elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Selam, uzaklara uçuyorum, 1 günüm havada geçecek. Yakın zamanda madımak olayları temalı zilyon tane belgesel izlemiş ve aziz nesi anlamak isteyen biri olarak 1-2 kitabını ele almak istiyorum En çok hangisini tavsiye edersiniz, neyle başlayayım? Favoriniz dışında diğerlerini de yazabilirsiniz, ufak bi liste oluşturmuş oluruz, best of gibi gibi Saygılar & Sevgiler
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 İt Kuyruğu'nu severim, içindeki öyküler keyiflidir; Türk insanını anlamak adına da yararlıdır.
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kişisel olarak aziz nesini anlamak istiyorsan böyle gelmiş böyle gitmez'i okuyacaksın.
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Aziz Nesin'in hiçbir kitabı hata olmaz. Arkadaşların söylediklerinin dışında Yaşar ne yaşar ne yaşamaz da var. Zübük'ü özellikle oku ama.
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yarın eminönü tarafına geçicem. şöyle 2.el eski püskü kitaplarını nerde bulabilirim?
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yaşar ne yaşar ne yaşamaz'ı tiyatroda oynamıştım ya. hiç okumadım ama. görünce şimdi bende okuyayım onun dışında 'damda deli var' öneririm bir ayrı sevdiğim kitabıdır
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ölmüş eşek güzeldir, memleketimizde ölüp de bi türlü ağız tadıyla ölemeyen abimizi anlatır. damda deli varı okumuştum ama seneler oldu hiç hatırlamıyorum şu an içeriğini. hangi parti kazanacak da çok eğlenceli.
Öne çıkan mesajlar