Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gezdirilmek istemeyen köpek

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

aman forumun panter emelleri gelmeden uyarayım; merakımdan soruyorum.

var mı böyle bir köpek türü kedi gibi evde takılabilen sürekli?

panter emeller için ikinci açıklama: evet kedilerin de eve tıkılması doğru değil. biliyoruz.
ne kadar uyuzsunuz?

olay şu; bir tanıdığım vardı çok ufak bi süs köpeği vardı, hayatında sokak görmemişti. bayağı fizyolojisi şaşmıştır heralde hayvanın. ya da ihtiyaç duymuyor muydu bilemedim.

herşeye humpluyordu lan hayvan :( üzüldüm bayağı.

ne diyorsunuz bu konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

Fransız buldoğu, iyi huylu, oyuncu, dikkatli ve meraklı bir köpek ırkıdır. Kulakları, yarasa kulağına benzer. Bekçilik görevini mükemmel bir şekilde yerine getirir. Fareleri hiç sevmez, onları acımasızca avlar. Diğer köpeklerden hoşlanmaz, ama beraber büyüdüğü ev hayvanlarıyla iyi geçinir. Özellikle yaşılıları çok sever. Salyasının akmasıyla ünlüdür. Aşırı sıcaklar kalp krizi geçirmesine yol açabilir. Apartman yaşamına kolaylıkla uyum sağlar. Fazla yürüyüşten hoşlanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi naptınız bana
bu pug ne biçim hayvanmış. kediciyimdir ben. köpekleri de çok severim sokakta gördüm mü sarılacak kadar ama

bu puglara aşık oldum lan resmen

eve çıkınca kedi alacaktım 2 tane acaba bi pug bi kedi mi alsam lan ne müthiş bi ikili olurlar düşünemiyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

devamlı evde takılma derken köpek ne kadar apartmana uygun da olsa minikte olsa dışarı çıkarılmalı bence. kedinin doğasında kuma sıçma işeme , titizlik falan var. köpek bu konuda ne kadar eğitilebilir bilmiyorum. eğitilse bile ne kadar verimli olur tartışılır. hani geniş bi teras balkon varsa belki bişiler uydurabiliyordur o konuda bilmiyorum. ama yoksa tuvalet konusundan dolayı dışarı çıkarılması hertürlü gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...