararsiziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 İnşaata gönder yevmiyeli çalıştırayım 3ay,eğer seneye harward a burslu gitmezse cempostacının bodrumuna kapatın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 müteahhit abim teklifin için çok teşekkür ederim. lakin bizim eğitim sistemimiz biraz farklı. tembel de olsa pırlanta gibi çocuk yetiştirdik. ezmeden de bir yerlere gelebileceğini düşünüyoruz. güzel bir okula yerleştirmek istiyoruz. tuğlalarını ve çimento torbalarını topicten uzak tut çok rica edeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 EU ülkesine yollayın, gerisi o kadar önemli değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 işte hangisi? en optimum olanı seçmek istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Almanya ozel hukuk icin Italya ceza hukuku icin Fransa idare hukuku icin En iyiler bunlar. Otesi cok fark yaratmaz. Ingiltere filan apayri kafalarda zaten, kita avrupasinda gitsin. Bu ulkeler olmuyorsa en eski, koklu universiteye gitsin bulabildigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kosovada türk hukuk fakültesi var sanırım. bizim hocalar derse gidiyordu oraya. yök'le anlaşmaları da olabilir. oraya bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 italya olabilir şimdi onu araştıracağım biraz. kosova üniversitesi ahmet senin söylediğin. ama orası da ab ülkesi değil işte öyle bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 olur 3-5 seneye ya. balkan ülkelerini alıyorlar hızlı hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yabancı dili nasıl? Şimdi şöyle bir durum var her ülkede hukuk sistemi farklılıklar gösterdiğinden başka ülkede alacağı eğitimle o ülke dışında bir yerde çalışması çok zor olur. Başkaları da söylemiş ama imkanınız varsa en iyisi Türkiye'de okuyup daha sonra Master'a gitmesi. Ama illa gönderecem diyorsanız yabancı dil olayına göre baya bir ülke eleyebilirsiniz sonuçta çocuk hukuk okuyacak tamamen yazı ve konuşma üzerine bir branş. Orada yeri gelecek münazaralara girecek. Bildiği yabancı dili var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 işte ona güvenerek adım atmak ne derece sağlıklı olur ama. ben istiyorum ki orada mezun olduktan sonra kalsın bir 5 sene de çalışsın. sonrasında bizim ona çok fazla imkan sağlayabilme durumumuz var. o da bir köprü vazifesi görebilir. o yüzden ülke ab ülkesi olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ingilizce ve eser bir miktar almancası var. ama o konu ile ilgili 1 sene hazırlık okusun diye düşündük biz. üniversitelerin hazırlık bölümleri var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bu durumda Almanya ya da İngiltere'den birini tercih edeceksiniz çünkü hukuk eğitim her ülkenin kendi dilinde veriliyor. Bu sene GSU hukuktan menzun olan bir kaç arkadaşım İngiltere'ye mastera gidecekti onlara danışayım biraz. Hukuk eğitimi üzerine rekabet hukuku gibi bir branşa yönelirse hem para para demez hem de Türkiye'de çalışma fırsatı da olur. Türkiye'de bu tarz işlere bakan bir kaç büyük firma var çalışanlarının %90 yabancı zaten. Öyle çok fazla Türk hukukuna ihtiyaç yok. not:GSU hukuktan menzun arkadaşım böyle bir şirkete en alt seviyeden girdi. 2 kişilik ofisi olacak ve 4.500 liraya yakın bir maaşla başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 almanyanın kriterlerini karşılayamıyoruz. ingiltere de bütçeye tuzlu geliyor. avrupa x3 fiyatlar orada. belçıka hakkında ne düşünüyorsunuz. ab nin de başkenti hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar