Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Fistan said: o degil de simdi bi suru rp yapmaya calisan fake salaklar gelecek hic cekilmez sonra her gelene niye fake diyon fistan diyonuz benim açıcam sanırım birtane pirate diye. sonrada kovboy diye açmayı düşünüyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dijital olm burası fake herkes ama bi o kadar da gerçek
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 KehKeh said: dasaaa da prawler di mi? evet
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 En cok da bu tanimadigi insanlara kendini kaptiran, tapan adamlara gülüyorum. Abi bu kadar mi caresizsin. Japonya'daki kankasi fake ciktigi icin üzülenlere zaten bir sey demiyorum. Umutsuz vaka.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 O bizim var olmasını istediğimiz bir insandı
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 adam güzel rp yapmış ama forumdan neden ayrıldı onu anlamadım. ha bi de nasıl sakin olabiliyosun, cevap vermiyosun bize de ogret diyen bi tip vardı topik açmıştı bi de. koskoca adamlarsınız lan forumda yazıştığın adamdan mı insan olmayı ogrenicen.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/1356695324383.gif
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi çok barizdi hala inandık flaan diyenler var öff
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yazılanları okumuyorsun herhalde, adam skype açmış millete. kyoto'da karıya gidecez diye söz vermiş.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 alttan alttan da karı kız diyordu hakkaten ha. arkadaşım kankam ayağına japon bıcırların fotoları döşüyordu albüme.cons zamanında pimp sama demişti. haklıymış.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Noyzura said: görenler zaten saniyede 8-10 yumruk koyabileceğimin farkında. . HAHAHAH nasıl abi suratından mı okunuo :D
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 demek ki biri hakkında konuşulması için zengin olması gerekmiyor. buradan "zengin malı züğürt çenesi" diyenlere sevgiler =)
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ben bu konuyu yeni gördüm. AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA YOK EBESİNİN ALİ SAMİ YA AHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çok sıradan bi vucudu olan adamın bu kadar kendini övmesi ilginç lan. yüzlerce fotosunu gördük. görmesek kaslı, atletik inanılmaz fit bi vücudu var sanıcaz. jaegermesaljadş göster abilere kaslı fotonu da vücut görsünler.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 of imam bi sürü foto gelecek şimdi noyandan ya
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 imamizer said: çok sıradan bi vucudu olan adamın bu kadar kendini övmesi ilginç lan. yüzlerce fotosunu gördük. görmesek kaslı, atletik inanılmaz fit bi vücudu var sanıcaz. jaegermesaljadş göster abilere kaslı fotonu da vücut görsünler. ahahahah
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 moriarty said: of imam bi sürü foto gelecek şimdi noyandan ya karpuz kabuğu düşürmeyeydin iyiydi =)
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 jaeger fena lan. bide daha yaşıda normal. bide adam hani güçlü olduğunu kanıtladı bide gitmiş muay thai çalışıyo 1.5 senedir. GOD SAVE US ALL
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 o da ayrı rahatsız. ne yapacaksın yani 3 kişi eksik döv.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bir yalanı sevdik.. ama çok sevdik be abi
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 oluşturduğu persona gerçekten çok iyi yalnız. öyle devam ederse hayatı çok daha rahat yaşar. normalde o oluşturduğu personanın yüzde onu olsa o adam yine iyi bir adam yani her kimse.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 benim hala inanasım gelmiyor ya. ninja gelip "nası qandırdım lan sizi kekolar muhaha" fln yazmadan inanmam yani.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben kaçırdım bütün olayı ya ne oldu ninja kızmıymış
Öne çıkan mesajlar