Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 patlatmışlar denyoların db'i, mailinize bakın şifreyi değiştirin. ama uplayden çok başka yerlerde aynı şifreyi kullanıyosanız fena, o şifreden daha hayır gelmez asdgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 her yıl bir kere düzenli olarak patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kullanici ismimi bile hatirlamiyorum, forever steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 benimde uplayde sadece 2 oyun var farcry 3 ve fc blood dragon, ikisi de steam versiyonları asdf. steamden basınca uplay açılıyo önce sonra oyua giriyo hey allem. zaten uplayi salla onların olsun da aynı şifreyi başka yerde kullananlar için kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu şifreleri çalınca noluyor ? girip bizim yerimize far cry 3 mü oynayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 think globally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Red said: bu şifreleri çalınca noluyor ? girip bizim yerimize far cry 3 mü oynayacaklar. cogu insan baska yerlerde de ayni sifreleri kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: Kullanici ismimi bile hatirlamiyorum http://cdn2.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1243/sad-i-know-that-feel-bro_3969556.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 mail gonderdilerse yaziyo orda, gondermedilerse kayit oldugun maili bile hatirlamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ubisoft şifremi hatırlamasam da, herhangi bir şeye karşı steam şifremi değiştirdim, maillerin ki zaten farklı, facebook'un ve kredi kartının da farklı, paypalı da değiştirdim daha da gerisi için uğraşamayacam açıkçası bir şey olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 benim mailimi bile bulmuyor ya fjsdlkfjsd. ama login olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 steam maille kod yollamıyor mu başka ip den girince ? id şifremi hatırlamıyorum ama aynı olsa da sorun çıkmaz sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 düz metin olarak tutmuyolardır heralde şifreleri md5 falan vardır hiç yoktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Norak said: "Tatar Ramazan" said: Kullanici ismimi bile hatirlamiyorum http://cdn2.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1243/sad-i-know-that-feel-bro_3969556.jpg same here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Loxias said: düz metin olarak tutmuyolardır heralde şifreleri md5 falan vardır hiç yoktan :D bu kadar iyimser insanlar halâ var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 düz metin formatında tutmuyorlardır ya en azından md5 yada aes ile şifrelenmiştir diye tahmin ediyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bliksem said: Loxias said: düz metin olarak tutmuyolardır heralde şifreleri md5 falan vardır hiç yoktan :D bu kadar iyimser insanlar halâ var mıydı? abi mal deillerdir heralde encrytped passwords diyo zaten yane zannetmiyorumn bi sıkıntı olacagını ama yane surekli oyun sirketlerinin passleri patlıyo anamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 md5i rahat cozuyolar cok asiri kompleks degilse sifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi benim uyguladığım bir yöntem var. şimdi bu adamlar milyon şifreyi tek tek incelemez başka sitelerde kullanmak için. bende buna güvenerek base şifremin herhangi bir yerine o servisin baş harfini koyuyorum. örneğin facebook; 123f456 uplay; 123u456 gibi. hem hatırlaması kolay oluyor, hemde her servise başka şifre vermiş oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 guzel taktikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oha süpermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Loxias (tu) iyi taktik hemen geçiyorum buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 enteresan ben de kullanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ne heyecan yaptınız ya? ilk kez çalınıyor sanki şifreler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ben şahsen değiştirme ihtiyacı bile duymamıştım taki bu yeni bigbang teorisi ortaya çıkana kadar. Çok mantıklı geldi sanırım 50den fazla şifremde değişiklik yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar