Akito Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kendisi soulbringer. Rp kısmında dolaşırken denk gelmiştim eski mesajlarina geçmiş mesajlara bakınca da aşırı belli. Japonyada değil de kanada Vancouver da yaşıyor. Telefondan yazıyor olmasam link atıp tek tek aciklarim da pcnin ip banli. Ninja rp ile ugrastigindan dolayı sanirim egleniyormus bizle öyle davranarak. Ninjaya saygım azalmadi bilakis arttı. Adam efsane ahahahahhaha pati trollu konusunda sequoyu solladı resmen. Ninja sama ezdi geçti desu.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 skeyim ninjasını da zenginini de ne işlerle uğraşıyorsunuz ya
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Trolse de gerçekse de çok başarısız olduğu gerçek
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duydun onu anlamadım. keyfinize bakın.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abiii haha şaşıyorum insanlara, kimse kim abi, neyin peşindesiniz, maskesi düştü falan who cares?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 akitonun takkesi dustu, kelmis diye konu acsak, hosuna gider mi?
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Akito (Akito sama iyi yakalamis ^-^ Perde Kapanir ^-^ ) Soulbringer.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi hayır ya biliyoduk fake bi kısmı olduğunu ama bu kadar değil ya bu olmamalıydı
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 soulbringer kim, onu da bi acikliga kavusturun bare asd.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ninja said: Akito (Akito sama iyi yakalamis ^-^ Perde Kapanir ^-^ ) Soulbringer. BİZİ BİR PEÇETE GİBİ Bİ KENARA ATAMAZSIN JAPONYA AKILLI OLSUN
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 evet soulbringer'in maskesini de düşürebilecek mi var aramızda arkadaşlar?
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ulan ben de adama soru soruyorum japonyada yaşıyo diye, pofh.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 editörün yan karakteri demiştim ben. şizofren işte sdf
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ben de diyorum bana ozelden attigi adresi neden kyoto bayindirlik bakanligini gosteriyo diye..
Öne çıkan mesajlar