Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Venator

Öne çıkan mesajlar

Ankara Ankara güzel Ankara ama hava - bilmem kaç küsür derece sırf vizeler yüzünden dışarı çıkıyorum başka türlü çıkmamaya ant içtim[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 26 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
Bone Ankara yı bana sevdirmeye çalışma direk aklıma bir beddua geldi inşallah Yaz okuluna kalırsın :D nıhaha

aman Allah korusun, Ardeth gibi olmak bile Kıbrıs'ta yaz okuluna kalmaktan daha iyidir :D
hele ankaranın o soğuk kış günlerine alıştıktan sonra 40-50 dereceyi bulan yazları çekemem :)[signature][hline]mono - life in mono
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaranın kışını hiç bi yere değişmem :) Burda ne güzeldir kar yağışı , ağaçların üstündeki beyazlıklar . Sabah gözünü açıp camdan baktığında damların üzerinde görülen karlar...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 27 Kasım 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
Ardeth gibi olmak bile Kıbrıs'ta yaz okuluna kalmaktan daha iyidir :D

Ardeth senin üstünde tepindikten sonra Marsta yaz okulu okumak isteyeceksin

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 27 Kasım 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha Beytepe nin gerçek yüzünü görmedin daha City nin önü 8 cm buz -dikkat et kar demiyorum - kaplıyacak Fiz Lab ınızı su kaplıyacak üstüne deney yapacaksınız suyla beraber devreyi tamamlıyacaksın o zaman anlarsın Beytepe yi[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

Heren aynı durum benim de ve yakında kulaklarımı dondurma olarak bulucam galiba.

Gelecek haftaya hava ısınır ama siz merak etmeyin olmadı biz ısıtırız ortamı zaten =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Eee? madem ayarlayamadınız ankarayı en iyi bilen ayarlasın. o gezdirsin. Sıcak ortamlara akıtsın bizi :) Antalyadan gelince insan sıcak ortamları özlüyo tabi :) Neyse iyi geceler. Sabah konuşuruz...[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

antalyalılar donarsınız harbi burda. Bi keresinde bi ark gelmişti arabayla günübirlik mayısta gelmiş terlikle kısa kollu ince gömlekle. Arabadan inememişti hatırlıyomda :)) Bişiler ayarlayında yapalım harbi.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Sosyal ağlarda paylaş

Bugün buluşalım işte, Korax ve ben kesin geliriz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 27 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
Ankaranın kışını hiç bi yere değişmem :) Burda ne güzeldir kar yağışı , ağaçların üstündeki beyazlıklar . Sabah gözünü açıp camdan baktığında damların üzerinde görülen karlar...

Hmm...Ağaçların üzerindeki karlar mı yoksa aaa kar yağmış nasılsa yollar kapalıdır diyerekten evde kalıp uyumak mı :) Karar veremedim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gidelim felsefe yada sizin bildiğiniz nezih bir cafeye oturup konuşalım , kısaca takılalım .

Herkez bildiği nezih bir yeri yazsın ona göre bir plan yapılır ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...