Drama mı? Hiç gerek yok arkadaşlar, kavga etmeden tartışmadan sakin sakin raidimizi yapalım.
Screwy said:
Katılıyorum kadim dostum, raid yapacak kadromuz şu anda olmasa bile birlik ve beraberliğimizi koruyalım.
BabacumMostors said:
buRadaki bossun taktikleRini okudum, şimdi dikkat etmemiz geReken noktalaR....
Kaede said:
Arkadaşlar bu wipe benim hatamdı, lütfen kusura bakmayın..
Viktor said:
Arkadaşlar bu boss konusunda pek bilgili değilim, sözü taktikleri vermek üzere mortise bırakıyorum..
Mortits said:
Aaa lütfen bu itemı sen al, benim dpsim sadece 0,001 artacak
Popeye said:
Bi buluşma ayarlayalım gençler, isterseniz bizim eve gelin mini lan parti atalım mangaldan sonra..
Azmodai said:
Bu oyunu çok beğenmedim, 1 ay oynar bırakırız
Asteroth said:
Evimin yolu hemen şurası, saçmalama tabii ki nerede yaşadığımı biliyorum. Seni tekirdağa kadar götürecek değilim . . .
Xunn said:
Kusura bakma axe ama kaslı kolların ve kocaman ellerin ilgimi çekmiyor..
Ahahaha şimdilik burda durayım ya yoksa akşama kadar yazarım.
Abi şeyi unutmuşun ama. Berkin abi ben artık healerım tank ve dps itemı istemiyoırum demesini, bide Mortisin Salih bende healer oynamayı düşünüyorum dot atıp afk olunan bi class beni cok sıktı demesini.
Abi priest olarak oyun o kadar kolay ki sizede öneririm. Sadece 10 tane bar var tıklıyorum. Full can dolduran heal var ondan atıyorum felan. Yani bir tank gibi hareket etmekte lazım değil dps gibi konsantrasyon felanda lazım değil, karakteri followo bırakıp flash aplikasyonu gibi oyun oynuyorum. Hatta bazen diyorum heyecan olsun paladin açıp onla mı heallasam.
Öne çıkan mesajlar
BonePART
sadjbgasdşjkgasjdkgansdgadg
olm herkese kel dedirtmiyo adam
bok yoluna gitmeyin
bi ben diyebiliyorum kel bide ildeniz
BonePART
Abi şeyi unutmuşun ama. Berkin abi ben artık healerım tank ve dps itemı istemiyoırum demesini, bide Mortisin Salih bende healer oynamayı düşünüyorum dot atıp afk olunan bi class beni cok sıktı demesini.
copry
BonePART
BonePART
şunu yazan kız olunca bi entresan oluyo ya
yane benim niyetim kötü olabilir
ili,şkinizide takip edemedim ama
Kaede
BonePART
kavurma
Vingthor
Black-ice
hahah insafsızlık yapmasın sylveriadan bile biliyorum adamı.