Dorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ankara'ya laf yok. Biçok buluşmamızın ardından after-topic'lerde özellikle istanbullu arkadaşlar pek bi hayıflanmıştı burda yapamıyoruz böyle şeyler diye ;) Ankara'da tillahı var ruhun bence said: huun, 26 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki: oooo 8 kisi . ankara asmis kendini eheh. [signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Eet 8 kişi buluştuk , istanbulda kaç kere 8 kişi buluştunuz hadi bakalım hahaha[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ankara Ankara güzel Ankara ama hava - bilmem kaç küsür derece sırf vizeler yüzünden dışarı çıkıyorum başka türlü çıkmamaya ant içtim[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ee burda da fırtına var yağmur yağıyor sel oluyor cıp cıp yüzüyoruz okula giderken.. ankarayı özledim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bone Ankara yı bana sevdirmeye çalışma direk aklıma bir beddua geldi inşallah Yaz okuluna kalırsın :D nıhaha[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: screamer, 26 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki: Bone Ankara yı bana sevdirmeye çalışma direk aklıma bir beddua geldi inşallah Yaz okuluna kalırsın :D nıhaha aman Allah korusun, Ardeth gibi olmak bile Kıbrıs'ta yaz okuluna kalmaktan daha iyidir :D hele ankaranın o soğuk kış günlerine alıştıktan sonra 40-50 dereceyi bulan yazları çekemem :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ankaranın kışını hiç bi yere değişmem :) Burda ne güzeldir kar yağışı , ağaçların üstündeki beyazlıklar . Sabah gözünü açıp camdan baktığında damların üzerinde görülen karlar...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben Antalyalıyım o yüzden 50 derece falan filan vız geliyor bana ama bu Ankara nın soğuğu açıkçası beni direk komaya sokuyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Bonecrusher, 27 Kasım 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Ardeth gibi olmak bile Kıbrıs'ta yaz okuluna kalmaktan daha iyidir :D Ardeth senin üstünde tepindikten sonra Marsta yaz okulu okumak isteyeceksin [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''[Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Kasım 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yaa ama beytepe de donuyorum ben , şapka da takamıyorum , jöle var[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Daha Beytepe nin gerçek yüzünü görmedin daha City nin önü 8 cm buz -dikkat et kar demiyorum - kaplıyacak Fiz Lab ınızı su kaplıyacak üstüne deney yapacaksınız suyla beraber devreyi tamamlıyacaksın o zaman anlarsın Beytepe yi[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Heren aynı durum benim de ve yakında kulaklarımı dondurma olarak bulucam galiba. Gelecek haftaya hava ısınır ama siz merak etmeyin olmadı biz ısıtırız ortamı zaten =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 abiii , hastalıktan ölürüm ya haha[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Eee? madem ayarlayamadınız ankarayı en iyi bilen ayarlasın. o gezdirsin. Sıcak ortamlara akıtsın bizi :) Antalyadan gelince insan sıcak ortamları özlüyo tabi :) Neyse iyi geceler. Sabah konuşuruz...[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 antalyalılar donarsınız harbi burda. Bi keresinde bi ark gelmişti arabayla günübirlik mayısta gelmiş terlikle kısa kollu ince gömlekle. Arabadan inememişti hatırlıyomda :)) Bişiler ayarlayında yapalım harbi.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yaşım tutarsa(14) bende gelirim :-D tabu oynanabilir paintball olabilir ya da cafede oole oturabiliris aa bowling falan oynayabiliriz aslında[signature][hline]ibrahim32, 18 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki: Hacker olmak hiç kolay değil ancak ben anti - hackerim ( yani yeminli hacker ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bugün buluşalım işte, Korax ve ben kesin geliriz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 starcraft kapışalım =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 öeh. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: zgrw, 27 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki: Ankaranın kışını hiç bi yere değişmem :) Burda ne güzeldir kar yağışı , ağaçların üstündeki beyazlıklar . Sabah gözünü açıp camdan baktığında damların üzerinde görülen karlar... Hmm...Ağaçların üzerindeki karlar mı yoksa aaa kar yağmış nasılsa yollar kapalıdır diyerekten evde kalıp uyumak mı :) Karar veremedim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sonuç? Nerde ve ne zaman buluşuyoz?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Gidelim felsefe yada sizin bildiğiniz nezih bir cafeye oturup konuşalım , kısaca takılalım . Herkez bildiği nezih bir yeri yazsın ona göre bir plan yapılır ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Tarih olarak sanırım önümüzdeki cumartesi yane 4 Aralık günü olucak itirazı olan yoksa bu tarihte buluşulucak. Mekan olarak tartışılmaya devam ediliye.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Nerde buluşacağınızı yazın belki baskın yapabilirim ehaue.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hşşt lan, beytepede kimler var bakim? birileri donmaktan falan bahsediyor.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar