Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 trial hesabımı kısa bir süre içinde klasik yollarla member haline getiricem. söyleyecek bi sözü olan varsa şimdi söylesin. ya da sonsuza dek sussun. amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ne mezunuydu? aylık ne kadar alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 işsiz. dileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yeni açmadıysan triali buddy invite yollayayım, plex vereyim öyle activate et. 9 günüm kalmış zaten yeni plex yerine senin invite ile uzatayım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sufi said: trial hesabımı kısa bir süre içinde klasik yollarla member haline getiricem. söyleyecek bi sözü olan varsa şimdi söylesin. ya da sonsuza dek sussun. amen. şunu kendi düğün davetiyemde kullanıcam izninle sdfsd mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Hayırlı olsun. Bol pvpli günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 tenks :D @aluriel, şimdiye kadar; survey 3 energy grid upgrades 4 shield operations 3 astrometrics 4 (in progress) science 3 minmatar frigate 4 yaptım. 1 haftalık bir zaman bunlar. dersen ki 1 haftadan nolcak, baştan başliyim. trial hesabı almadan buraya baksaymışım keşke. niyeyse hep önce kendim dener sonra bakarım yazılı şeylere. @guernica ne demek... size de mutluluklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 valla sen bilirsin çok uzun süre değil bence 1 hafta. tekrar başlarım diyorsan yollayayım invite + plex işte. haber verirsin bana. he bi de şunu söyliyeyim şu an train ettiğim skill 21 gün sürüyor, 1 hafta baya kısa bu oyun için :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Buddyden gelen invite 21 gun ve plex vericek sana total 51 gun karsiliginda arkdasta 30gun kazanicak. 1 haftayi direk heba et abi bence karsiliginda 2 hafta bedava kasican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 farkettim zaten 1 haftanın pek ciddiye alınıcak bir süre olmadığını :D 51 gün falan önemli değil de maksat yeşillik olsun. ne lazım invite için? mailse trialdeki mail oluyor mu? yoksa başka bi mail mi vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Simsten sonra çok yabancılık çekmessin zaten :D, hayat orda karada burda uzayda aynı şeyler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bence invite alıp gmg indiriminden faydalanmalısın halen varsa. Edit: kalmamış indirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 https://secure.eveonline.com/trial/?invc=586a3635-13be-4fc0-a2e6-3246327f2711&action=buddy Buna basıp acc yaratman ve kredi kartı ile oyununu uzatman yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Gmg den kaptım ben indirimle inv atabilecek olan varsa kazandırayım ona bi 30 gün edit: gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 vay sufi abi de celmiş,hoş geldin abey 0/ madene yani daşa merak sararsan sellektör yapman yeter şimdi aluriel daş atacak bize abimizin aklını çelme diye B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 maden çıkarırım ya ayıbettin. maden çıkarmadan oyun mu oynanırmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bu arada ırk seçiminin başlama bölgesi ve tip dışında pek bi olayı yok sanırım. ne seçsem bilemedim. karakter de önümüzde koşmuyor ki poposu güzel ırkı seçeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Matar seç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ırkın başlangıçta hemen hemen hiç bi etkisi yok. madene de bulaşma hiç boşa baya kötü çünkü burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 14 günlük trialde de minmatar yapmıştım, öyle devam ettim madem. maden işine de daha sonraları eğlencesine takılırım. severim craft işlerini. şimdilik salvaging exploring gibi şeyleri falan öğrenmeye kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi evein başları ayrı eğlenceli tavsiyem market tabı altında gemileri modülleri incelemen bolca. ilk zamanlar saatlerce gemilere bakardım ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 öyle yapıyorum aslında. shield tankingde kapasitörü doyurmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar