Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankara'ya laf yok. Biçok buluşmamızın ardından after-topic'lerde özellikle istanbullu arkadaşlar pek bi hayıflanmıştı burda yapamıyoruz böyle şeyler diye ;) Ankara'da tillahı var ruhun bence

said:
huun, 26 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
oooo 8 kisi . ankara asmis kendini eheh.
[signature][hline]Ankara Paintball
Mesaj tarihi:
Ankara Ankara güzel Ankara ama hava - bilmem kaç küsür derece sırf vizeler yüzünden dışarı çıkıyorum başka türlü çıkmamaya ant içtim[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
Bone Ankara yı bana sevdirmeye çalışma direk aklıma bir beddua geldi inşallah Yaz okuluna kalırsın :D nıhaha[signature][hline]Your feelings
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 26 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
Bone Ankara yı bana sevdirmeye çalışma direk aklıma bir beddua geldi inşallah Yaz okuluna kalırsın :D nıhaha

aman Allah korusun, Ardeth gibi olmak bile Kıbrıs'ta yaz okuluna kalmaktan daha iyidir :D
hele ankaranın o soğuk kış günlerine alıştıktan sonra 40-50 dereceyi bulan yazları çekemem :)[signature][hline]mono - life in mono
Mesaj tarihi:
Ankaranın kışını hiç bi yere değişmem :) Burda ne güzeldir kar yağışı , ağaçların üstündeki beyazlıklar . Sabah gözünü açıp camdan baktığında damların üzerinde görülen karlar...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Antalyalıyım o yüzden 50 derece falan filan vız geliyor bana ama bu Ankara nın soğuğu açıkçası beni direk komaya sokuyor[signature][hline]Your feelings
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 27 Kasım 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
Ardeth gibi olmak bile Kıbrıs'ta yaz okuluna kalmaktan daha iyidir :D

Ardeth senin üstünde tepindikten sonra Marsta yaz okulu okumak isteyeceksin

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Kasım 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Daha Beytepe nin gerçek yüzünü görmedin daha City nin önü 8 cm buz -dikkat et kar demiyorum - kaplıyacak Fiz Lab ınızı su kaplıyacak üstüne deney yapacaksınız suyla beraber devreyi tamamlıyacaksın o zaman anlarsın Beytepe yi[signature][hline]Your feelings
Mesaj tarihi:
Heren aynı durum benim de ve yakında kulaklarımı dondurma olarak bulucam galiba.

Gelecek haftaya hava ısınır ama siz merak etmeyin olmadı biz ısıtırız ortamı zaten =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Eee? madem ayarlayamadınız ankarayı en iyi bilen ayarlasın. o gezdirsin. Sıcak ortamlara akıtsın bizi :) Antalyadan gelince insan sıcak ortamları özlüyo tabi :) Neyse iyi geceler. Sabah konuşuruz...[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
antalyalılar donarsınız harbi burda. Bi keresinde bi ark gelmişti arabayla günübirlik mayısta gelmiş terlikle kısa kollu ince gömlekle. Arabadan inememişti hatırlıyomda :)) Bişiler ayarlayında yapalım harbi.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
yaşım tutarsa(14) bende gelirim :-D
tabu oynanabilir
paintball olabilir
ya da cafede oole oturabiliris
aa bowling falan oynayabiliriz aslında[signature][hline]ibrahim32, 18 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki:
Hacker olmak hiç kolay değil ancak ben anti - hackerim ( yani yeminli hacker )
Mesaj tarihi:
Bugün buluşalım işte, Korax ve ben kesin geliriz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
starcraft kapışalım =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
öeh. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 27 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
Ankaranın kışını hiç bi yere değişmem :) Burda ne güzeldir kar yağışı , ağaçların üstündeki beyazlıklar . Sabah gözünü açıp camdan baktığında damların üzerinde görülen karlar...

Hmm...Ağaçların üzerindeki karlar mı yoksa aaa kar yağmış nasılsa yollar kapalıdır diyerekten evde kalıp uyumak mı :) Karar veremedim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Gidelim felsefe yada sizin bildiğiniz nezih bir cafeye oturup konuşalım , kısaca takılalım .

Herkez bildiği nezih bir yeri yazsın ona göre bir plan yapılır ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Tarih olarak sanırım önümüzdeki cumartesi yane 4 Aralık günü olucak itirazı olan yoksa bu tarihte buluşulucak. Mekan olarak tartışılmaya devam ediliye.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
  • Yeni Oluştur...