nienna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 splice, artifical intelligence ve prometheus gibi; yaratan ve yaratılan temalı, sorgulamalı arayışlı filmler arıyorum. scifi olmaları tesadüf mü bilmiyorum ama bunlar sevdiğim örnekler. scifi olur, başka olur.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ve tabii ki ancient aliens man from earth sunset limited
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 the man from earth. sonsuza kadar izleyebilirim. YAREBBÜLALEMİN ya
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 man from earth çok temiz bir film cidden çok temiz böyle
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Kapicilar krali demeye gelmistim ama denmis.
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Garbage'deyiz sanırım, Hannah Montana diyim ben de.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Abi 2001 A space odyssey. Monolith'i gördüğünde arkadaki ses, dünya dışı (hatta belki bu evrenin dışından) bi varlığın, seninle temasa geçişinin nasıl korkunç bişey olacağını beynini mıncırarak hissettiriyo resmen.
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 şahane ötesi tavsiyeler gelmiş, birçoğunu da izlemesem de biliyorum. izleyeceğim sırayla. a space oddysey'i bile izlemedim hala. man from earth ile başlıyorum.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Contact çok iyi bir filmdir. (carl sagan mmmmhh) Dark City. Thirteenth Floor.(pek yaratılış değil ama hoşuna gider) The Abyss They Live (hastasıyız) Equilibrium hepsi yaratılış temalı ve veya yaratılı değil ama benzer temalarda hoşuna gidebilecek filmşler.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Abyss ve Equilibrium alakasız abi konuyla. Sphere ucundan olabilir ama.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abyss'de o hava var, var. DC izle bi de bayağı uzun film sondaki lecture falan.
Öne çıkan mesajlar