elma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bi insan zorunda olmasa amerika gibi bir ülkede neden yaşamak ister ki zaten. Etraf abuk subuk psikolojik sorunlu kaynıyor. 1 hafta bostonda, 1 hafta new yorkta kaldım yetti. He güzel gelişmişlik var para var vs ama ruh yok, post-apocalyptic abstract bir ülke. Kırsalında yaşarsan güzel, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 amerikanin dassani ye sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Avrupayı yüz kere tercih ederim valla Amerikaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ne varsa avustralya da var zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Orda çok börtü böcek var yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 new zealand master race usa ikinci avrupa baya peasent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Absolut said: Orda çok börtü böcek var yaşanmaz. harbi ha ..kita kita degil insanogluna zararli yaratik habitati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 GwindonSurion said: http://www.youtube.com/watch?v=3a-SRgm3pKQ 2.30'da polislerin gelişinden itibaren izleyin, bazılarınız görüntüye dayanamayabilir backup vid: www.liveleak.com/view?i=c55_1372703643 Vidyo açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Dört el ateşi hızlı ve arka arkaya ettiği için "öldürme amaçlı, vahşet" denecek bir durum yok bence. Polis insana karşı eğitiliyor, atıyorum "bacağına sıkarım etkisiz hale gelir" bilgisi var. Tutup direk kafasına sıkar ya da göğsüne yağdırırsa öldürme amaçlı dersin mesela; ama köpek hem fazla hareketli, hem neresine sıkınca ne kadar etkisiz hale gelecek belli değil. Yaralı kalır da etkisiz hale getiremezsen bacağını ısıracağı varsa gelir boynunu kopartır. Yapılan doğrudur demiyorum da aşırı kasıt ya da vahşet görmüyorum. Burada sorun bu senaryonun düşünülmemiş olması. Polis de bütün kasıntılığının altında korkak çıkmış, panikle saydırmış. En doğru hareket herifi salıp sakinleştirmesini sağlamak olurdu, zaten direnmeden teslim olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar