Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Tamamen katiliyorum. istedigi kadar egitimli olsun, istedigi kadar tasma taksin, hayvan sonucta. Hele en sinir oldugum, benim köpegim egitimli diye esek kadar hayvanlarin tasmasini esnek birakip gezmeleri. Abi köpek götüme kadar girip kokluyo bi zahmet cek köpegini. Korkuyo insan. Ayrica egitimli bir köpekse neden sahibini tutuklamaya calisan insana saldiriyo? Hayvanlarin sahibini polisten koruma haklari mi var? Egitimli köpek otur deyince oturmasi gerekmez mi? Sahibini 2 metre bile götürmeden havlayip insana saldirmaya calisan hayvan egitimli midir? Benim de basima gelse, meslektasim üstüne hamle yapsa ben de silahimi cekerim. Tetigi cekmem hayvanin bana yapacagi hamleye göre degisir. Gerekirse vururum. Benim canim mi degerli hayvanin mi? Ayrica zenci eleman neden dakikalarca polisi videoya ceker ki? Akli basinda bir insan? Hani neden kasinir durup dururken? Sonra da nolur beni tutuklayin dercesine arkasini dönüp tutuklatir kendini? Köpegin sahibinde bütüm suc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ayfon said: Ayrica zenci eleman neden dakikalarca polisi videoya ceker ki? Akli basinda bir insan? Hani neden kasinir durup dururken? Sonra da nolur beni tutuklayin dercesine arkasini dönüp tutuklatir kendini? Köpegin sahibinde bütüm suc. Turk kafasi bu iste tam. "Polisi niye kameraya cekion, niye kasiniyon durup dururken" Polis tanri degil bilader, adamin yasal hakki kameraya cekmek. Polis orda siddet kullanirsa da tazminattan otturecek zenci. Bizim memlekette oluyo o kasinma durumlari ve kasiyanin cezasiz kalmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 @AtlaraFisildayan Cevabı pm olarak atmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Türk kafasiyla ne alakasi var? Zenci basina gelecekleri bile bile cekti videoya. Kosa kosa da kelepceletti kendini. Beklentisi bu yöndeydi zaten sasirmak garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Okumadin galiba yazdiklarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 onun bunun çocuğu ya. köpek can çekişirken birde hala namluyu doğrultuyor hala. içim cız etti adam haykırırken. o iki semi auto tüfekli polisin hatası adamı darp edelim derken köpeği unutmaları. adam zaten köpeği görünce o iki polisin önüne geçmiş diğer polis silahı çıkarmış koşuyor. silah sıkmak için fırsat arayan insan müsfettesi işte. pipisi kalkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 assumption is the mother of bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 AtlaraFisildayan said: Buddha said: Köpek hiçbişey yapmıyor. Bu ne korkak polismiş arkadaş! O silahı ellerine alınca bir bok olduklarını sanıyorlar. korkunun boyutu olmaz. belki de adam hiç sevmiyor, tiksiniyor ya da çok ciddi anlamda korkuyor. nasıl bu gün bir insanın gelip sana sürtünme, koklama ve yalama hakkı yoksa, bilmem ne cocuklarının köpeklerinin gelip aynı şeyi yapma hakkı da yok. geçenlerde bir çocuk geldi 4 tane pitbull u varmış. anlattı falan filan. benim papağanı gördü . yaklaşmıyor bile, nası korkuyo ısıracak diye. sen pitbull dan korkma, ama 500 gram papağandan kork. pitbull un bokunu yerden al ama papağan eline sıçsa olay çıkar. ( yani korku ya da tiksinti boyutla alakalı değil) yani demek istediğim, zarar vermez abisi, zaten amacı kötü değilki demek kadar büyük bir saygısızlık yok. olaydan ayrı tutuyorum bu açıklamayı, etrafta senin gibi bişey yapmazcılar çok olduğu için. köpeği rahatça tehdit unsuru olarak algılayıp tetiğini çektiyse aynı şeyi insalar için yapma hakkı var, orda ölen köpek yerine insan olsaydı senin dediklerin halen geçerli olucaktı. polise bağırıp çağıran her vatandaş polis için tehdit aksini demek çok büyük saygısızlık. polis çekip hepsini vursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 orda saldıran köpek değilde eli sopalı yada silahlı bir insan olsaydı gene vururdu heralde zaten böyle videolar var nette.