Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming laptop (vol. ∞)

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

benim monsterı kargoya veriyorlar bu hafta

CPU: Ivy Bridge Core i7-3630QM
RAM: 16GB (2x8GB) DDR3-1600 Mhz
GPU: 4GB GDDR5 256Bit nVIDIA® Geforce GTX 680M
HDD: 750GB 7200RPM
SSD: 128GB
Ekran: 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran

Işıklı Klavye Hediye, Çift fan, Özel Kauçuk kaplama, Parmak izi okuyucu, DVD-RW, Linux

31 mayıs teslim tarihliydi. 2 ay gecikti diye SSD eklediler. 5 liraya sehirfırsatı kuponu almıştım, 3299'a geldi

zuzuzuuzu sen bekle kargoya verecekler diye :) en az 3 ay daha beklersin. o da şanslıysan
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Xenus , senin aleti 780gtx le teslim etmeleri gerekiyordu bence sdf.

Ssd 3200 luk aletin icinde olmazsa olmaz zaten.

öhe TR'de bu speclerde bu fiyata sıfır garantili öyle bir laptop varsa koy hep birlikte alalım abi.

kanuni'nin koyduğu sager'de de yok SSD. f/p için bunlara koymuyorlar sanırım bilemeyeceğim.

1713 dolares. 3.3k tl'e geliyor. birde 15.6" bana 17" lazım ekran büyüdüğü için 2k $'a falan gelir herhalde. 4k tl'e yaklaşıyor o kadar veremem. ha işlemci 4.nesil, 780m var ama öyle aman aman bir fark yok. benim alet de belini kırar tüm oyunların np. benchmark kasacak halimiz yok

bana 6.5tl x 60 değerinde upgrade hakkı verdi adam işte bluray driver koyayım falan dedi de ben ssd'e zorladım. 128liğe ok dedi. kafam q3720m'de kaldı aslında yeter miydi lan acaba neyse buna da şükür asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

ugurz said:

zuzuzuuzu sen bekle kargoya verecekler diye :) en az 3 ay daha beklersin. o da şanslıysan

mart teslimli alamayanlar varmış orasını bilemeyeceğim, bu kadar makul fiyatlara laptop alıp ağlayanlara hastayım zaten. yarısı malı hemen teslim alıp 300-400 fark koyup satmak isteyen yarısı da kaldıramayacağı yükün altına giren insanlar... ama benim kafam rahattı hem de şanslıyım. adamları ne aradım ne sordum. beni bir hafta önce mail ile bilgilendirdiler, bugün kargo adresi ve upgrade için telefon ile ulaştılar. çarşamba kargoya vericez, cumartesi elinizde olur dediler. :)
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

MSI GT70 aldım tr den, ama 4700 liraya...

1.5 bin tl fark var o fiyata telefon yenilenir.

arada öyle fark yok, 32 gb gereksiz ram var birde +128 gb ssd farklı ve 0.7 kilo daha ağır.

http://www.hepsiburada.com/liste/msi-gt70-superr-0ne-1078tr-dragon-intel-core-i7-3630qm-24ghz-32gb-750gb-256gb-ssd-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600244&categoryId=98

sen iyi almışsın baya sıfırsa eğer
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

ugurz said:

mart teslimli alamayanlar varmış orasını bilemeyeceğim, bu kadar makul fiyatlara laptop alıp ağlayanlara hastayım zaten. yarısı malı hemen teslim alıp 300-400 fark koyup satmak isteyen yarısı da kaldıramayacağı yükün altına giren insanlar... ama benim kafam rahattı hem de şanslıyım. adamları ne aradım ne sordum. beni bir hafta önce mail ile bilgilendirdiler, bugün kargo adresi ve upgrade için telefon ile ulaştılar. çarşamba kargoya vericez, cumartesi elinizde olur dediler. :)

1 sene bekleyenler var yahu. sen o parayı onlara vereceğine bankaya koyup o kadar zaman beklesen. elbet uygun bir kampanyaya güzel bir bilgisayar denk gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

kanuni'nin koyduğu sager'de de yok SSD. f/p için bunlara koymuyorlar sanırım bilemeyeceğim.

abi benim koydugum full modifiye edilebilir alet ama. sabit bir spec degil. oradan seciyorsun ister 3 ssd koy aletin icine ister 2 ssd bir normal vs.

koydukca karsi tarafta geciriyor tabii :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Xenus said:

abi benim koydugum full modifiye edilebilir alet ama. sabit bir spec degil. oradan seciyorsun ister 3 ssd koy aletin icine ister 2 ssd bir normal vs.

koydukca karsi tarafta geciriyor tabii :D

monsterda da aynı mantık işliyor ama default halinde SSD yok işte

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=446177&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
Sosyal ağlarda paylaş

ugurz said:

Xenus said:

benim monsterı kargoya veriyorlar bu hafta

CPU: Ivy Bridge Core i7-3630QM
RAM: 16GB (2x8GB) DDR3-1600 Mhz
GPU: 4GB GDDR5 256Bit nVIDIA® Geforce GTX 680M
HDD: 750GB 7200RPM
SSD: 128GB
Ekran: 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran

Işıklı Klavye Hediye, Çift fan, Özel Kauçuk kaplama, Parmak izi okuyucu, DVD-RW, Linux

31 mayıs teslim tarihliydi. 2 ay gecikti diye SSD eklediler. 5 liraya sehirfırsatı kuponu almıştım, 3299'a geldi

laptop geldi, saygılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Gelmnişken ben desorayım. Şu makina nasıl? GTX660M varmış, bunda hangi oyunları nasıl bi hızla oynarım?

şu daha iyi

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-352499-y500-notebook-core-i7-8gb-16gb+1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64360

vatan belirtmiyor ama gtx650m sli var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...