Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyon yardımı pati

Suark

Öne çıkan mesajlar

Evet patiler,
önceki devasa threadi kaybettim,
bulsanızda burdan devam edelim ya da başlayalım.
Daha 2 ayım var, didik didik incelemem lazım =)

2.5-3k bütçem var.
ne kadar büyük olursa o kadar iyi tv istiorm.
hz, yenileme hızı falan herhalde yüksek olması lazım dimi?
lcd veya led olur.
Renkleri güzel olsun, 47-55 inch arası bişi arıorm yani.
smart 3d falan filan şart deil, bilgisayara bağlayabilmem oyun için multimedia için kullanabilmem lazım ama rahat rahat.

1- Hangi marka? neden?
2- philipsin ambilight olayı hoşuma gidiyor, samsunga biraz önyargılıyım nedense. Sharp'ın 4 renk olayı var? ama biz 3 renk görebiliorz traşmıdır?
4- lg iyi midir?

seçerken minimum hz kaç olmalı?
renk değerleri için neye bakabiliriz?
alacağım yere gidince uzaktan gözle kıyaslicam tabiki, ama gene de patiye sormakta fayda var.

Şimdiden çok teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

2.5 3k vereceğin her tv'de zaten smart tv olur.

lcd veya led farketmez olmaz o paraya led olur.

bu fiyata alacağın tv'de zaten otomatikman 3d de olur.

hz olayı bayağı karışık bir olay. ama hz'den ziyade bu kadar para veriyorken gidip görüntüyü incelemen ya da review sitelerinden bakmanda yarar var çünkü hz'ler aşağı yukarı aynı olacaktır, mağazaya gidip izlesen farklı kaynaklardan görüntü verildiği için yanlış algıya düşebilirsin.

ben lg, samsung veya sharp tavsiye ederim.

plazma düşünürsen ki neden olmasın sadece panasonic'e bak.

philips'in ambilight teknolojisi 1 aylık bir olay, 1 ayda sıkılırsın ayrıca performans almak için duvara asman ve karanlık bir ortamda olman gerekir, bir de bu teknolojiden rahatsız olanlar var. herkes sevmiyor bunu çok göz alabilir bazı kişilerde.

sharp'ı çok duydum bazı teknik özellikleri çok iyiymiş ama incelemedim ne yalan söyleyeyim varsa sharp neden iyi söylesin ben de bilgileneyim. fakat sharp da aşırı pahalıdır diğer iki markaya göre bilgine.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm
ya koltukla arasındaki mesafe biraz uzun olacak sanırım ondan büyük istiyorum

ama ufaltabilirz

hadi fiyat range ini düşürelim madem "ağbi o fiyata alırsın zaten" modu var.
1.5-2k arası ne diosunuz?

bide
plazma-led-lcd hangisi ve niye?
lcd ve ledler pincik pincik mi oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

led'in aydınlatması daha iyidir yani daha canlı görüntü alırsın, daha az enerji yer, daha ince tasarıma olanak verir.

plazma son zamanlarda belini doğrulttu fakat biraz fazla enerji yer led'e göre ayrıca parlak ekran kullanıyo çoğu model ona dikkat etmek lazım güneşe baktığı bi yere koyarsanız ayna görevi görür, dikkat etmek lazım. fakat ben gene de plazma öneririm çünkü daha ucuz ve alırsan kesinlikle panasonic bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Plazma iyi hoş da hem çok yakıyor hem de ciddi ciddi salonu ısıtıyor. Yeni modelleri eskileri kadar SOBA değilmiş diyorlar - bakmak lazım.

Ben de epeydir bakıyorum - direk sonuç söyleyeyim.

Philips 7000 serisi. 47" gaayet iyi görünüyor. Azzz daha alacaktım ertelemek zorunda kaldım.

Not: Vatan philips bayilerinden daha ucuza philips satıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-47pfl3007h-lcd-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,34396.html

bu neden bu kadar ucuz?

bu nası bide
http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-46pfl4308k12-46pfl4308k12-46-117-cm-3d-led-tv,-200-hz,-dahili-uydu,-3xhdmi,-usb-movie/productdetails.aspx?I_ID=66532

panasonic tv için kötü müdür?
http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-l47e5e-tx-l47e5e-full-hd-119-cm-led-tv,1920x1080,150-hz,4xhdmi,2xusb,scart/productdetails.aspx?I_ID=60730
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...