cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Evet arkadaşlar sizden bir ricam olacak, birisiyle çok fena iddiaya girdik böyle bir şey yapılabilir mi yapılamaz mı diye ve ben yapmaya çok kararlıyım ama azıcık elektrik özürlüsü gibiyim bu yüzden eğer bileniniz edeniniz varsa bir el atarsanız çok güzel olur :) Yapmak istediğim şey örneğin bu bası sesi sonuna kadar açmış doğan yada şahinlerin hoparlörlerine yayın yaparak yani onları hackleyerek kendi istediğim sesi tonu oynatmak. Radyosunu değil hoparlörünü hacklemek istiyorum. Şu sitede bu konu üzerine baya kafa yormuşlar fakat nasıl yapılacağını neyi nereye monte edeceğimi hiç açıklamamışlar. Birinci site İkinci site Ve üçüncü site Teknoloji dehalarının mesajlarını bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yapılıyorsa çok sevinirim, bizim sokakta zenci çeteleri oluşmaya başladı geceleri arabanın sesini sonuna kadar açıp dolaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 elektrik degil elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 şimdi buna mı takıldın bu kadar şeyde.. Fistan said: elektrik degil elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bende birşey sanardım pati geeklerini meh sizi çakma geekler siziiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 evet abi. yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 cep telefonlarını apörlö nün yakınına getirince dıt dırı dıt dırı yapıyor ya araba geçerken yapışkanlı cep telefonu fırlatıp sonra o numarayı arayacaksın. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 chrome said: cep telefonlarını apörlö nün yakınına getirince dıt dırı dıt dırı yapıyor ya araba geçerken yapışkanlı cep telefonu fırlatıp sonra o numarayı arayacaksın. problem solved. pratik zeka hahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 esas radyo vericisi ile uçak düşürebildiğini iddia eden bir hacker vardı o çok acayip. bu arada ben mancınık ile uzaya uydu gönderilebileceğine inanıyorum ve yaşım 28. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 chrome said: esas radyo vericisi ile uçak düşürebildiğini iddia eden bir hacker vardı o çok acayip. bu arada ben mancınık ile uzaya uydu gönderilebileceğine inanıyorum ve yaşım 28. Ahahahahahahaaha :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Yapilabileceginden baya baya supheliyim ben zira bunu yapmak icin hoparlore giren elektrik akiminda bir degisim yaratman gerekiyor gibi. Ordan elektrik alan ve manyetizma konularina atlayip teoride nasil olur kismina devam etmek pek tabi mumkun lakin pratik kisminin doguracagi enerji ihtiyacindan mutevellit pek de uygulanabilir degil. Enerji dert degil, nukleer reaktore baglicaz aleti derseniz de kanser manser olursunuz ne gerek var dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 amplifikatör ile gücünü arttırıp x100 mesela radyonun anten ile onu yönlendirip ses dalgalarını hoparlörden geçirerek hackleme oluyor bu örnek vermek gerekirse eskiden polis telsizleri duyulurdu pc hoparlörlerinde aynı olay güç sorun değil gerekirse 50 tane laptop bataryası bağlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 chrome said: bu arada ben mancınık ile uzaya uydu gönderilebileceğine inanıyorum ve yaşım 28. bu yapılabilir zaten. sadece uydu ve o zımbırtılarını yörüngenin çekim enerjisinden çıkarabilecek düzeyde hızlı fırlatma yapabilen bi mancınık tasarlaman lazım. bi de döne döne gidicek uydu yolda sıkıntı olabilir, arızalanır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 benim eski çin malı hoparlörleri fişe takınca radyo sesi geliyordu inceden bir yere bağlı olmassa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 cagrus said: amplifikatör ile gücünü arttırıp x100 mesela radyonun anten ile onu yönlendirip ses dalgalarını hoparlörden geçirerek hackleme oluyor bu örnek vermek gerekirse eskiden polis telsizleri duyulurdu pc hoparlörlerinde aynı olay güç sorun değil gerekirse 50 tane laptop bataryası bağlarız Sordugun sey uzaktan hoparlore mudahale etmek ama olur diye onerdigin yol mevcut radyo yayini ile yakin/ayni frekansta yayin yapmak. Alakasiz kaliyor haliyle zira dinledigim radyo degilse, aux'tan telefonu baglamissam ya da Ferdi Tayfur kasetini iteklemissem kizaga zerre sansin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar