Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mal said: ben kendime vermesem vinghtor a verirdim. son zamanlarda hem peynir hali hem ving haliyle ortamın nabzını tutup düzen veren yapıcı tavırlarıyla takdirimi kazanıyor. ayrıca bana bu popom kadar turuncu sayfayı ayırdığınız için teşekkür ederim. gri denkgeldi neyse eyvalla. bir 'peynir' forumum olması çok acayip geliyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 en sahane insani kharon, en iyi nick de benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bana oy veren yada verecek olanlar ibanlarini gonderebilirler. Parayi akıtacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kendine kendine ibanlıyabiliyor musun havale masrfaını vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 havale beleş benim için de kendine at bi 5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Listede herkesin eksikliğini hissettiği, tam oyu vere basmadan önce "bir şey eksik, yanlışlardayım" demesine sebep kişiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Silphatos said: havale beleş benim için de kendine at bi 5 lira 2 oldu teklif var dileyen kabul eder:) bizde yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 makarmyala kömürle olmaz bu işler xunn bile basmamış sana oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 forgiver said: makarmyala kömürle olmaz bu işler xunn bile basmamış sana oyunu Makarna komur degil nakit tiko bebeim akp gibi fakir degilim ben Bide onceden yazsadim diye sinirlendin biliyorum oyunu baskasina verdin o yuzden uzulme ama konus inanla degistirsin onuda kabul ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 100 lira için mi üzülcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Valla çok kötü artık uzatma ya.Patiye giresim gelmiyor günlerdir ne çirkin bi yer oldu lan.Geyik güzeldi güldük boku çıktı idare ettik siktiniz artık anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 oy vereyim sana sequo ne kadar yolluyorsun? vereyim sana oyumu. gerçi gönlünden ne koparsa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 taban fiyat belirliyoruz şurda çiftçinin rekoltesi değerlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben bile yapmadım şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sen sus lan fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 seque de geri vites yaptı galiba ses yok zekat ver hacı burada böyle saçma işlerle uğraşacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bunu diyen memur en düşük evimden gelen kiradan daha düşük maaş alıyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 benim oyumu geri alın lan. sequoya basıcam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 devlet için kira alan da kira veren de vergiye tabidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 oyumun değerleneceğini biliyordum, ihtiyacı olana basacaktım, ihtiyacım doğrultusunda basacağım şimdi. evde tekim yemek sipariş edecek param yok o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kharon listede olmadığı için boş oy seçeneği de yok meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://imgz.rotahaber.com/rotahaber/newpics/news/150520130831595079730_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 3 oyum var. selebriti oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi lütfen artık her topikte para konuşulmasın. komik değil olmayacakta. e baydı bide. başka birşey bulun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 En şahanesi benim ama ismim yazılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar