aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 pipisi de tatlidir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 küçük süprizler yaşasaydı belki hayata küserdi demekki her kuşun eti yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Black_Hand said: abi ''çok tatlı'' falan diyorsun hala. PİPİSİ VAR LAN ONUN, PİPİSİ! UYAN! tamam ulan .. of spor yapmam lazım istanbula geldiğimden beri spor yapmıyorum. kahvaltıda waffle yiyorum. herşeye azmaya başladım. kendime gelmeliyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyan onla karşılıklı sonsuz enerji alışverişine girebilirdiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vingthor said: noyan onla karşılıklı sonsuz enerji alışverişine girebilirdiniz lan. oha dimi lan. sdfghjklşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 NolaxThensbane said: ne kadar güzel konu hiiiiiiiiiiiiiiiiii http://replygif.net/i/500.gif dsadsadsadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: Vingthor said: noyan onla karşılıklı sonsuz enerji alışverişine girebilirdiniz lan. oha dimi lan. sdfghjklşi erke dönergeci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hayat enerjim söndü lan abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mr_Hand said: GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. Adam eklemiş sonrasında da gidip konuşmuş. İkisi de rahatsız olmamış. Sana ne oldu ki şimdi? Facebookta gizle profilini, birini eklemek istediğinde sadece senin yapabileceğin hale getir, olsun bitsin. AYnen ya katılıyorum... HEm git herkes beni ekleyebilir seçeneğini seç hemde sonra ağla beni herkes ekliyor diye... asfsafsadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyani rahatsiz eden ufak biseyler var, o kadar rahat degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Herkes ekleyebilir gibi birsey acik degilki; eklemek istiyorum, kabul et gibi seyler geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Abi kezban switchi olacak onun bir yerlerde. Arkadaş olarak ekle diye bir buton bile çıkmıyor. Bir tanıdığı fln ekleyecek olsa mesaj atmak zorunda kalıyorki o kendi eklesin mesaj atanı. Şimdi mesaj da artık arkadaş değilsen parayla atıldığı için iyice saçma bir durum çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Arkadaş ekle aktif bırakıyorsun fakat beni kimler görebilir kısmını daraltma gibi birşeyler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar