Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kardeşiyle olan sahnelerde hunharca güldüm 5.bölümde ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 CAYANTO fgkjh izleyemiyorum ya utaniyorum cok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Bundan sonra starbucks'a falan gidersem hep cayanto diye isteyecem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yazık ya kıza kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://t1308.hizliresim.com/1d/7/r7rd3.jpg sıdhfıshfsdhflsdgfhkls hüzünlü bir sevgi bizimkisi, bir de oturup ekran başında "ah be kızım yaaa" çekmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Sam said: http://utw.me/images/xwatamote05.jpg,qeb7e54.pagespeed.ic.MGywrG6la0.jpg lmao dohtor bu ne http://assets.diylol.com/hfs/7dd/b41/065/resized/kawaii-meme-generator-i-am-kawaii-desu-neigh-cc1e68.jpg?1347328825.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Ahshahahs starbucks sahnesi yikildim yerlere benzeri benimde basima geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ben de ucuz diye espresso söylemiştim çük kadar şey gelince hayal kırıklığına uğramıştım ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 hangimizin basina gelmediki? normalde kahve sevmem, kar yagan baya soguk bi gunde vapudan indigimde girmistim karakoyde, cikolatali tall cappucino soledim cok cazip gelmisti o sogukta ama ole berbat bi tad daha yok yani. gidip cikolata seker vs hepsinden dokmustum icine sonra ayni burdaki gibi anormal tatli olmustu, tramvay beklerken caktirmadan durakta birakmistim heh hepimizin icinde bi tomoko var iste ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 hepimiz tomokoyuz ama bir k-on değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 çok şükür k-on değil zaten heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Sam said: çok şükür k-on değil zaten heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 K-on mu? K-on ne alaka yav bu bildiğin montla sıç animesi, k-on bakın ne kadar sevimliyiz animesi owo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 K-on for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 6. bolum sonu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ya ben buna başlarken böyle 8man-Rikka arası bir şey olucak diye bekliyordum, bildiğin ağır dram izliyorum ya. İzlerken kalbim dayanmıyo artık :'( Her geçen bölümle de creepy cuteness tablosunda daha az cute, daha fazla creepy tarafına doğru son sürat yol alıyo hahahah. Sonundaki duygusal monolog ve ardından gelen twist döngüleri çok iyiydi ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/592/661/c2c.jpg zihninde kurduğu dünyasını dinlemeye bayılıyorum ya. 6 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/587/026/acb.jpg yazık bu en son bölümde göz halkalarını atınca şansı dönecek gibi olmuştu ama aşkı taze kalamadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 7. bolumde asiri iyi, tomoki yilin magduru direk http://www.anime-planet.com/images/characters/tomoki_kuroki_36288.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 7 confirmed for reverse OreImo ^^ Çocukluk videosu kısmı ve sonrasında kardeşin ifadesi mükemmeldi ahahahah Diğer yandan yaz tatili boyunca bi halt yapmamış biri olarak animenin ilk yarısı bayağı içime oturdu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi o jacklar bir gün benim de başımı yiyecek bak demedi demeyin. Kaç kere direkten döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bir gün benim de başıma gelebilir diye paranoya yapıyorum ya gelsin ben bu kızı gezdiririm hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://kotaku.com/the-most-mean-spirited-anime-i-have-ever-watched-1169146244 shitaku pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yazan ne yalamış ya oldu olacak gerçek hayatta böyle biri karşımıza gelirse dalga geçeceğimizi de ima etseymiş kurgu lan bu, hani parlak olmayan ve sıkıntılı bir ortaokul hayatı yaşamamış biri olarak bu tarz şeylere çok rahat gülebiliyorum yazan arkadaş empati düzeyini biraz fazla yüksek tutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Gereksiz yere abartmış, ama ana fikirde haklılık payı var. Socially awkward birisinin kendinden bir parça bulabileceği bayağı yer var animede -ve çoğu öyle Umut Sarıkaya gibi "eheh meheh tespit çok iyi abi" diyebileceğin türden de değil, direkt trajediyi ağzının ortasına vuruyo. Ama tabi bu animenin komik olduğu gerçeğini değiştirmiyo ^^ Benzeri başıma gelen, hatta düşününce utandığım şeyler olsa bile animede gülebiliyorum. Karakter zaten aşırı derecede karikatürize edilmiş/absürdleştirilmiş bir karakter, tamamen relate edemiyorsun o yüzden. Belki de o yüzden o kadar abartı bir tepki veremiyorum animeye. O yüzden biraz uzak kalıyor belki(çok değil ama^^). Ne biliyim mesela Hachiman filan çok daha fazla damarıma basmıştı çünkü tepkilerinin gözlemlerinin filan çok büyük kısmı cuk oturuyordu, oha ben böyle miyim, benim hakkımda böyle mi düşünüyorlar filan diye kendimi sorgulamıştım çoğu konuda. WataMote kişisel anlamda o kadar rahatsız edici değil (Second hand embarrassment kısımları bayağı rahatsız edici ama o tam olarak konuyla alakalı değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 sırf "you opinion is bad and you should feel bad" yazmak için hesap açasım geldi. tomoko'ya gülüyorum ama bir düşene gülme şeklinde değil. kızın hayal dünyası zengin ama içine kapanık. hardcore otakuluğunun yardımıyla uçuk durumlara vurduruyor içinde bulunduğu durumları. öte taraftan bir kurban değil, kendisi predator olmaya kasan birisi. kendini sosyal olarak ileri bir noktaya getirse de kimseye acımaz zaten. napalım şimdi ava gidip avlanana da mı gülmeyelim? ha kaldı ki viktor'un dediği gibi kendimizi özdeşleştirebildiğimiz durumlar da var. amarigan futbolu ceketlerimizle tv karşısına gerçip "WHUDDA LOSAH" diye izlemiyoruz yani. hiç anlamamış seriyi. hayır bu HERŞEYİ "hastalık bu, hastalığa gülünmez" olayını da anlamış değilim. hastalık filan yok ortada. sadece kendini eve kapamış ve geçmişte de zaten sosyal olamadığı için açılamayan, yabancı kalan, ortak ilgi alanı bulamayınca da öylece kalan biris var. eski arkadaşı gelince çatır çatır konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar