forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 1.6 dizel manuel de hangisi, neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 çupra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kızlar leon u daha çok seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 leon. daha güzel görünüyor abi. anlamam arabadan ama 1 ay önce almaya yeltenmiştim leonu. aksesuarla falan çok eğlenceli araba oluyor. bide daha bi güzel duruyo fokustan. fokus biraz daha emekli çavuş arabası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://blogautomobile.fr/wp-content/uploads/2010/01/focus_11_eeuu_141.jpg görüntüsü fena değil ama reelde baya ufak gözüktü fotoya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 focus bariz şirket arabası ya, satışçıların arabası hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Selam, Vingthor said: leon. daha güzel görünüyor abi. anlamam arabadan ama 1 ay önce almaya yeltenmiştim leonu. aksesuarla falan çok eğlenceli araba oluyor. bide daha bi güzel duruyo fokustan. fokus biraz daha emekli çavuş arabası gibi Güzel bir benzetme :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Hangisini satabilirsen o daha iyi değerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 satmak için değil sürmek için soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 En son satmayacak mısın bunu, arabayı pert veya hurda oluncaya kadar kullanacak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 2001 model reno var mesela 12 sene oldu 90binde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Leon. Ford kadar satış sonrası desteği kötü bi firma yok. Garanti kapsamına girmesi gereken şeyleri bile çirkeflikle kabul ettirmeye çalışıyorlar, üzerinize kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 forgiver said: 2001 model reno var mesela 12 sene oldu 90binde Ben maymun iştahlıyım o zaman. Arabam 2008 ken şu an arabalara göz kestiriyorum, pas gelse voleyi 90 a çakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 leon tabi ki de, focus ne ya, tam emekli arabasi sahiden. leonu da aldin mi ama oyle dusuk hpli almiycaksin, cupra mi cubra mi neyse o modelinden al, sunrooflu olsun mumkunse ve xenon vs dolu al yani, yenisinin arka stoplar falan guzel olmus baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ankarada seat yokmus lan bosa gezdim megane focus astra golf hepsine baktım golfün kapı kapatma sesi beni etkilemedi megane en kötüsü iç mekan olarak astra ile focus berabere, megandan iyiler seat göremedim :( ama en mantıklı motor leonda astra nın en düşük modelinde çelik jant var, aluminyum olsa 1.3 motor olmasa alırdım çünkü leonu 3-4 ay sonra veriyorlar yazmıişlar başka forumlarda zaten fiyat ve yakıt tüketimi olarak en mantıklısı leon megane ve focus 56-58 bin lira oluyor astra 1.3 olmasa en güzeli focus sedanın bagajı insalık ayıbı, mutlaka açın bakın ama hb si hiç de kötülediğiniz gibi değil görüntü olarak sadece pahalı seatı anlatın bari görmeden alınrı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1.3 fazla mı geldi az mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 tek kişi binip düz yolda gidersen az değil ama yüklü ve eğimli yollarda hem yetersiz kalıyor hem de yakıt tüketimini arttırıyor eski kasa 6 vitesli 1.3 dizel için söylüyorum yenisi 5 vites daha iyi optimize edilmiştir yoksa 95 beygir 190 tork var 1.5 meganda 90 beygir 200 tork 110/240 ı da var ama 59bin tl gibi saçma bir rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1.2 tsi motorlu bişey al. Düşük motor hacmi, bayılır eder fln diye düşüme, alakası yok. Seatlarda tsi kullanılıyor sanırım hatta al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 benzinli daha güzel gidiyor da benzin masrafı artıyor işte şimdi leon dizelin 3.3 lt/100 km şehir dışısı var ne kadar inanmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1.4 140 fr ile 300 km yaptim daha 32 km ortalama hiz 6.3 tuketim. fr da dusunebilirsin bence led ve sunroofla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 leon güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 leon vs focus dersen her türlü leon. focus ne lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 http://www.renault.com.tr/araba/binek/captur/ozellikler şunu da koyup kaçayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Selam, Terlikle ezilesi bir tasarım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 astra 1.3 hb sport vs. leon style astra biraz daha dolu, triger derdi yok vergi avnatajı var 2500 tl daha pahalı sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar