Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CB Radio ve Ground Antenna ile Hoparlör Hacklemek

cagrus

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar sizden bir ricam olacak, birisiyle çok fena iddiaya girdik böyle bir şey yapılabilir mi yapılamaz mı diye ve ben yapmaya çok kararlıyım ama azıcık elektrik özürlüsü gibiyim bu yüzden eğer bileniniz edeniniz varsa bir el atarsanız çok güzel olur :)

Yapmak istediğim şey örneğin bu bası sesi sonuna kadar açmış doğan yada şahinlerin hoparlörlerine yayın yaparak yani onları hackleyerek kendi istediğim sesi tonu oynatmak. Radyosunu değil hoparlörünü hacklemek istiyorum.

Şu sitede bu konu üzerine baya kafa yormuşlar fakat nasıl yapılacağını neyi nereye monte edeceğimi hiç açıklamamışlar.

Birinci site
İkinci site
Ve üçüncü site

Teknoloji dehalarının mesajlarını bekliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yapilabileceginden baya baya supheliyim ben zira bunu yapmak icin hoparlore giren elektrik akiminda bir degisim yaratman gerekiyor gibi. Ordan elektrik alan ve manyetizma konularina atlayip teoride nasil olur kismina devam etmek pek tabi mumkun lakin pratik kisminin doguracagi enerji ihtiyacindan mutevellit pek de uygulanabilir degil.

Enerji dert degil, nukleer reaktore baglicaz aleti derseniz de kanser manser olursunuz ne gerek var dicem.
Sosyal ağlarda paylaş

amplifikatör ile gücünü arttırıp x100 mesela radyonun anten ile onu yönlendirip ses dalgalarını hoparlörden geçirerek hackleme oluyor bu örnek vermek gerekirse eskiden polis telsizleri duyulurdu pc hoparlörlerinde aynı olay güç sorun değil gerekirse 50 tane laptop bataryası bağlarız
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

bu arada ben mancınık ile uzaya uydu gönderilebileceğine inanıyorum ve yaşım 28.

bu yapılabilir zaten. sadece uydu ve o zımbırtılarını yörüngenin çekim enerjisinden çıkarabilecek düzeyde hızlı fırlatma yapabilen bi mancınık tasarlaman lazım. bi de döne döne gidicek uydu yolda sıkıntı olabilir, arızalanır falan.
Sosyal ağlarda paylaş

cagrus said:

amplifikatör ile gücünü arttırıp x100 mesela radyonun anten ile onu yönlendirip ses dalgalarını hoparlörden geçirerek hackleme oluyor bu örnek vermek gerekirse eskiden polis telsizleri duyulurdu pc hoparlörlerinde aynı olay güç sorun değil gerekirse 50 tane laptop bataryası bağlarız

Sordugun sey uzaktan hoparlore mudahale etmek ama olur diye onerdigin yol mevcut radyo yayini ile yakin/ayni frekansta yayin yapmak. Alakasiz kaliyor haliyle zira dinledigim radyo degilse, aux'tan telefonu baglamissam ya da Ferdi Tayfur kasetini iteklemissem kizaga zerre sansin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...