Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'da köpeği vuran polis

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

bi insan zorunda olmasa amerika gibi bir ülkede neden yaşamak ister ki zaten. Etraf abuk subuk psikolojik sorunlu kaynıyor.

1 hafta bostonda, 1 hafta new yorkta kaldım yetti. He güzel gelişmişlik var para var vs ama ruh yok, post-apocalyptic abstract bir ülke.

Kırsalında yaşarsan güzel, sakin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dört el ateşi hızlı ve arka arkaya ettiği için "öldürme amaçlı, vahşet" denecek bir durum yok bence. Polis insana karşı eğitiliyor, atıyorum "bacağına sıkarım etkisiz hale gelir" bilgisi var. Tutup direk kafasına sıkar ya da göğsüne yağdırırsa öldürme amaçlı dersin mesela; ama köpek hem fazla hareketli, hem neresine sıkınca ne kadar etkisiz hale gelecek belli değil. Yaralı kalır da etkisiz hale getiremezsen bacağını ısıracağı varsa gelir boynunu kopartır.

Yapılan doğrudur demiyorum da aşırı kasıt ya da vahşet görmüyorum. Burada sorun bu senaryonun düşünülmemiş olması. Polis de bütün kasıntılığının altında korkak çıkmış, panikle saydırmış. En doğru hareket herifi salıp sakinleştirmesini sağlamak olurdu, zaten direnmeden teslim olmuş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...