Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

binekler

progamer

Öne çıkan mesajlar

bu at üstünde savasabiliyormusun ?
savasamiyorsan ,attan inince ,nereye gidiyor bu at , cantana mı düşüyor ?
yoksa seninle birlikte mi savasiyor ?
savasiyorsa seninle birlikte , ölünce ne oluyor gidip yenisini mi aliyorsun , yoksa resleyebiliyormusun ?

sorularım bu kadar , çapraz sorgu yöntemi dedikleri bu galiba amma cok soru sormuşum :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin oynamamin bi sebebide warhorse :) çok guzel yapmislar :) Simdi arkadasim level 40 da 100 gold a binek aliniyo hizi %60 artiriyo.Bide 60 da binek aliniyo ama 1000 gold
ve hizi %100 artiriyo.
Humanlar normal bildigin atlara biniyo
Nightelfler Nightsaber'lara biniyo.(uzun disli kaplan gibi bisi)
Dwarflar Ram'lere biniyo(Dag keçisi gibi bisi ama biraz buyuk tabi :)
Gnomelar Robot devekusu gibi bisiye biniyolar ismini tam hatirlamiorum suanda.
Orclar bildigin kurtlara biniyolar.
Undeadler Ölü atlara biniyolar.
Troller Raptorlara biniyolar(dinazor)
Taurenler de kodolara biniyolar.
Warlocklar ve Paladinler kendilerine binek summon ediyolar.
Paladinler arkadasin gonderdigi resimdeki gibi warhorse summon ediyolar.Warlocklarda nightmare summon ediyolar.
Paladin ve Warlocklarin summon ettikleri binekler level 40 summonlari ile ayni %60 artiriyo.http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/mounts.html#horses[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...

[Bu mesaj Granis tarafından 05 Aralık 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyle bisi yok suanda ama isallah blizzard yapar oyle bisi.Mesela level 60 da bizim warhorselar 1000 goldluk olsa.Yada 1000 gold a alsak bile warhorse un speed i %100 olsa level 60 lik binek gibi olsa...Ama suanda dedigim gibi oyle bisi yok.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

bi sorum daha var. Ben oyunu daha alamadım ama oynamak için swgyi bıraktım. Ben oyunda night elf hunter olmak istiom ve tabii bide nightsaber istiom. Merak ettiği mesela yukarıda dediklerimin hepsini yaptım. Pantere bindim. Karşımda avım duruyo. Ben elime yayı alıp panterden inmeden ok ata bilecek miyim yada panterin üzerindeyken hem panter hem ben aynı anda saldırabilecek miyiz? (Warcraft 3teki ay rahibesi gibi) (Galiba çok şey istedim :-))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...