özelliklede abd de çok oluyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 reampage said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?13,7047980,7062615#msg-7062615 AtlaraFisildayan said: Buddha said: Köpek hiçbişey yapmıyor. Bu ne korkak polismiş arkadaş! O silahı ellerine alınca bir bok olduklarını sanıyorlar. korkunun boyutu olmaz. belki de adam hiç sevmiyor, tiksiniyor ya da çok ciddi anlamda korkuyor. nasıl bu gün bir insanın gelip sana sürtünme, koklama ve yalama hakkı yoksa, bilmem ne cocuklarının köpeklerinin gelip aynı şeyi yapma hakkı da yok. geçenlerde bir çocuk geldi 4 tane pitbull u varmış. anlattı falan filan. benim papağanı gördü . yaklaşmıyor bile, nası korkuyo ısıracak diye. sen pitbull dan korkma, ama 500 gram papağandan kork. pitbull un bokunu yerden al ama papağan eline sıçsa olay çıkar. ( yani korku ya da tiksinti boyutla alakalı değil) yani demek istediğim, zarar vermez abisi, zaten amacı kötü değilki demek kadar büyük bir saygısızlık yok. olaydan ayrı tutuyorum bu açıklamayı, etrafta senin gibi bişey yapmazcılar çok olduğu için. köpeği rahatça tehdit unsuru olarak algılayıp tetiğini çektiyse aynı şeyi insalar için yapma hakkı var, orda ölen köpek yerine insan olsaydı senin dediklerin halen geçerli olucaktı. polise bağırıp çağıran her vatandaş polis için tehdit aksini demek çok büyük saygısızlık. polis çekip hepsini vursun. bu kadar beyinsiz olamaz ya bir insan. insan korkan birini polis yapmazlar, olamaz, o zamana kadar zaten birsürü kişiyi öldürürdü ya da öldürecektir. ama köpekten korkan, çekinen, risk faktörü olarak gören birsürü polis vardır amerika ya da burda olsun. bu arada 4-5 ay önce ingiliz polisinin vurduğu zenciler vardı bilir misin? bu videoya çok benzer. aç izle nasıl da tereddütsüz vuruyor polis. çoğunuzun hayvan hakkı anlayışı da kedi köpekten oluşuyor, maval okuma bana. aklıma şey geldi. mısırdaki muhabirler için " annenle baban kavga edince komşu karışıyor mu" yorumunu yapan arkadaşım. @Esnaf yazmış zaten, çok geçmedi max 4-5 ay, teredütsüz direk öldürme amacıyla polis dalıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 işte sende bunu savunuyorsun, polis korkarsa çekip vurmalı diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sen köpeğin sahibini sakinleştiricek kişiyi kelepçele, sonra polis gelsin hiç müsama tanımadan çekip 4 el sıksın. Polis haklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bence jop vesaire birşeyle engellemesi daha doğru olurdu ama aşırı korkmuş olabilir. sonuçta tüm suç o siyahi arkadaşta. suçu polise karşı gelmek değil, 2 camı neredeyse sonuna kadar açık bırakmak. kaniş bile olsa atlar o camdan gelirdi. sizin yanlışınız şurda, bişey yapmaz , ne yapacak mantığından dolayı, saldıracak köpeğe dahi ah canımm styla yaklaşılması isteğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Baban polis falan mı yada polis misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 çok ön yargılısınız çok. babam emekli kasap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sana attığım pmyi buraya kopyalarmısın bana attığın ilk mesaj. Görelim kim önyargılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 aslına bakarsan yanlışlıkla pm attım, reampage e de ilk başta öyle yapmışım. tekrar buraya copy paste yaptım. sende yapabilirsin. herhangi bir konuyu tartışırken, kendi haklılığını öne sürmek için benim başka bir yanlışımı öne sürmen tam şu sıralar sıkıntısını çektiğimiz zihniyetten farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Egitimli köpegin otur deyince oturmasi gerekmez mi? Bana bunu cevaplasin önce biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Asker değil ya bu. Dikkatini dağıtan farklı unsurlar var ise oturmayabilir ki burada direk sahibi tehlike altında yani zor oturur biraz böyle bir durumda. Tabi eğitim düzeyi de önemli asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Polis bir tehlike faktörü müdür? Kimi kimden koruyor köpek? O zaman hepimiz birer köpek alalim polis bizi tutuklayamasin? Tekrar söylüyorum, burda polis suclu. Ama köpegin sahibi daha da suclu. Yanindaki köpegi düsünüp daha dikkatli hareket etmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ya iki cam da ebesinin nikahı kadar açık. yani adam resmen kendi köpeğini harcadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 not related but öbür topakı bulamadım. Baltimore karışmış yine. akilacım iyi misin? http://edition.cnn.com/2015/04/23/us/gallery/freddie-gray-protest/index.html?sr=tw042715baltimoreprotest6pGalPhotos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 degilim ama konudan alakasiz asdf. bu ara bu polis isleri cok karisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ben de değilim zaten sttir et, kim iyi ki, iyi olan varsa ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 amarikada polis sadece mart ayinda uk in 100 yilda oldurdugunun 2 kati insan oldurmus top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar