progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 arkadaşlar koyduğunuz ssler çok güzel ama bide binekerin sslerini koyar mısınız? şimdiden teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya onlari wowvault.ign.com dan bakiver...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Biraz once aldigim chargerimin resmi. (paladin warhorse)[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]Soidia - Saint - 205 [Retired]Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu at üstünde savasabiliyormusun ? savasamiyorsan ,attan inince ,nereye gidiyor bu at , cantana mı düşüyor ? yoksa seninle birlikte mi savasiyor ? savasiyorsa seninle birlikte , ölünce ne oluyor gidip yenisini mi aliyorsun , yoksa resleyebiliyormusun ? sorularım bu kadar , çapraz sorgu yöntemi dedikleri bu galiba amma cok soru sormuşum :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 atla savasılmıyor bildigim kadarıyla attan inip savasıyorsun , at cantada duruyor olması lazım oyleydi galiba[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paladin oynamamin bi sebebide warhorse :) çok guzel yapmislar :) Simdi arkadasim level 40 da 100 gold a binek aliniyo hizi %60 artiriyo.Bide 60 da binek aliniyo ama 1000 gold ve hizi %100 artiriyo. Humanlar normal bildigin atlara biniyo Nightelfler Nightsaber'lara biniyo.(uzun disli kaplan gibi bisi) Dwarflar Ram'lere biniyo(Dag keçisi gibi bisi ama biraz buyuk tabi :) Gnomelar Robot devekusu gibi bisiye biniyolar ismini tam hatirlamiorum suanda. Orclar bildigin kurtlara biniyolar. Undeadler Ölü atlara biniyolar. Troller Raptorlara biniyolar(dinazor) Taurenler de kodolara biniyolar. Warlocklar ve Paladinler kendilerine binek summon ediyolar. Paladinler arkadasin gonderdigi resimdeki gibi warhorse summon ediyolar.Warlocklarda nightmare summon ediyolar. Paladin ve Warlocklarin summon ettikleri binekler level 40 summonlari ile ayni %60 artiriyo.http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/mounts.html#horses[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... [Bu mesaj Granis tarafından 05 Aralık 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 paladinlerin warhorse'ları level 60'da 1000 goldluk bineklerin seviyesine hiç gelmiyor mu? yine 1000 gold verse ama warhorse kullansa olmuyo mu?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Oyle bisi yok suanda ama isallah blizzard yapar oyle bisi.Mesela level 60 da bizim warhorselar 1000 goldluk olsa.Yada 1000 gold a alsak bile warhorse un speed i %100 olsa level 60 lik binek gibi olsa...Ama suanda dedigim gibi oyle bisi yok.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Arkadaşlar summon bineklerin süresi nedir?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 istedıgın zaman cıkarıp bin sıkıldın in zamanı yok[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bazi irklar baska irklarin mountlarina binebiliyorlar ama daha sistemi koymamislar, sadece gerekli reputationi almak lazim. Eger sistemi uygularlarsa ben lvl60da epic nightsaber alirim.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 paladinler lvl kaçta binek summon edebiliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Level 40 da summon edebiliyolar ama once quest i tamamlaman lazim.Bilmiyorum quest kisami uzunmu.Ama uzun olsada abarti bisi degildir.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Quest falan yok daha, Blizz bitmemis oyunu piyasaya surdugu icin quest 2 clickten ibaret.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bi sorum daha var. Ben oyunu daha alamadım ama oynamak için swgyi bıraktım. Ben oyunda night elf hunter olmak istiom ve tabii bide nightsaber istiom. Merak ettiği mesela yukarıda dediklerimin hepsini yaptım. Pantere bindim. Karşımda avım duruyo. Ben elime yayı alıp panterden inmeden ok ata bilecek miyim yada panterin üzerindeyken hem panter hem ben aynı anda saldırabilecek miyiz? (Warcraft 3teki ay rahibesi gibi) (Galiba çok şey istedim :-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 binekler sadece yolculuk etmek ıcın kullanılıyor yanı bınek ustunde savasamıyorsun ama belki ilerde blizzard bole bursey ekler[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Savasmayi birak dmg aldigin zaman mountdan dusuyorsun bazen, savas modundaykende tekrar binemiyorsun (en azindan chargera, digerleride ayni sekilde de herhalde).[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mechanostrideri çok ii yapmışlar ya hasta oldum :)[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar