Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 polisin yaptıgı hiç ugrasamam demiş öldürmüs yada zevk için öldürmüş, köpek oyun havasında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bu Amerika ne biçim yer a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gelişmiş ama kötü yönde gelişmiş bi yer .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 polis ne yapicagini bilemeyince cekip vurmus, olay sakinlestirilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 taser ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 haber değeri yok. köpeğin polisi vurması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu konuda kufur serbest olmalı ya. insan mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Şimdi daha yakından ve yüksek sesle dinledim. Burada herkesin atladığı durum, o köpek o polisler adama zor kullanmaya başlayana kadar havlamıyor bile. Polislerin gözü zaten sürekli otomobilde. Yani olacakları biliyorlar, ki zenci de olacakları bildiği için hayvanı kitliyor arabaya. Dolayısı ile adamla sakince konuşup, olayı güvene alıp, öyle yapabilirlermiş tutuklama olayını. Camı kapasa, oranın sıcağında polis adamı alıp gidecek, köpek bu sefer nefessizlikten ölecek. Hertürlü polis öldürmek amaçlı yapmış. İyi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben asıl polisin zenciyi neden aldığını anlamadım.ne yapıyor ki la bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GladricSpirit said: bu konuda kufur serbest olmalı ya. insan mı bunlar? Ben ettim zaten sıkıntı yok. ET sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Rotweiler said: Şimdi daha yakından ve yüksek sesle dinledim. Burada herkesin atladığı durum, o köpek o polisler adama zor kullanmaya başlayana kadar havlamıyor bile. Polislerin gözü zaten sürekli otomobilde. Yani olacakları biliyorlar, ki zenci de olacakları bildiği için hayvanı kitliyor arabaya. Dolayısı ile adamla sakince konuşup, olayı güvene alıp, öyle yapabilirlermiş tutuklama olayını. Camı kapasa, oranın sıcağında polis adamı alıp gidecek, köpek bu sefer nefessizlikten ölecek. Hertürlü polis öldürmek amaçlı yapmış. İyi bakmak lazım. nick ve thred uyumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 elma said: taser ne? http://www.youtube.com/watch?v=Q2b-Zg31w6U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kopegin polisin elini yalayip opecegini dusunen var, ona ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 öldürmese büyük ihtimal öyle yapıcaktı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bir tane bilemedin iki tane sıkar, ne olmuş diye bakarsın şu durumda. Kate Upton'ın memeleri gören ergen gibi boşaltmış herif. Böyle durumlarda kendine hakim olamayan biri dünyanın hiçbir yerinde polis olmasın zaten. Su tabancası değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bakın, adamın anlattığını bir dinleyeydiniz iyiydi 1- Adam köpeğine "no boy" demiş ve köpek geri çekilmiş vidyoda duymuyoruz fakat köpeğin geri çekildiğini açık ve net görüyoruz 2- Polis alakasız bir şekilde en arkadan elinde silahla geliyor, silah cebinde de köpeğin agresif tavrını görünce çıkartmıyor direk amacı köpeği en küçük bir hamlesinde öldürmek için geliyor polislerin bu psikopat ruhlarını da ben açıklamayim. 3- Polis bir el ateş ettiği anda köpek zaten geri gidiyor kaçmaya çalışıyor üzerine hayvan gibi 3 el daha ateş ediyor. http://extras.mnginteractive.com/live/media/site577/2013/0701/20130701_062945_0702_NWS_TDB-L-DOGKILLED.17%20(486x640).jpg bu fotoğrafta da kanların geriye doğru gittiğini de görebilirsiniz. Büyük köpek şehirde beslenmez, sahibini korumaya çalışan köpek sayısı azdır diyenler beyninize reset atın. O adam o köpeğin babası, ben babamı aynı şekilde korurum, o köpekte babasını aynı şekilde korur. Rotweiler yerine teriyer de olsa aynı şekilde korumaya çalışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 teriyer olsa bulletdodge çekerdi rahat. seri hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sen ayirt edebilirsin babana ne gibi bir tehdit oldugunu, kopek ayirt edemez. Eger sen de ayirt edemiyorsan ve savunma bicimin insanlara fiziksel tehdit yaratmak ve saldirmaksa, senin de sehir hayatinda yerin yok demektir. Zaten bu yuzden hapishaneler ve akil hastaneleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ayrica zaten ilk mesajimda da soyledigim gibi polisinki cok buyuk hayvanlik. Savunulcak bir yani yok. Baska sekilde etkisiz hale getirmek lazim o hayvani. Sehir icinde "attack dog" beslenmesi bambaska bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-sJJDxcXZbXA/UO2z-0H1guI/AAAAAAAAAC0/fD6Y26KnjOk/s1600/Facepalm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 onetimebaby said: Sehir icinde "sahibi korumak icin hamle" yapacak bir hayvanin yeri yok iste. onetimebaby said: Icguduleriyle hareket etmenin otesine gecemedigi icin zaten yeri yok sehir hayatinda. Hıhı, evet, evet evet hıhı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Böyle her an saldırabilecek hayvanların beslenmesi çok yanlış.Hatırlamıyor musunuz daha geçen senelerde gene bu tarz bir köpek süs köpeğini yol ortasında boğarak öldürmüştü.Başka bir olayda da yoldan geçen birine saldırmıştı. The point is tamam polis hayvanın önde gideni taser de kullanılabilirdi de çok overrated bir olay değil.Cins cins köpek besliyorlar hayvanı eğitmiyorlar etmiyorlar sonra ona buna saldırıyor sahibi de "Yok hiç bir şey yapmaz.." diye geziniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GwindonSurion said: O adam o köpeğin babası, ben babamı aynı şekilde korurum, o köpekte babasını aynı şekilde korur. Rotweiler yerine teriyer de olsa aynı şekilde korumaya çalışırdı. Babani tutuklasalar polise mi saldirirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 polisin kopege saldırdığını idrak edemeyenler var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben video'ya degil yoruma yorum yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar