Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Evet patiler, önceki devasa threadi kaybettim, bulsanızda burdan devam edelim ya da başlayalım. Daha 2 ayım var, didik didik incelemem lazım =) 2.5-3k bütçem var. ne kadar büyük olursa o kadar iyi tv istiorm. hz, yenileme hızı falan herhalde yüksek olması lazım dimi? lcd veya led olur. Renkleri güzel olsun, 47-55 inch arası bişi arıorm yani. smart 3d falan filan şart deil, bilgisayara bağlayabilmem oyun için multimedia için kullanabilmem lazım ama rahat rahat. 1- Hangi marka? neden? 2- philipsin ambilight olayı hoşuma gidiyor, samsunga biraz önyargılıyım nedense. Sharp'ın 4 renk olayı var? ama biz 3 renk görebiliorz traşmıdır? 4- lg iyi midir? seçerken minimum hz kaç olmalı? renk değerleri için neye bakabiliriz? alacağım yere gidince uzaktan gözle kıyaslicam tabiki, ama gene de patiye sormakta fayda var. Şimdiden çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 2.5 3k vereceğin her tv'de zaten smart tv olur. lcd veya led farketmez olmaz o paraya led olur. bu fiyata alacağın tv'de zaten otomatikman 3d de olur. hz olayı bayağı karışık bir olay. ama hz'den ziyade bu kadar para veriyorken gidip görüntüyü incelemen ya da review sitelerinden bakmanda yarar var çünkü hz'ler aşağı yukarı aynı olacaktır, mağazaya gidip izlesen farklı kaynaklardan görüntü verildiği için yanlış algıya düşebilirsin. ben lg, samsung veya sharp tavsiye ederim. plazma düşünürsen ki neden olmasın sadece panasonic'e bak. philips'in ambilight teknolojisi 1 aylık bir olay, 1 ayda sıkılırsın ayrıca performans almak için duvara asman ve karanlık bir ortamda olman gerekir, bir de bu teknolojiden rahatsız olanlar var. herkes sevmiyor bunu çok göz alabilir bazı kişilerde. sharp'ı çok duydum bazı teknik özellikleri çok iyiymiş ama incelemedim ne yalan söyleyeyim varsa sharp neden iyi söylesin ben de bilgileneyim. fakat sharp da aşırı pahalıdır diğer iki markaya göre bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bu televizyon topicleri en ise yarayanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 2.5k vermek zorunda deilim ya yani aynı şeyleri yapan 3d ve smart olmayan 55" daha ucuza baska bi tv de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Selam, Büyük olmasındansa adam gibi görüntü versin diyenlerdenim. Emektar Panasonic 42px80'i geçen hafta 42GT50 ile değiştirdim ve çok memnunum. LCD ağzıyla kuş bile tutsa yine ilk önce plasma derim. 2.100TL'e +2 adet de gözlük ile aldım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Daha yakin mesafeden, büyük ekrana bakmak isteyenlerin, Konsol kullanicilarinin, Spor severlerin ve film izlemeyi sevenlerin Plasma almasi tavsiye ediliyo anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hmm ya koltukla arasındaki mesafe biraz uzun olacak sanırım ondan büyük istiyorum ama ufaltabilirz hadi fiyat range ini düşürelim madem "ağbi o fiyata alırsın zaten" modu var. 1.5-2k arası ne diosunuz? bide plazma-led-lcd hangisi ve niye? lcd ve ledler pincik pincik mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 led'in aydınlatması daha iyidir yani daha canlı görüntü alırsın, daha az enerji yer, daha ince tasarıma olanak verir. plazma son zamanlarda belini doğrulttu fakat biraz fazla enerji yer led'e göre ayrıca parlak ekran kullanıyo çoğu model ona dikkat etmek lazım güneşe baktığı bi yere koyarsanız ayna görevi görür, dikkat etmek lazım. fakat ben gene de plazma öneririm çünkü daha ucuz ve alırsan kesinlikle panasonic bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Panasonic plazmalarda ucuz deil ki abi. En az GT serisi almak lazim. O da LEDlerden pahali idi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 haa ben uzak kalmışım o zaman, fiyatları dengelendiyse plazma almak çok da mantıklı olmuyor. TV'yi tv olarak kullanacaksan plazma'da led'e göre daha iyi görüntü alacağını bil ama. SD görüntülerde plazma daha iyi görüntü imkanı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bende led de plasmada var. ledi uzun süre izlediğimde gözü yoruyor plasma yormuyor. onu izlerken arada uyukluyorum belki ondandır :) http://reviews.cnet.com/televisions/ yukarıdaki siteye göz atmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ahulan yıllardır dıorm hd televızyonlar filmleri piç edio die http://reviews.cnet.com/8301-33199_7-57569102-221/what-is-the-soap-opera-effect/ özel bi efekt varmış ondan oluomuş halledilebilio olması süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 beyler bu nasıl? http://www.gold.com.tr/panasonic-tx-l50em5e-50inc-full-hd-led-tv_u smart olmayan 50 inc tv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Uzun suredir tv bakiniyordum bende, gecen hafta icerisinde Sony W805 aldim kurtuldum. Renkleri, oyun performansi ve smart tv ozellikleri baya iyi ve yeterli geldi bana. Tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Panasonic 50st50 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 LG al abi o paraya 4 gözlük falan veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ya plazma iyi hoşta, benim oda çok aydınlık, zaten aydınlık olsun diye tuttum bu evi. aydınlıkta pek ii deilmiş plazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 GONDARCENGIZ said: LG al abi o paraya 4 gözlük falan veriyolar dasdsadd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dflsdkşlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Plazma iyi hoş da hem çok yakıyor hem de ciddi ciddi salonu ısıtıyor. Yeni modelleri eskileri kadar SOBA değilmiş diyorlar - bakmak lazım. Ben de epeydir bakıyorum - direk sonuç söyleyeyim. Philips 7000 serisi. 47" gaayet iyi görünüyor. Azzz daha alacaktım ertelemek zorunda kaldım. Not: Vatan philips bayilerinden daha ucuza philips satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bundan 1 sene önce Sharp Aquos aldım. Tek üzüntüm smart tv olanını almamış olmak. Bence en iyi tv şu an, akıyor alet :). 4k verdim ayrı konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Çok para ve çok erken bence. Ne zaman ki haberler dahil herşey HD olur veya internet hızı/fiyatı yükselir sadece HD stream izleriz o zaman dev ekran çılgın çözünürlük falan TV alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-47pfl3007h-lcd-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,34396.html bu neden bu kadar ucuz? bu nası bide http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-46pfl4308k12-46pfl4308k12-46-117-cm-3d-led-tv,-200-hz,-dahili-uydu,-3xhdmi,-usb-movie/productdetails.aspx?I_ID=66532 panasonic tv için kötü müdür? http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-l47e5e-tx-l47e5e-full-hd-119-cm-led-tv,1920x1080,150-hz,4xhdmi,2xusb,scart/productdetails.aspx?I_ID=60730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ue55es6340-ue55es6340-3d-led-smart-full-hd-140cm-tv,-200hz,-3xhdmi,-3xusb,-one-design/productdetails.aspx?I_ID=66406 BEYLER bu nasıl? niye bu kadar ucuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 55" için pahalı bile lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar