Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Suark said: leke tutmuo diodu adam leke tutmuo demek b değil mi ben bişi dökücem sen silince geççek işte =) hahahahahaha subliminal mesaja bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mükemmel erkek tanımlanmış beyler.Vanity Fair dergisi mükemmel erkeğin özelliklerini bulmak için 1168 kadın üzerinde bir araştırma yaptı. Araştırmaya göre ideal beyaz atlı prens 40 yaşında, başarılı, eğitimli, içse de sarhoş olmuyor ve büyük olasılıkla da bir doktor. http://www.hurriyet.com.tr/planet/23638314.asp Dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hanginiz iyi yemek pişirebilio şimdi hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Suark said: hanginiz iyi yemek pişirebilio şimdi hmm? dogmeat. yakışıklı da çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kaptım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 DoGMeaT said: sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ibne olsaydım alırdım seni. ve karşı koyamazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ibne olmadan da alirim ben, yemek yapmak disinda ne gibi ozelliklerin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bir seyi 40 defa söylersen olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 temizlik yaparım yemek yaparım ütü yaparım entellektüel yakışıklı ve traş oldugumda adeta beybi feysim,harbi evlenilecek erkeğim ama eğlenmeyide bilirim kavga edin benim için kazanana varacam ölüm dövüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aldim gitti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Rocket jumpyapabilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ölüm dövüşüyse ben kazanıyorum kafadan üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kanalı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Yag orani %10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.haber8.com/Dunya/avustralyali-kadin-kopruyle-evlendi/haber-181572 Independent gazetesinin haberine göre, mimari ve köprü aşığı Jodi Rose, Herault bölgesindeki Saint-Jean-de Fos Nehri'nde bulunan 600 yaşındaki köprünün "bir kocadan isteyebileceği her şeye sahip olduğunu" belirtti. "Düğün törenine" belediye başkanının da arasında bulunduğu yaklaşık 10 kişi katıldı. Rose, köprünün güçlü, vefalı, duygusal ve koruyucu özelliklere sahip olduğunu, 600 yıldır ayakta olan yapının 600 yıl daha yaşayacağını ifade etti. "10 yılı aşkın süredir dünyayı gezdiğini" belirten Rose'un "tarihi, sanatsal, sembolik" evliliği, bir yapı ve insan arasındaki ilk birleşme değil. Amerikalı bir kadın, 2007'de Eyfel Kulesi'yle, 35 yıl önce ise İsveçli bir kadın Berlin Duvarı'yla hayatını birleştirmiş, soyadını yapının adıyla değiştirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 keşke koca bir yatakhanede yada yurtta yaşasak ya.. hepimiz ev arkadaşı olsak.. PATİCİK YURDU ibneliğimizi doya doya kimsden korkmadan yaşasak sonra buraya gelip "AMA ABİ BİZ İBNE OLAMAYIZ Kİ ARADA PENİS VAR!" diye kendimizi kandırmasak http://i275.photobucket.com/albums/jj295/macthesnac/half-trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu adam gercekten oyle bi ortamda cok mutlu olur, geyik yapmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben de Mutlu olurum lan öyle ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben hiç öğrenci evine çıkmadım lan :/ çok özendim ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Beraber bekar evine çıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yahşi vatanda mı? olur lan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 typo ararim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kalecilerden hoşlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar