kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 onetimebaby said: Boyle iri yari, saldirgan kopeklerin beslenmesi zaten yasaklanmali. Polisler yine en saldirgan kopeklerin kendileri oldugunu kanitlamis. bence seni yasaklamaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Beni tanimazsin etmezsin. Oyle forumda ustteki mesaji quotelayan bir adam olarak yaptigin yorum da ciddiye alinmamali da neyse. Saldiri gucu yuksek ve agresif kopeklerin sehir hayatinda yeri yok. Polislerin silah kullanmalari igrenc olsa da, bir sekilde etkisiz hale getirilmesi gerektigini goremiyorsaniz bu videodaki kopegin, bir seyler eksik demektir kafalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Abi lanet olsun köpegin cırpınısları :( off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o kadar boş konuşuyorsun ki saldırı gücü yüksek köpek diyip duruyorsun bir de videoyu izliyorum ama polis dışında saldırı gücü yüksek hayvan göremiyorum. oradaki köpek, sahibini korumak için hamle yapıyor, sana kalsa tüm köpekleri imha etmek lazım o zaman. insanların tanrı kompleksine bürünmesinden hiç haz etmiyorum zaten, hele beynini kullanmaktan aciz olanların ki hiç çekilmiyor. dünya sadece bize ait zaten değil mi? bir de özellikle gör diye alıntıladım mesajını ama, bunun üzerinden prim yapmaya çalışacak kadar düşeceğini de düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sehir icinde "sahibi korumak icin hamle" yapacak bir hayvanin yeri yok iste. Bunu anlatmaya calisiyorum. Polisin hayvanligi zaten cok ortada. Tartisma konusu bile degil. Ama bu kopegin orda bir sekilde etkisiz hale getirilmesi gerektigi ve boyle bir gereklilik olusturacak hayvanlarin sehirde yerlerinin olmadigi da cok acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 gunahi zencinin boynuna oc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sahibini korumak için hamle yapmayacak köpek sayısı azdır. Sevdiklerini koruma içgüdüsü sadece insanlara özgü bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Icguduleriyle hareket etmenin otesine gecemedigi icin zaten yeri yok sehir hayatinda. Varsa ciftlik evin ya da bahceli bir mustakil evin, besle. Insanlarin hayatina dahil etmek istedigin noktada iste benim ozgurluklerimden ve guvenlik kaygimdan koparmaya calismis oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 umarım o polisi evinde tecavuz ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Videodaki köpek gördüğüm kadarıyla ısırmamış bile, ileri atılmış sadece. Her ani hareket yapanı güvenliğine tehdit olarak algılıyorsan çocukluğuna insek daha iyi olur, hayvanları yasaklamadan önce. İçgüdüsel olarak her gördüğüne saldıran türlerde var, onlara laf etsen anlaşılabilir. İnsan gibi durana saldırmaz o köpek, bu durumdaki bir olayda köpeğin saldıracağı insana gayet X insanı da saldırabilir puştluğundan ötürü. Oradaki polise ben de saldırmak isterdim mesela, beni de mi yasaklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Iki taraf da suclu. Olan köpege oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 köpek aslında direk saldırmamış zenciyi 4-5 sn bıraksalarmış köpeği sakinleştirebilirmiş,köpeğin vurulmasına gerek kalmazmış. burda tek hayvan polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 1. polisi tahrik etmek 2. bilerek camlari acik birakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ulan videoda ki hayvan kim çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kami said: o kadar boş konuşuyorsun ki saldırı gücü yüksek köpek diyip duruyorsun bir de videoyu izliyorum ama polis dışında saldırı gücü yüksek hayvan göremiyorum. oradaki köpek, sahibini korumak için hamle yapıyor, sana kalsa tüm köpekleri imha etmek lazım o zaman. insanların tanrı kompleksine bürünmesinden hiç haz etmiyorum zaten, hele beynini kullanmaktan aciz olanların ki hiç çekilmiyor. dünya sadece bize ait zaten değil mi? bir de özellikle gör diye alıntıladım mesajını ama, bunun üzerinden prim yapmaya çalışacak kadar düşeceğini de düşünmemiştim. peki hamle yapiyor diyorsun. peki kolunu isirsa? köpek paris hiltonun köpegi degil rotweiler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 neyse kötü bi durum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Seele said: kami said: o kadar boş konuşuyorsun ki saldırı gücü yüksek köpek diyip duruyorsun bir de videoyu izliyorum ama polis dışında saldırı gücü yüksek hayvan göremiyorum. oradaki köpek, sahibini korumak için hamle yapıyor, sana kalsa tüm köpekleri imha etmek lazım o zaman. insanların tanrı kompleksine bürünmesinden hiç haz etmiyorum zaten, hele beynini kullanmaktan aciz olanların ki hiç çekilmiyor. dünya sadece bize ait zaten değil mi? bir de özellikle gör diye alıntıladım mesajını ama, bunun üzerinden prim yapmaya çalışacak kadar düşeceğini de düşünmemiştim. peki hamle yapiyor diyorsun. peki kolunu isirsa? köpek paris hiltonun köpegi degil rotweiler yani. Paris hiltonun köpeği kolunu ısırırsa ne yapacaksan, aynen onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi :( kendi kopegim geldi aklıma cıldırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 offf abi öyle bos konusuyoruzsunuz ki. simdi tekrar baktim da almanyada en cok isiran köpek rottweiler(ki köpegin cinsi burdan gelir). rottweiler sahibi olmak istiyorsaniz özel bir teste sokmak zorundasiniz. heralde o köpegin isirdiginda kac ton kuvvet yarattigini anlatmayayim. paris hiltonun köpegine üflesen sümük gibi duvara yapisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Amacım trollemek ya da boş muhalefet yapmak değil. Yumruk içinde kalacağımı göz önüne alarak yazıyorum. Kusura bakmayın da ben çok da yanlış bişey göremiyorum. Polisin 4 el sıkması tabi ki saçma, ama öldürmeye sıkmış belli ki. Polisin yerine kendinizi koyun bi düşünün o anda öyle bi köpek saldırmak üzere size. Kaldı ki bu polisin köpeğe karşı belli korkusu vardır bişeyi vardır. Sonuçta saldıran kedi değil tavşan değil canavar gibi köpek ya. Cüsseli eşek gibi adamım, ben bile böyle köpekleri gördüm mü altıma sıçıyorum, sokakta görsem uzaklaşıyorum falan. Ama burda direk size saldırıyo işte. Kimse ama ısırmamış ki falan demesin bi sonraki stepi kimse tahmin edemez, ki bence ısırabilitesi çok yüksekti vurulmasaydı. Lütfen laf sokmadan olaya benim tarafımdan bakmayı da deneyin, emotionla hareket etmeyin hep =) Ben de köpek seviyorum falan ama hobi olarak seviyorum Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi iyi de taser diye bir şey var, oraya buraya atmayı biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aynen taserlasaymış, oç saydırmış hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kişiye göre degişir tabi, ben ısırılma riskini göze alabilirim öldürmektense, cok karsıma cıktı aynı bu sekil elini uzatıgımda ya yaladı ya zıplamaya başladı, banada hiç ısırıp saldırcaklarmış gibi gelmiyor görmedimde öyle bi köpek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 polisi savunanlar olmuş, kafanız mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar