Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'da köpeği vuran polis

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Şimdi daha yakından ve yüksek sesle dinledim. Burada herkesin atladığı durum, o köpek o polisler adama zor kullanmaya başlayana kadar havlamıyor bile. Polislerin gözü zaten sürekli otomobilde. Yani olacakları biliyorlar, ki zenci de olacakları bildiği için hayvanı kitliyor arabaya. Dolayısı ile adamla sakince konuşup, olayı güvene alıp, öyle yapabilirlermiş tutuklama olayını.

Camı kapasa, oranın sıcağında polis adamı alıp gidecek, köpek bu sefer nefessizlikten ölecek.

Hertürlü polis öldürmek amaçlı yapmış. İyi bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Şimdi daha yakından ve yüksek sesle dinledim. Burada herkesin atladığı durum, o köpek o polisler adama zor kullanmaya başlayana kadar havlamıyor bile. Polislerin gözü zaten sürekli otomobilde. Yani olacakları biliyorlar, ki zenci de olacakları bildiği için hayvanı kitliyor arabaya. Dolayısı ile adamla sakince konuşup, olayı güvene alıp, öyle yapabilirlermiş tutuklama olayını.

Camı kapasa, oranın sıcağında polis adamı alıp gidecek, köpek bu sefer nefessizlikten ölecek.

Hertürlü polis öldürmek amaçlı yapmış. İyi bakmak lazım.

nick ve thred uyumlu
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın, adamın anlattığını bir dinleyeydiniz iyiydi

1- Adam köpeğine "no boy" demiş ve köpek geri çekilmiş vidyoda duymuyoruz fakat köpeğin geri çekildiğini açık ve net görüyoruz

2- Polis alakasız bir şekilde en arkadan elinde silahla geliyor, silah cebinde de köpeğin agresif tavrını görünce çıkartmıyor direk amacı köpeği en küçük bir hamlesinde öldürmek için geliyor polislerin bu psikopat ruhlarını da ben açıklamayim.

3- Polis bir el ateş ettiği anda köpek zaten geri gidiyor kaçmaya çalışıyor üzerine hayvan gibi 3 el daha ateş ediyor.
http://extras.mnginteractive.com/live/media/site577/2013/0701/20130701_062945_0702_NWS_TDB-L-DOGKILLED.17%20(486x640).jpg
bu fotoğrafta da kanların geriye doğru gittiğini de görebilirsiniz.

Büyük köpek şehirde beslenmez, sahibini korumaya çalışan köpek sayısı azdır diyenler beyninize reset atın. O adam o köpeğin babası, ben babamı aynı şekilde korurum, o köpekte babasını aynı şekilde korur. Rotweiler yerine teriyer de olsa aynı şekilde korumaya çalışırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle her an saldırabilecek hayvanların beslenmesi çok yanlış.Hatırlamıyor musunuz daha geçen senelerde gene bu tarz bir köpek süs köpeğini yol ortasında boğarak öldürmüştü.Başka bir olayda da yoldan geçen birine saldırmıştı.

The point is tamam polis hayvanın önde gideni taser de kullanılabilirdi de çok overrated bir olay değil.Cins cins köpek besliyorlar hayvanı eğitmiyorlar etmiyorlar sonra ona buna saldırıyor sahibi de "Yok hiç bir şey yapmaz.." diye geziniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...