screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 axedice said: Spidee said: Drama mı? Hiç gerek yok arkadaşlar, kavga etmeden tartışmadan sakin sakin raidimizi yapalım. Screwy said: Katılıyorum kadim dostum, raid yapacak kadromuz şu anda olmasa bile birlik ve beraberliğimizi koruyalım. BabacumMostors said: buRadaki bossun taktikleRini okudum, şimdi dikkat etmemiz geReken noktalaR.... Kaede said: Arkadaşlar bu wipe benim hatamdı, lütfen kusura bakmayın.. Viktor said: Arkadaşlar bu boss konusunda pek bilgili değilim, sözü taktikleri vermek üzere mortise bırakıyorum.. Mortits said: Aaa lütfen bu itemı sen al, benim dpsim sadece 0,001 artacak Popeye said: Bi buluşma ayarlayalım gençler, isterseniz bizim eve gelin mini lan parti atalım mangaldan sonra.. Azmodai said: Bu oyunu çok beğenmedim, 1 ay oynar bırakırız Asteroth said: Evimin yolu hemen şurası, saçmalama tabii ki nerede yaşadığımı biliyorum. Seni tekirdağa kadar götürecek değilim . . . Xunn said: Kusura bakma axe ama kaslı kolların ve kocaman ellerin ilgimi çekmiyor.. Ahahaha şimdilik burda durayım ya yoksa akşama kadar yazarım. asfgadhafsasgasdfafaf
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Kaede said: Healbot diye bir program var heallemeyi cok kolaylastırıyo ne o oyle eskiden adama tıkla heala tıkla zorlanıyormusuz simdi daha rahat.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bonec said: Abi Quake ne ya? Mervelere gidiyorum, gel sende. Şarap da var.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bonec said: Bana kısaca BoneC derseniz çok sevinicem. BonePART la karıştırılmak isemiyorum. Murat felan diyorsunuz ama gerek yok BoneC diyin daha çok hoşuma gidiyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dasaaa said: Olm bugün doğumgünüm! Çok mutluyum! Azerbaycan'da yaşamaya karar verdim bi de... Hayat çogzl.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sequo said: Ardakaslar param bitti 5-6 lira atabilecek var mi tavuk doner alacagim? Isterseniz paranizin karsiligi olarak durumu 30 saniyede yiyip videosunu koyabilirim egleniriz.
qwertyuasd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sam said: Oyunda kullanılan yazı fontunu beğenmedim ama hikaye ve gameplay kusursuz olduğu için 6 yıl boyunca her konusu açıldığında ağlamayacağım.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Axedice said: Popeye said: Bi buluşma ayarlayalım gençler, isterseniz bizim eve gelin mini lan parti atalım mangaldan sonra.. Hala şu adamın evini yurdunu bulup çat kapı basmadık ya yazıklar olsun VAY AK'a.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 asdasfasda ağzınıza sıçayım asdafas müşteriye anırdım güzel başlıkasdasfas Kaede said: iyi Vingthor said: artık bende biraz kıllanmak istiyorum axedice said: çok açık tenliyim güneşe çıkamıyorum hintliler ne kadar rahat bu konuda xunn said: naber abi ? Senarious said: hiç bir sorunum yok Griswold said: amaan nolcak abi kim görcek bi göfret aşırsan ibiş said: bernanın saçında kene yok
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 senko said: S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Jim_E_Rustler said: Axedice said: Popeye said: Bi buluşma ayarlayalım gençler, isterseniz bizim eve gelin mini lan parti atalım mangaldan sonra.. Hala şu adamın evini yurdunu bulup çat kapı basmadık ya yazıklar olsun VAY AK'a. zamanla dostum zamanla, semtini biliyoruz artık. çemberi daralttık! arada kayboluyor, arapları evinde falan misafir ediyor. tam bir terörist tadında adam. elbet yakalanacak.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Screwy said: Frostmanein en kötü iki healerı bizde
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 scorch said: Jim_E_Rustler said: Axedice said: Popeye said: Bi buluşma ayarlayalım gençler, isterseniz bizim eve gelin mini lan parti atalım mangaldan sonra.. Hala şu adamın evini yurdunu bulup çat kapı basmadık ya yazıklar olsun VAY AK'a. zamanla dostum zamanla, semtini biliyoruz artık. çemberi daralttık! arada kayboluyor, arapları evinde falan misafir ediyor. tam bir terörist tadında adam. elbet yakalanacak. abi, nereye daralttık anca "ce ce cemberi cem cemberi darallık"
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fede said: Herkes parası kadar konuşur.
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 scorch said: zamanla dostum zamanla, semtini biliyoruz artık. çemberi daralttık! arada kayboluyor, arapları evinde falan misafir ediyor. tam bir terörist tadında adam. elbet yakalanacak. 1-2 kilometre yakinimda oturuyorsun kiricam o camin onundeki saksilarinin hepsini bir gece.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 İnanmayın beyler, proxy ajanlarıyla gözlüyor evleri. Az kaldı, elbette tracelenecek o IP birgün.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 stimpak said: senko said: S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism ahaha bunu nerden buldunuz ya :D babacum iyi kurtarmış bu imzadan beni
Öne çıkan mesajlar