Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming laptop (vol. ∞)

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Oyle bir cihaz yok abi.

Hicbir laptop desktopun verdigi hazzi veremiyor.

Ama yine de alinir bu alet. Eger gozun basin agrimayacaksa al gec.

Tabiki beklentim %100 desktop gucu değil tabiki. 3200 TL ye beni 8 yıl idare edecek desktop alırım ama maalesef diğer unsurları hesaba katınca gaming desktop ağır basıyor şu an için.
Sosyal ağlarda paylaş

MSI NB GE60 2OE-048XTR
Garanti Süresi 24 Ay
İşletim Sistemi FreeDOS
İşlemci Tipi 4. Nesil Intel Core i7
İşlemci İ7-4700MQ
İşlemci Hızı 3,40 GHz
Ön Bellek 6 MB
Bellek 8 GB
Bellek Tipi DDR 3
Sabit Disk 128gb SSD 750 GB HDD
Grafik İşlemci NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB GDDR5
Ekran 15.6 inç
Çözünürlük 1920 x 1080
Ağırlık 2,45 kg

1370$

alınır mı

17" i 1420$ ve 2.95kg haftanın 3-4 gunu tasıcagım bi alet olcak o yuzden 15" daha mantıklı gibi

gtx 7xxm serisinin olayı nedir rakam büyüdükçe daha iyi olmuyormuydu bu kartlar. 660m ile aynı seviyede gorunuyor bu kart mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
şunu uplıyım.

bilgisayar dediğin desktop olur arkadaş kafasında bi adam olarak polonya'ya yüksek lisansa gideceğim için üzülerek laptopa geçmek durumundayım.

gaming laptop alıcam esas olarak oynicağim oyun starcraft 2 onunda ayarları düşükte oynuyorum baya açıkcası ama almışken adam gibi bişey alayımda götürsün kafasındayım biraz hani 3-4 yıl götürsün istiyorum.

starcraft 2 den sonra çok beklediğim oyun arma 3 mesela onu güzel güzel cıvıl cıvıl oynamak isterim ayrıca monitör alıp bitane 24" falan ona bağlı kullanmayı düşünüyorum.

http://www.komputronik.pl/product/192069/Komputery/Laptopy_i_netbooki/MSI_GE70_2OE_044XPL.html

şunu buldum mesela max bütcem olan 2.5k türkiş lirasa denk geliyor ama daha iyi bişey bulursam avrupada herhangi biyerde bu bütceye gider ordan alırım nema problema.

ekran kartı biraz düşündürüyor NVIDIA GeForce GTX 765M bende HD 6850 var OC'li edisyon aşşağı yukarı aynı performansı mı verir ki çünkü bu ekran kartı biraz yetmemeye başlamıştı artıkın 3-4 sene daha bu ayarda bi ekran kartıyla yürümez.

vaziyet is this halp.

edit: http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-ge70-2oe-205xtr-core-i7-4700mq-8gb-1tb-2gb-vga-gtx765m-173-free-dos.aspx

şunun aynısı sanırsam pc
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
emircanz said:

monsterlar nası peki?

Monster'lar iyi de türkiye'ye öyle gelmiyor ha deyince. Çok şikayet var distrübitöre karşı. Millet siparişlerinden 4-5 ay sonraya tarih veriyorlarmış o zaman bile gelmiyormuş laptop ve SSD ekleyeceğiz gecikme için üzgünüz diyerek avutuyorlarmış vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

keneagan said:

abi arkadaş lenovo almış 3 ayda haşat oldu aygıt, hoş tabi kullanıcıyla da alakalı da ön yargılı yaklaşıyorum lenovolara. monster'ı desen beklemek istemem, ayrıca gidip parayı basıp alabilirim ancak, ailede kredi kartı kullanımı yok :/

bence o kullanım ile alakalıdır, genelde kullanıcılar memnun. Ben alsam en az 5 yıl ömür biçerim. 5 yıldan aşağı bozulan bilgisayarım yok aslında hiç yok diyebilirim hala ufak tefek arızalarla hala tüm eski bilgisayarlarım çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...