Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nikah

Sufi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
trial hesabımı kısa bir süre içinde klasik yollarla member haline getiricem. söyleyecek bi sözü olan varsa şimdi söylesin. ya da sonsuza dek sussun.

amen.
Mesaj tarihi:
Sufi said:

trial hesabımı kısa bir süre içinde klasik yollarla member haline getiricem. söyleyecek bi sözü olan varsa şimdi söylesin. ya da sonsuza dek sussun.

amen.

şunu kendi düğün davetiyemde kullanıcam izninle sdfsd
mutluluklar.
Mesaj tarihi:
tenks :D

@aluriel, şimdiye kadar;

survey 3
energy grid upgrades 4
shield operations 3
astrometrics 4 (in progress)
science 3
minmatar frigate 4

yaptım.

1 haftalık bir zaman bunlar. dersen ki 1 haftadan nolcak, baştan başliyim.

trial hesabı almadan buraya baksaymışım keşke. niyeyse hep önce kendim dener sonra bakarım yazılı şeylere.

@guernica

ne demek... size de mutluluklar :)
Mesaj tarihi:
valla sen bilirsin çok uzun süre değil bence 1 hafta. tekrar başlarım diyorsan yollayayım invite + plex işte. haber verirsin bana.

he bi de şunu söyliyeyim şu an train ettiğim skill 21 gün sürüyor, 1 hafta baya kısa bu oyun için :>
Mesaj tarihi:
farkettim zaten 1 haftanın pek ciddiye alınıcak bir süre olmadığını :D 51 gün falan önemli değil de maksat yeşillik olsun.

ne lazım invite için? mailse trialdeki mail oluyor mu? yoksa başka bi mail mi vereyim?
Mesaj tarihi:
vay sufi abi de celmiş,hoş geldin abey 0/
madene yani daşa merak sararsan sellektör yapman yeter
şimdi aluriel daş atacak bize abimizin aklını çelme diye B)-
Mesaj tarihi:
bu arada ırk seçiminin başlama bölgesi ve tip dışında pek bi olayı yok sanırım.

ne seçsem bilemedim. karakter de önümüzde koşmuyor ki poposu güzel ırkı seçeyim...
Mesaj tarihi:
14 günlük trialde de minmatar yapmıştım, öyle devam ettim madem.

maden işine de daha sonraları eğlencesine takılırım. severim craft işlerini. şimdilik salvaging exploring gibi şeyleri falan öğrenmeye kasıyorum.
  • Yeni Oluştur...