Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Oyunlar da iyi calisir o cozunurlukte evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Esh said: Oyle bir cihaz yok abi. Hicbir laptop desktopun verdigi hazzi veremiyor. Ama yine de alinir bu alet. Eger gozun basin agrimayacaksa al gec. Tabiki beklentim %100 desktop gucu değil tabiki. 3200 TL ye beni 8 yıl idare edecek desktop alırım ama maalesef diğer unsurları hesaba katınca gaming desktop ağır basıyor şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 2 senede bir degistirmek koymayacaksa al iste. 3200 az para degil satarken 750 liraya zor gider 2 sene sonra. O yuzden satarim mantigiyla alma. Zevkini cikar tepe tepe kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomoreholyban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 MSI NB GE60 2OE-048XTR Garanti Süresi 24 Ay İşletim Sistemi FreeDOS İşlemci Tipi 4. Nesil Intel Core i7 İşlemci İ7-4700MQ İşlemci Hızı 3,40 GHz Ön Bellek 6 MB Bellek 8 GB Bellek Tipi DDR 3 Sabit Disk 128gb SSD 750 GB HDD Grafik İşlemci NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB GDDR5 Ekran 15.6 inç Çözünürlük 1920 x 1080 Ağırlık 2,45 kg 1370$ alınır mı 17" i 1420$ ve 2.95kg haftanın 3-4 gunu tasıcagım bi alet olcak o yuzden 15" daha mantıklı gibi gtx 7xxm serisinin olayı nedir rakam büyüdükçe daha iyi olmuyormuydu bu kartlar. 660m ile aynı seviyede gorunuyor bu kart mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 şunu uplıyım. bilgisayar dediğin desktop olur arkadaş kafasında bi adam olarak polonya'ya yüksek lisansa gideceğim için üzülerek laptopa geçmek durumundayım. gaming laptop alıcam esas olarak oynicağim oyun starcraft 2 onunda ayarları düşükte oynuyorum baya açıkcası ama almışken adam gibi bişey alayımda götürsün kafasındayım biraz hani 3-4 yıl götürsün istiyorum. starcraft 2 den sonra çok beklediğim oyun arma 3 mesela onu güzel güzel cıvıl cıvıl oynamak isterim ayrıca monitör alıp bitane 24" falan ona bağlı kullanmayı düşünüyorum. http://www.komputronik.pl/product/192069/Komputery/Laptopy_i_netbooki/MSI_GE70_2OE_044XPL.html şunu buldum mesela max bütcem olan 2.5k türkiş lirasa denk geliyor ama daha iyi bişey bulursam avrupada herhangi biyerde bu bütceye gider ordan alırım nema problema. ekran kartı biraz düşündürüyor NVIDIA GeForce GTX 765M bende HD 6850 var OC'li edisyon aşşağı yukarı aynı performansı mı verir ki çünkü bu ekran kartı biraz yetmemeye başlamıştı artıkın 3-4 sene daha bu ayarda bi ekran kartıyla yürümez. vaziyet is this halp. edit: http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-ge70-2oe-205xtr-core-i7-4700mq-8gb-1tb-2gb-vga-gtx765m-173-free-dos.aspx şunun aynısı sanırsam pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ona o kadar para verene kadar http://www.komputronik.pl/product/186475/Komputery/Laptopy_i_netbooki/MSI_GE60_0ND_608XPL.html şu veya http://www.komputronik.pl/product/197109/Komputery/Laptopy_i_netbooki/MSI_GX60_3AE_228XPL.html bunu alırım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Gx 60 uniye gittigin icin kucuk guclu, tasimasi kolay. 7970 var hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Klavyesi polonyaca sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 evet biraz işlemcisi düşündürdü beni işlemcisi bottleneck olmasın dedim ilerde. götürür mü o işlemci 3 yıl acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben hala lap top almadım bi daha bakıyım dedim de uplayım bakmışken ^_________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bende 5 yıllık emektara veda ettim yeni serüvenlere yelken açtım ancak bulamıyorum. f/p ürünü pek yok piyasa da verdiğim parayı hak etmeyen ürünler var hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 geçen 4. nesil intel hala türkiyeye gelmedi diye duydum teknosacıdan. kesin teknosaya gelmemiştir türkiyeye değil de. bi de msi'ın yeni ge70ler çok tatlı görünüyor, nerden alsak ki aceb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 4.nesiller nasıl gelmedi, her yerde satılıyor. Ge serisi ısınıyor diyorlar, ayrıca boost problemi varmış.Donanım olarak iyi ama ufak tefek sorunları var. Lenovo y500 serisini kaçırdım ona yanıyorum tam f/p ürünüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 abi arkadaş lenovo almış 3 ayda haşat oldu aygıt, hoş tabi kullanıcıyla da alakalı da ön yargılı yaklaşıyorum lenovolara. monster'ı desen beklemek istemem, ayrıca gidip parayı basıp alabilirim ancak, ailede kredi kartı kullanımı yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ya arkadaşlar günlerdir çok kararsızım şu iki alet arasında bi yardım lütfen :/ http://sadecenotebook.com/msi-ge70-2oe-205xtr-core-i7-4700mq-240-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-173-freedos-pmu297556 http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ge70 çok ısınıyor diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ge70 ve 60'ın farkı neler ? ha bi de amdnin R9 mı ne o kartlarının mobil versiyonları çıkacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 MSI'lar aşırı ısınıyor diye duydum bende. Hatta arkadaşım laptopta ekran kartı yanmış(yada birşey yanmıştı tam emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 gt70 2od var bende ısınma sorunu hiç yok baya memnunum ama ge70 de var galiba ısınma sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 monsterlar nası peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ge60 var i7 3610 gt650m falan öyle çok aman aman ısınma yok gayet normal. tam 1 sene oldu alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 emircanz said: monsterlar nası peki? Monster'lar iyi de türkiye'ye öyle gelmiyor ha deyince. Çok şikayet var distrübitöre karşı. Millet siparişlerinden 4-5 ay sonraya tarih veriyorlarmış o zaman bile gelmiyormuş laptop ve SSD ekleyeceğiz gecikme için üzgünüz diyerek avutuyorlarmış vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Msi gt70 var bende ısınma problemi hiç yok ama ge serisini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Özellikle kasa ile alakalı diye düşünüyorum gt serisi kasalar çok daha verimli, ge serisi dandik kasa. Soğutma da bariz fark var mı ? orasını bilemem ama gx serisinde de gt serisinde kullandıkları kasaları kullanıyorlardı gx serisinde de ısınma sorunu yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 keneagan said: abi arkadaş lenovo almış 3 ayda haşat oldu aygıt, hoş tabi kullanıcıyla da alakalı da ön yargılı yaklaşıyorum lenovolara. monster'ı desen beklemek istemem, ayrıca gidip parayı basıp alabilirim ancak, ailede kredi kartı kullanımı yok :/ bence o kullanım ile alakalıdır, genelde kullanıcılar memnun. Ben alsam en az 5 yıl ömür biçerim. 5 yıldan aşağı bozulan bilgisayarım yok aslında hiç yok diyebilirim hala ufak tefek arızalarla hala tüm eski bilgisayarlarım çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar