fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 pontipati919 said: MEMMEMEMEMMEMMEMEMEMMEMME Al mememememmemememe Hem de belgeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 en önemlisi ne biliyor musunuz? doğum kontrol hapı kullanıyorum diye yalan söylemesin. kullanıyorum diyorsa kullanıyor olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: seks insanın olağan dışı bir şekilde derinlemesine hissetmek ve keşfetmek , ve meditasyon yapmak için en sıradan ama en sıradışı yol. tabi 31 kafası ile bakarsan bana sığ dersin ama seksi küçük görme. sonuçta sende bir adamın bir kadınla alt tarafı sevişip içine boşalması sonucu dünyaya geldin. seks i küçük görmüyorum. hepimizin doğasında çoğalma isteği ve bunun sonucunda da seks isteği var. hepimiz hayatımızı 1 çiftin bunu yapmasına borçluyuz da, karşı cinste beklediğin sadece uzun sevişebilmesi olunca bu bayağı bayağı basit ya kusura bakma. şöyle söyleyeyim, 2 insanın hani geyik bir laf ama "ten uyumu" süper olabilir ama onun dışında kafalar da uymuyorsa, sadece cinsellik için bir araya geliyorlarsa o zaman o kadın o adamın istediği esas kadın değildir ve tam tersi tabii. olayı "sen skor olsun diye takılıyorsun" kadar basitleştirmek istemiyorum çünkü senin cinsellikte bulduğun bir anlam var (anlattığına göre). ama sadece o yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 cinsellikte bulduğum anlam sonrasındaki sigaradır benim. onun dışında ter ve türlü vücut sıvıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Hangi birini yazayım abi, klavyeyi ekranı mı sulayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fin said: penis ahahhahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 seks makinası olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hayır dememesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1000525_10151483152213365_839741062_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 paticik stalk timi devrededir şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 katliamci said: paticik stalk timi devrededir şu sıralar. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/46869_10151247165033365_1056456724_n.jpg buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 salsacıymış ama ayaklar gerçekten ne yapmış o ayaklarla ya yani dede sırtı çiğnemiş gibi ayaklarıyla demir dövmüş gibi o nedir allah kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 demiştim sdgfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://global3.memecdn.com/Super-smile-and-super-boobs_o_138488.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o surat nedir peki? menemen gibi karı. daha yüzünde biberi domatesi duruyor. sırf meme midir yani? hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ilk abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kızın suratı o kadar 'erdal' ki atarlandım özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bazılarında sakal oluyo mümkünse benle sevişende olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 jilet kesigi gibi gozleri olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sessizlik sukûnet huzur -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 adam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kadın olsun, ergenliğini henüz bitirememiş bir bebe değil. Kitap okusun, okumuyor ise uzak dursun =) Yazışırken '' nbr nassılsıııın?'' şeklinde, özürlü gibi yazmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sakal, bıyık olmasın yoksa maç muhabbeti yapasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 nefes alsın yeter denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar