Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Forumu kiriyormusum, mesaj attigim basliklar sapitiyormus demin sikayet geldi pmlen. Lumianin UC browseri sebep oluyor sanirim, Cin isi bisey. Banlamak disinda cozum varmidir sdf
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o senmiydin abi güncelde başlıklar rezil oluodu, asın
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 UC browser çok dandik yahu chrome ya da dolphin yok mu?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aquila said: ne? http://i.imgur.com/mcq0fWU.png aha bunu diyorum, sikayetciymis ahali sdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gucume inanmadin ha! Aklini alirim Şükrüüü sdf
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://i.imgur.com/cVhPHis.png abi yazmaz mısın lütfen :/ ya da chrome falan kullan. olmadı GERGEyi summonla
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sukru inanmadi gucume! Bunu siz istediniz napayıııım sdf lumiada bi bu UC browser var opera falan yok:(
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 marketteki browserları denemedin mi explora'ya iyi demişler mesela. kontrol edemiyorum tabi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bunu Gerge yazdiydi galiba, hemde beleÅŸ ama bakaym tekrar
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 character encoding ayarı varsa ona bak ya da utf-8, unicode falan. GERGE kullanıyorsa vardır bi ayarı illa
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yemin ederim "Yalarım bu forumu..." diye okudum eğlenirim sandım ama mehh
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Lumia'nın tarayıcı ile yazıyorum şu anda bunu. Daha önce de kullandım IE'yi buradan. Sorun yaşamadım hiç. Ayar da yapmadım ama telefon Türkçe.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kthxbye said: Yemin ederim "Yalarım bu forumu..." diye okudum eğlenirim sandım ama mehh ahahaha böyle olsaymış ne geyik dönermiş be...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bunu Gerge yazdiydi galiba, hemde beleÅŸ ama bakaym tekrar Ben yazmadim, native browser'i kullaniyorum ben, IE.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 IE var tabii, ama UC browser için opera mini gibi az kota harcıyor diyorlar, ama Türkçe karakter sorunu var anlaşılan.
Öne çıkan mesajlar