screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yuksek lisans ortalamasını umursayan neresi var? yl ortalamasıyla burs veren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yurt dışındaki grade1 okulların hepsi bakıyor master/phd başvurusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kanada direk en son mezun olduğun okuldaki not ortalamasına bakıyor yani en son master yapıyorsan ona bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 konu biraz sapmış. araştırdığım kadarıyla akademik yapılmayacaksa tezli YL yapmak saçmaymış. ama masterı konusu ilgimi çeken bir programa başvuru yapmak akıllıca geliyor tezli veya tezsiz. kariyer açısından da etiket olursa iyi olur benim için. iş bulursam çalışırım. aslında iş + tezsiz YL birlikte götürüp, 2-3 sene iş tecrübesiyle daha sonra MBA mi yapayım, yoksa MBA yalan olur o yüzden direk mi MBA yapayım karar veremiyorum. mühendislik bölümü bitirip direk MBA yapan kimse var mı? birde MBA üzerine daha sonra YL yapılır mı mesela? ucuz olsun, askerliği uzatsın yeter diye yurtdışında boş beleş universitelerin programlarını düşünmüyorum. en azından average universitelerden biri olsun bana birşey katsın. okulu uzatmak yerine o parayı masterda kullanmak daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 22 yaşında master ne güzel ya. biz adam olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 screwy said: yuksek lisans ortalamasını umursayan neresi var? yl ortalamasıyla burs veren? Yurticinde tubitak 2k aylik veriyor. Vakiflar var. Doktorada direkt yl ortalamasina ve tezine bakiyorlar. Yurtdisinda zaten gpa a bakarken yl dahil oluyor. Ben aucklandden aylik 2.5k$ doktora bursu aldiydim bu ortalama ile. Baktim isler tatli burada gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 vay 22 yaşında lisans mezunu mu olurmuş lan ? doğa kanunlarına aykırı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 zeper said: Kanada direk en son mezun olduğun okuldaki not ortalamasına bakıyor yani en son master yapıyorsan ona bakıyor.canada here i come tubitak doktora icin verdigi bursta sadece yl ye bakıyosa super onu almayı da garantilemisim asuhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kanada başvuru için 3.5 istiyor 4.00 üzerinden bir de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tam 3.5 problem yok. sadece master ortalaması ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bölümden bölüme üniversitesinden üniversiteye göre değişir.Ama Kanada'da Master programı diye bir kavram olduğu için çoğu okul senin başka bir yerde yaptığın master'ı ciddi oranda göz önüne alıyorlar. Amerikada Master çok fazla yok en azından sayısal bölümler için,direk PHD. Dolayısyla lisans daha ilgilerini çektileri konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kanada'da universite aramaya baslıyım soguga karsı hazırlıklarımı da yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 soguga karsi hazirsin olm sen zaten, daha ne yapican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi newton's law of cooling'de area da var yag per areayı artırmak icin areayı kucultmem lazım. yok mu lan yoksa equation ı bulamadım. asdasdasd. Ama alan onemli sogukla temas eden alanı azaltmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 posede sar kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 nordlydian said: vay 22 yaşında lisans mezunu mu olurmuş lan ? doğa kanunlarına aykırı... normal 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi sonucta ben cok usuyorum soguk kotu kanada soguk bilemedim simdi bak. aushu neyse canadanın en guneydinde hangi sehirler var ona bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 victoria filan cilgin soguk olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sabancıda endüstri yükseğe gel, ofiste takılırız =) mekacı cs ci çok adam var FENS 1021'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 screwy said: zeper said: Kanada direk en son mezun olduğun okuldaki not ortalamasına bakıyor yani en son master yapıyorsan ona bakıyor.canada here i come tubitak doktora icin verdigi bursta sadece yl ye bakıyosa super onu almayı da garantilemisim asuhdas malesef ya ): keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 evet victoria'nın hoş bir iklimi var diye duydum, böyle koya bakıyormuş manzarası falan. Tek başvurabileceğim Kanada okulu herhalde... aquila said: victoria filan cilgin soguk olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar