Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Sifre programlarini biliyorsunuzdur, su site basi ozel sifre ureten. Bu onlardan ama ek ozellik olarak adresine yonlendirilmis, site basi ozel posta adresi de uretebiliyor. Site spam yollamaya baslarsa adresi hemen iptal edebiliyorsunuz, ya da site adresini baska birine filan verirse. http://www.youtube.com/watch?v=PYfZDesjIQk https://chrome.google.com/webstore/detail/maskme/dpkiidbpeijnaaacjlfnijncdlkicejg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 maskme bi anda kapansa noluyor? bir sitedeki şifreni unutman durumunda sıçıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bu isi yapan her servis icin gecerli bu ama. LastPass filan da gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 lastpass bir anda giderse hayatım kayar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 4 çeşit şifrem ve 2 tane kullanıcı adım var şifreler de önem derecesine göre. gerçi birisi ele geçirse bütün önemli yerlere girer sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 su password olayi gercekten sikinti ya, ne zaman gelcek su parmak iziyle giris yapma isi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben pek mantıklı bulmuyorum bu servisleri parayla veya özel hayatla ilgisi olan mail, facebook, paypal gibi yerlerin ise hepsinin ayrı ayrı ve genel olarak kallavi password'ler. geri kalan yerlere ise genelde aynı mail adresiyle üye oluyorum, spam gelsin nolacak diyorum. spam mail adresim orası zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar