Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Clevo barebone u dunyaya satiyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Clevo + msi zaten %90 arti alienware ve razer simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Xenus , senin aleti 780gtx le teslim etmeleri gerekiyordu bence sdf. Ssd 3200 luk aletin icinde olmazsa olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Xenus said: benim monsterı kargoya veriyorlar bu hafta CPU: Ivy Bridge Core i7-3630QM RAM: 16GB (2x8GB) DDR3-1600 Mhz GPU: 4GB GDDR5 256Bit nVIDIA® Geforce GTX 680M HDD: 750GB 7200RPM SSD: 128GB Ekran: 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran Işıklı Klavye Hediye, Çift fan, Özel Kauçuk kaplama, Parmak izi okuyucu, DVD-RW, Linux 31 mayıs teslim tarihliydi. 2 ay gecikti diye SSD eklediler. 5 liraya sehirfırsatı kuponu almıştım, 3299'a geldi zuzuzuuzu sen bekle kargoya verecekler diye :) en az 3 ay daha beklersin. o da şanslıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Esh said: Xenus , senin aleti 780gtx le teslim etmeleri gerekiyordu bence sdf. Ssd 3200 luk aletin icinde olmazsa olmaz zaten. öhe TR'de bu speclerde bu fiyata sıfır garantili öyle bir laptop varsa koy hep birlikte alalım abi. kanuni'nin koyduğu sager'de de yok SSD. f/p için bunlara koymuyorlar sanırım bilemeyeceğim. 1713 dolares. 3.3k tl'e geliyor. birde 15.6" bana 17" lazım ekran büyüdüğü için 2k $'a falan gelir herhalde. 4k tl'e yaklaşıyor o kadar veremem. ha işlemci 4.nesil, 780m var ama öyle aman aman bir fark yok. benim alet de belini kırar tüm oyunların np. benchmark kasacak halimiz yok bana 6.5tl x 60 değerinde upgrade hakkı verdi adam işte bluray driver koyayım falan dedi de ben ssd'e zorladım. 128liğe ok dedi. kafam q3720m'de kaldı aslında yeter miydi lan acaba neyse buna da şükür asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 MSI GT70 aldım tr den, ama 4700 liraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ugurz said: zuzuzuuzu sen bekle kargoya verecekler diye :) en az 3 ay daha beklersin. o da şanslıysan mart teslimli alamayanlar varmış orasını bilemeyeceğim, bu kadar makul fiyatlara laptop alıp ağlayanlara hastayım zaten. yarısı malı hemen teslim alıp 300-400 fark koyup satmak isteyen yarısı da kaldıramayacağı yükün altına giren insanlar... ama benim kafam rahattı hem de şanslıyım. adamları ne aradım ne sordum. beni bir hafta önce mail ile bilgilendirdiler, bugün kargo adresi ve upgrade için telefon ile ulaştılar. çarşamba kargoya vericez, cumartesi elinizde olur dediler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 loop said: MSI GT70 aldım tr den, ama 4700 liraya... 1.5 bin tl fark var o fiyata telefon yenilenir. arada öyle fark yok, 32 gb gereksiz ram var birde +128 gb ssd farklı ve 0.7 kilo daha ağır. http://www.hepsiburada.com/liste/msi-gt70-superr-0ne-1078tr-dragon-intel-core-i7-3630qm-24ghz-32gb-750gb-256gb-ssd-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600244&categoryId=98 sen iyi almışsın baya sıfırsa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 0, pcdepo tan aldım.. Seninkine göre pahalı tabi, ama acelem vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Xenus said: ugurz said: zuzuzuuzu sen bekle kargoya verecekler diye :) en az 3 ay daha beklersin. o da şanslıysan mart teslimli alamayanlar varmış orasını bilemeyeceğim, bu kadar makul fiyatlara laptop alıp ağlayanlara hastayım zaten. yarısı malı hemen teslim alıp 300-400 fark koyup satmak isteyen yarısı da kaldıramayacağı yükün altına giren insanlar... ama benim kafam rahattı hem de şanslıyım. adamları ne aradım ne sordum. beni bir hafta önce mail ile bilgilendirdiler, bugün kargo adresi ve upgrade için telefon ile ulaştılar. çarşamba kargoya vericez, cumartesi elinizde olur dediler. :) 1 sene bekleyenler var yahu. sen o parayı onlara vereceğine bankaya koyup o kadar zaman beklesen. elbet uygun bir kampanyaya güzel bir bilgisayar denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://forum.donanimhaber.com/m_75364287/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bir ay fark var. :) zaten toplu geliyor bu mallar ben şanslı dönemdeyim sanırım. şimdi haswell'e geçtiler. onlar biraz sürünebilir. adam bana mağaza gelip almak istermisiniz falan dedi ama yazlıktayım. kargo adresini değiştirdim hatta not aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mat ekranlar nasil ? Kullananiz bir anlatsa iyi yani kotu yani. Parlaktan iyimi kotumu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ekranda yansıma olmuyor birde gözleri yormuyor parlaktaki gibi. parlak ekran vivid renkleri sevenlere uygun. kişisel tercih biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 parlak ekran güneş ışığını görünce diz çöküp tövbe istiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hesapta bizim msilarda antiglare var ama yazlıkta balkonda kullanamadım resmen laptopı doğru düzgün, şekilden şekile girdim görücem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 benimki parlak renkler canli ama sikinti yaratiyor aydinlik odada. mat %95 gamut ntsc led diye bir sey cikarmislar. mat olanin led isikli olanimiymis neymis mat olursa bu teknoloji tercih edilmeliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Xenus said: kanuni'nin koyduğu sager'de de yok SSD. f/p için bunlara koymuyorlar sanırım bilemeyeceğim. abi benim koydugum full modifiye edilebilir alet ama. sabit bir spec degil. oradan seciyorsun ister 3 ssd koy aletin icine ister 2 ssd bir normal vs. koydukca karsi tarafta geciriyor tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Kanuni said: Xenus said: kanuni'nin koyduğu sager'de de yok SSD. f/p için bunlara koymuyorlar sanırım bilemeyeceğim. abi benim koydugum full modifiye edilebilir alet ama. sabit bir spec degil. oradan seciyorsun ister 3 ssd koy aletin icine ister 2 ssd bir normal vs. koydukca karsi tarafta geciriyor tabii :D monsterda da aynı mantık işliyor ama default halinde SSD yok işte http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=446177&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ok ben yanlis anladin sanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Gelmnişken ben desorayım. Şu makina nasıl? GTX660M varmış, bunda hangi oyunları nasıl bi hızla oynarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html Siralama ve incelemeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ugurz said: Xenus said: benim monsterı kargoya veriyorlar bu hafta CPU: Ivy Bridge Core i7-3630QM RAM: 16GB (2x8GB) DDR3-1600 Mhz GPU: 4GB GDDR5 256Bit nVIDIA® Geforce GTX 680M HDD: 750GB 7200RPM SSD: 128GB Ekran: 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran Işıklı Klavye Hediye, Çift fan, Özel Kauçuk kaplama, Parmak izi okuyucu, DVD-RW, Linux 31 mayıs teslim tarihliydi. 2 ay gecikti diye SSD eklediler. 5 liraya sehirfırsatı kuponu almıştım, 3299'a geldi zuzuzuuzu sen bekle kargoya verecekler diye :) en az 3 ay daha beklersin. o da şanslıysan laptop geldi, saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 aktiftablet said: Gelmnişken ben desorayım. Şu makina nasıl? GTX660M varmış, bunda hangi oyunları nasıl bi hızla oynarım? şu daha iyi http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352499-y500-notebook-core-i7-8gb-16gb+1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64360 vatan belirtmiyor ama gtx650m sli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar