Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dizimag

Killer

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Beğenmiyorum çünkü bu korsandan daha öte, telif hakları üzerinden para kazanılması var, sadece sunucuları ayakta tutacak birşey değil üstelik bu, epey büyük reklam bedelleri dönüyor ortada.

Benim için korsan ile asıl sorun bu para kazanma olunca başlıyor. Torrent kullanan adam kullansın, ama bunları kullanmayın.

gerge burda haklısın ama
birde şu tarafı var bu işin

ülkede netflix var da biz mi kullanmıyoruz?
abuk subuk tivibu falan dizimag gibi korsan sitelerin parmağı etmiyor
yabancı dizileri geçtim, yerli dizileri doğru düzgün bile sunamıyor bu aptal isp servisleri

adam gibi hizmet sunmazlarsa böyle korsanlar çıkar ortaya işte
hiç değilse herifler hizmet sunuyor, korsan korsan diye ağlamıyor

altyazıyı bile çeviriyor herifler, öğlen olmadan hemde hahaha

bana hizmet sunmayıp sonradan ağlayan firmaların ceplerini hiç düşünemem

ha bende hiç sevmem dizimag falan görüntü kalitesi leş, kullanlara pleb gözüyle falan bakıyorum, eziyorum, aşağılıyorum, public ortamda kırbaçlıyorum falan
torrent ftw
Sosyal ağlarda paylaş

gitmesin su site. turklerin yaptigi yegane 1-2 siteden biri cilginca kullandigim.

profildeki neyi izleidn ne nezaman gelecek olayi, cevirileri, baya baya basarililar .. bence.

torrentden indir altyazi bekle cekilir dert degil.

tik tik aninda her seyiyle mukemmel site..

korsani torrentden almakla buradan izlemek arasinda ha piratebaye para vermisim ha buna. bunun verdigi sahsim adina cok daha iyi.

sanki torrent siteleri para kazanmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

GERGE said:

Beğenmiyorum çünkü bu korsandan daha öte, telif hakları üzerinden para kazanılması var, sadece sunucuları ayakta tutacak birşey değil üstelik bu, epey büyük reklam bedelleri dönüyor ortada.

Benim için korsan ile asıl sorun bu para kazanma olunca başlıyor. Torrent kullanan adam kullansın, ama bunları kullanmayın.

multimedya legal akreditasyon başkanı ahah tipe bak ya.
kim uğraşacak torrentle işte açıyorum streamliyor
hatta ofiste 2-3 kutu windows7 var yenilaptop aldım yanında windows8 verdiler ama ben lisanssız win7 kullanıyorum gerge ordan ne kadar warez varsa hepsine giriyorum bazen sağ alt köşede bu kopya orjinal değil yazıyor google'a köylü gibi windows 7 nasıl orcinal yapılır yazıyorum ordan free bişi indiriyorum düzeliyor
umarım gözün seğirmiştir en azından noktalama işareti de yok kullanmadım.

AHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

Fin said:

GERGE said:

multimedya legal akreditasyon başkanı ahah tipe bak ya.
kim uğraşacak torrentle işte açıyorum streamliyor
hatta ofiste 2-3 kutu windows7 var yenilaptop aldım yanında windows8 verdiler ama ben lisanssız win7 kullanıyorum gerge ordan ne kadar warez varsa hepsine giriyorum bazen sağ alt köşede bu kopya orjinal değil yazıyor google'a köylü gibi windows 7 nasıl orcinal yapılır yazıyorum ordan free bişi indiriyorum düzeliyor
umarım gözün seğirmiştir en azından noktalama işareti de yok kullanmadım.

AHAHAHAHAHAH

harbiden AHAHHHHHHAHAHHA

efsane paragraflarda yerini hak ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...