Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2013 - 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen cuma günü brosse baskets midir nedir onunla efesin mücadelesini izledim Abdi İpekçi'de.
3.5 periyot önde götürdükleri maçta nasıl kolayca kırılıp 11 sayı farkla yenildiklerini gördüm.iğrenç bir savunması olduğunu ilk yarıyı (yanılmıyorsam)16 sayı önde bitirdiklerinde bile gördüm.

aydın örs'ün naumoskili,conrad mc raeli,ufuk sarıcalı,tamer oyguçlu efsanevi kadrosu geldi aklıma...öyle 13-14 sayı değil, maç başında 3-4 sayı fark elde ettiği zaman Efes,öyle bir savunma yapıyordu ki maçı hiçbir şekilde vermiyordu rakibine.

hey gidi günler hey.
Mesaj tarihi:
Yapabildi mi yapıyorlar, takımda konstrasyon yok fakat. Mahmudi boşvermiş bir halde, molalarda bile belli bu. Dün mesela trenin kaçtığını farkedip son çeyrek savunma kastılar ve sadece "3" sayı yediler. 3 lan?

Ama 11 atabildiler anca son çeyrek, yetmedi tabi

Bu arada bugün Zielona Gora'yı yenersek 2.'liği garantiliyoruz, muhtemelen de 7-3 bitiririz grubu, bir ton aksiliğe rağmen 2. EL maceramız için iyi gitti gruplar
Mesaj tarihi:
Abi pota altı oyuncuların Barac, Semih gibi adamlar olunca savunma direnci de gösteremiyorsun, hücum da çeşitlilikte

normaldir.

üstüne üstlük planinic'te tam performans oynamıyor, oynayamıyor diyelim ya da.

Oktay Mahmudi'nin boşvermişliği de biraz kadronun boktanlığından olsa gerek. Gerçi bastırıp sezon başı ona göre takım kuracaktı da Efes yönetiminin bok gibi olduğunu artık herkes biliyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ula ben izleyemedim ama spanulis yargılamıştır kesin.

adamın türk takımlarına karşı bir kıllığı var askflhasf ayrı iyi oluyor türk takımı gelince :D
  • Yeni Oluştur...